Şimdi Ara

işletim sistemi kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben elimdeki xp kurulu bilgisayara linüx kurmaya çalıştım fakat kurulumun sonuda şifre gibi bir şey istedi bende bulamadığım için bunu tekrar iptal edip xp kurmak istedim format işlemini başlattım fakat bilgisayar işletim stemi kurulum hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilirim

• Tekrar kurarken formatladınmı bilgisayarı?
  • kardeş önce komple hdd ne format at sonra bölümleri tekrar oluştur.
  • önce biostan başlangıcı cd rom yap.sonra başlarken önyükleme için bi tuşa bas.xp kurma bölümünden önce hdd bölümlerini sil.sonra yeni bölüm oluştur.ondan sonra kur.olmazsa fizik kurallarına aykırı:)olmama şansı yok:)
  • Ne Hatası Veriyor, Kurmaya Çalışırken.. ?
  • arkadasın dediği gibii once fdısk de partition ları duzenle format at sonra oda yemezse sana bi komut yazacagım onu denersin.
  • Linüx işletim sistemi hdd nin yapısını değiştirmiş eğer xp kurulum cd si ile fdisk atamazsan klasik yollara başvurmak zorundasın. Win98 açılış disketiyle aç ve bir güzel Fdisk at sonra diskleri biçimlendirmeden önce xp kurulum cdsini takıp oradan bölümlere ayır ve kurma işlemini başlat. Sorunun düzelecektir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fdısk i 98 cd/disketiyle yapacaksın ama master boot sector'e yani harddiskin ilk izine veri yazdıysaa acılıs ile ilgili onu fdsık ile cozemezzsin istedigin kadar biçimlendir diskini fayda etmezz ama sen yinede dene buyuk ihtimal olur olmaz ise yaz daha acık bilgi verelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzytnt

arkadasın dediği gibii once fdısk de partition ları duzenle format at sonra oda yemezse sana bi komut yazacagım onu denersin.

Hocam yemedi diyelim söyleyeceğin komut "fixmbr" mi veya "fixboot" ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.