selam arkadaşlar işkurla ilgili yardıma ihtiyacım var öncelikle ben üniversite öğrencisiyim ben işkurun kursuna gidip bilgisayarlı muhasebe sertifikası alabiliyormuyum , yani kursa başvurmak için aranan nitelikler nelerdir üniversite öğrencisi işsiz sayılıyormu yoksa ne okul nede işimizin olmamasımı gerekiyor...herhangi bir üniversite okuyanbiride başvurabiliyormu kısacası...
ve bu kurslar ne zaman başlıyor ayrıntılı link atan veya anlatım yapan olursa çok iyi olur bekliyorum yardımlarınızı..
önce işkur'un web sitesinden üye ol. bilgilerini doldur. sitede meslek eğitim kursları başlığı vardır. buradanda bulunduğun ili ve san uyan başlam tarihini girince kurslar çıkıyor. siteden başvuruyosun. daha sonra mülakatına gidiyosun seçilirsen başlıyosun. ama siteden başvurduktan sonra başka bir başvuru grekiyormu onu bilmiyorum
dediğim üniversite öğrenciliği sorun olurmu sertifika almak istiyorum , birde ordaki bir bilgisayarlı muh.kursuna bakmıştım demin herpsi 1 ay falaln sürerken o neden 2 aydan fazla sürüyor
arkadaşlar güncel yardım bekliyorum dipte kaldı kimse görmüyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme