Şimdi Ara

İşlemcim ortalama 57Derece Ve aida 64 test sonucu (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemcim i7 2600k üstünde coler master fan almıştım zamanında stok fan değil yani.
    oyunlardaki performans sıkıntılarından sonra dedim biraz oc yapayım belki 5-10 fps rahat oynarım
    oc geçmeden önce aida 64 den stability test yaptım sonuç.

İşlemcim ortalama 57Derece Ve aida 64 test sonucu (YARDIM)İşlemcim ortalama 57Derece Ve aida 64 test sonucu (YARDIM)

Sizde değerler normalmi? yoksa bir sıkıntımı var test 1dk yaptım
    işlemci üstündeki fan
    İşlemcim ortalama 57Derece Ve aida 64 test sonucu (YARDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzepTR -- 21 Nisan 2019; 15:2:29 >

• Yardım lütfen ?
  • Tam fotosunu çekememişsin ama sanırım 90lari görmüş. Overclock'u geri al. 80leri görüyorsa termal macunu yenile yeni yaptıysan soğutucunun tam oturduğundan emin ol. O soğutucuyla OCyi aklından geçirme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    evet 1dk içinde o testle 90 dereceyi gördüm. hocam bide overclock yapmadımki yapacaktım önce bi buna bakim dedim sonra 90 dereceyi görünce vazgeçtim önce buraya konu açtım işte eğer uygun olursa oc yapacam :D
    ama 1dk da o sıcaklığı görmesi normal değil galiba.
    ek olarak o fan stok fan değil zamanında almıştım bide kaliteli diye almıştım çok övdüler bu fanı benim tek şüpem termal macun
    5 yıl oldu değişmeyeli. :D
  • AzepTR kullanıcısına yanıt
    En fazla yılda 1 kere değişmesi gerekiyor macun özelliğini yitirmiş olabilir. Macun yenileyip deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Tamam deneyeceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.