Şimdi Ara

İsmini Hatırlamadığımız Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada ismini hatırlamadığımız ya da orjinal adını bilmediğimiz filmleri paylaşalım belki bizim bilmediğimiz ismi bir başkası biliyordur.
    İlk filmler benden:
    filmi 90'lı yıllarda izlemiştim hatırladığım tek sahnesi son sahnesi, iki ortak vardır metrodadırlar ve ikisi de hafif yaralıdır karizma eleman purosunu yakmaya çalışır ama filmin bir çok sahnesinde olduğu gibi (böyle hatırlıyorum) zipposu bir türlü yanmaz.
    valla çok az ipucu oldu ama aklımda kalanlar bunlar bir de ünlü karizmatik bir aktörün oynadığını hatırlıyorum. TVde izlemiştim.
    Hatırlamadığım diğer film de digiturk showtime da çıkmıştı ismine bakmıştım ama hatırlamıyorum bir türlü. Küçük bir kasabada yakın zamanlarda bir sürü çocuk doğuyordu çocukların hepsi beyaz saçlı ve mavi gözlüydü. Film boyunca kasabadaki insanları esir ediyorlar veya öldürüyorlardı sonunda çocukların uzaylılar tarafından kadınların rahimlerine yerleştirildikleri ortaya çıkıyordu. Bayaa sağlam bir korku filmiydi.
    valla bu filmleri hatırlayanlar varsa çok mutlu olurum benim gibi sizinde aklınıza takılan ama ismini hatırlamadığınız ve ya bilmediğiniz filmler varsa yazın belki birileri biliyordur.

• valla uzaylı çocukların olduğu filmi hatırladım ama ismini bilmiyorum:)trt 1 zamanı bi dizi vardı ben onu sormak istiyorum ben küçüktüm bayağı hayal mayal hatırlıyorum.çölde kumun altından çıkardıda insanları falan yerdi dev yılan gibi bişi vardı robot vardı bi tanede.yanlış hatırlamıyosam robotuda yemişti hayvan:)
  • Yeraltı Canavarı mıydı ööle bi ismi vardı herhalde.. Bi ara hep kanal D de çıkıyodu :)
  • village of the damned (1995)
    daha fazla bilgi=http://www.imdb.com/title/tt0114852/
  • seyrettiğim ve çok süper bi film olduğunu düşündüğüm bi film var
    bir adam ve onun yardımcısı öğrencisi rolünde bir genç bir dağdaki büyük bir kütüphane yada manastır gibi bi yere gidiyorlar burada gizli kitaplar felan var onları bulmaya çalışıyo bu adam ve arada bazı olaylar felan geçiyo bu filmin adı nedir ?

filmde oynayan adam Sean Connery di galiba yanlış hatırlamıyorsam
  • Filmin adi : Gülün adı ( The name of the rose) o çocukta Christian Slater :)) güzel filmdi sahiden gidip indireyim yaa iyi hatırlattın!
  • çok Sağol yau
  • ni demek!? [evlol][evlol]
  • ben bi ara oLağan şüpeLiLeri hatırLayamadım:) deLİ oLmuştum sordum saoLasın biri cewap wermişTi..
    eskiden fare yeniLen bi fiLm wardı( tanım biraz saçma oLdu gaLiba [dntw] ) uzayLıLarmıydı neydi?.. hep izLerdim waLLa...
  • abi kızartıp mı yiyolardı fareleri yoksa çiğ mi? [?]
  • canLı canLı kuyruundan tuttukLarı gibi yutuyorLArdı( çiğNeme yok )
  • TRT1'De çıkan ZİYARETÇİLER'i diyosunuz. Bayağı eskidir o yaw.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />canLı canLı kuyruundan tuttukLarı gibi yutuyorLArdı( çiğNeme yok )
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[evlol][evlol][evlol][evlol]
  • trt1 de sanırım 81-82 de yayınlanan birdizi vardı galakticadan daha eskiydi uzay gemileri falan bir yerden bitme robot vardı kontrol kısmı göğüsünde çanta gibi birşeydi böyle sürekli uzaygemileriyle havada kapısıp dururlardı neydi hatırlayan varmı
  • Hoca çok gittin yaw. ben bile hatırlamam onu.
    Sen bayağı eskilerdensin o zaman.
    Ben ilk şu voltran, yavru geyik, uçan kaz dönemini bilirim en iyi.
  • Albati!! [evlol][evlol][evlol] Yavru geyik ne leeenn?? [evlol][evlol][evlol][evlol]
  • Hacı senin yaş kaç?
    80'lilerden yukarıda ise hatırlamazsın.
    Efsane çizgi filmlerdendir.
    Pazar günü İşitme engelliler haber bülteninden sonra yayınlanırdı.
  • hoca 79 doğumluyum iyide bir çizgifilm izleyicisiyimdir amma ve lakin en ufak bir ışık bilem yanmadı kafamda yaw! [oo][oo][ops] yıl kaç allahan seversen ? :))
  • bambi o geyiğin adı:) bi böLÜmde koşup bayaa yüksek bi çitten atLamıştı ayağımı krıLmıştı nooLmuşTu! cok duyguLanmıştm:pP
    harbi her sabah işitme negeLLiLeri izLerdim soora voLtran voLtran voltRan:pPp
    o dönemLerde bi cizgi fiLm daha wardı müziği cok hosuma giderdi ama su an hic bise hatrLamıyorum onunLA iLgiLi:(
  • :Pp
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.