Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boomcu

26.bölümü az önce izledim, dizinin süresi çok uzun olduğundan ve televizyondan takip edemediğim için bırakmıştım, son 13'ü izlesem mi nasıldır?

Dostum bu dizide tüm bölümler güzel , kötü bölüm diye bir şey yok.Sadece 41. bölüm Erol ile Mahmut muydu neydi o ikisinin yayınlandığı son bölüm 41. bölüm kötü.Diğerleri hepsi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

26.bölümü az önce izledim, dizinin süresi çok uzun olduğundan ve televizyondan takip edemediğim için bırakmıştım, son 13'ü izlesem mi nasıldır?

Dostum bu dizide tüm bölümler güzel , kötü bölüm diye bir şey yok.Sadece 41. bölüm Erol ile Mahmut muydu neydi o ikisinin yayınlandığı son bölüm 41. bölüm kötü.Diğerleri hepsi aynı.

Tamam o zaman yavaş yavaş bitireyim diğer dizi baslayana kadar,teşekkürler

@yusei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 1 Şubat 2014; 19:12:32 >
  • Vaktiniz varsa arkadaşlar 15.bölümü izleyin tekrar.En güzel bölüm bence.
  • quote:

Salih abinin kamuflaj

• quote:

Salih abinin kamuflaj

• Canım sıkıldı rastgele açtım 12. bölümü izledim, son sahnede gerçekten gözümden yaş geldi.

Birbirlerinin isimlerini google'de aratiyorlardi. Sıra murata geldi, Murat ceceli ilk başta çıkınca sadi: abi mustafa cecelinin ismini yanlış bilen hayranları senin hayranlarindan fazla. Tabi bir de Faruk K taklidi.

Son olarak içimde kalmasın Volkan Atçıl karakteri tam dayaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Canım sıkıldı rastgele açtım 12. bölümü izledim, son sahnede gerçekten gözümden yaş geldi.

Birbirlerinin isimlerini google'de aratiyorlardi. Sıra murata geldi, Murat ceceli ilk başta çıkınca sadi: abi mustafa cecelinin ismini yanlış bilen hayranları senin hayranlarindan fazla. Tabi bir de Faruk K taklidi.

Volkan atçıl kimdiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Canım sıkıldı rastgele açtım 12. bölümü izledim, son sahnede gerçekten gözümden yaş geldi.

Volkan atçıl kimdiki

Belki hâlâ izlemeyen vardır

ilk 13'te her yeri gezip program yapiyordu, aşkının eski sevgilisi, en so da da üçlünün işini bitirip onların kanalda programa başlamıştı, kaypda da yönetmen olacaktı sonra yattı o iş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Volkan atçıl kimdiki

Belki hâlâ izlemeyen vardır

ilk 13'te her yeri gezip program yapiyordu, aşkının eski sevgilisi, en so da da üçlünün işini bitirip onların kanalda programa başlamıştı, kaypda da yönetmen olacaktı sonra yattı o iş

Hatırladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 26 Nisan 2014; 0:25:33 >

• Bu bankacının senaryosu Ahmet Kural'ın evine nasıl girmişti,Şenol Hakkı'yı Ahmet'in evinden almaya geldiğinde orada bulup Hakkı'nın sanıp onun bavuluna tıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Bu bankacının senaryosu Ahmet Kural'ın evine nasıl girmişti,Şenol Hakkı'yı Ahmet'in evinden almaya geldiğinde orada bulup Hakkı'nın sanıp onun bavuluna tıkmıştı

Hikayede bazı eksik noktalar var senin de dediğin gibi

mesela gelecekten bi adam gelip meslek hikayelerini yapmayın falan demişti orada ahmeti sokaklarda çöp toplayan biri olarak gösterdi, dizinin sonunda Avustralyaya gitti, o durumdan o duruma düşmesi pek mantıklı değil, bir de ilk bölümlerde senaryo gömmüşlerdi toprağa, o da kaldı, bir de Rüstem abiyle Sylvester Stallone filmi çektikleri zaman konuşuyorlardi, onu da anlayamamistim.

• quote:

quote:

Bu bankacının senaryosu Ahmet Kural'ın evine nasıl girmişti,Şenol Hakkı'yı Ahmet'in evinden almaya geldiğinde orada bulup Hakkı'nın sanıp onun bavuluna tıkmıştı

mesela gelecekten bi adam gelip meslek hikayelerini yapmayın falan demişti orada ahmeti sokaklarda çöp toplayan biri olarak gösterdi, dizinin sonunda Avustralyaya gitti, o durumdan o duruma düşmesi pek mantıklı değil, bir de ilk bölümlerde senaryo gömmüşlerdi toprağa, o da kaldı, bir de Rüstem abiyle Sylvester Stallone filmi çektikleri zaman konuşuyorlardi, onu da anlayamamistim.

o gömdükleri senaryo bankacının senaryosuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

quote:

quote:

o gömdükleri senaryo bankacının senaryosuydu

sanmıyorum çalgı çengi 2 mesajı verdiler orada bence, bankacinin senaryosu ahmetin evinden nasıl çıktı asıl soru o

Not: her yaz bir kere izlenir.

• Bal olayının olduğu bölüm efsane olmuş resmen...
  • Bj diziyi sansursuz nerden izliyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Bj diziyi sansursuz nerden izliyebilirim.

Star'ın sitesinden izleyebilirsin ama sanırsam ilk 13'ün sansürsüzü yok, çünkü sitede sansürsüz 13 ile beraber başlıyor, zaten ilk 13 bölümde küfür yok denecek kadar az.

• Hocam baktim sitede gozukmuyor ben mi bulamadim bir link atsaniz cok makbule gecer. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hocam baktim sitede gozukmuyor ben mi bulamadim bir link atsaniz cok makbule gecer. Tesekkurler

Toplu olarak ben de bulamıyorum, google'den tek tek 1. Bölüm 2. Bölüm diye yazınca ilk sırada Star'ın sitesi çıkıyor zaten, ben de öyle izliyorum, 13 ten sonra x. Bölüm bipsiz yazarsan sansürsüz çıkar

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.