Şimdi Ara

İsmini Hatırlamadığımız Filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by albati</i>
    <br />Hacı senin yaş kaç?
    80'lilerden yukarıda ise hatırlamazsın.
    Efsane çizgi filmlerdendir.
    Pazar günü İşitme engelliler haber bülteninden sonra yayınlanırdı.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    yok hocam geyiği ben de hatırlamadım.Tek kanal vardı zapping yaparkene kaçırmış da olamam ki [arindr]

Neyse ;

filmde anne ölüyordu sanırım. Baba işsiz. Çocukları alıp yetimhaneye veriyorlar. Baba bir taraftan iş arıyor bir taraftan da çocuklarını geri almaya çalışıyor. Filmin sonunda çocukları geri alıyor ama biri iğdiş edilmiş ve hepsinin de psikolojileri dağılmış. O çocukların hepsi (sanırım 4 taneydi) erkekti. Sonraki eşinden de bir kızı vardı sanırım.

Çok zaman oldu...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />bambi o geyiğin adı:) bi böLÜmde koşup bayaa yüksek bi çitten atLamıştı ayağımı krıLmıştı nooLmuşTu! cok duyguLanmıştm:pP
    harbi her sabah işitme negeLLiLeri izLerdim soora voLtran voLtran voltRan:pPp
    o dönemLerde bi cizgi fiLm daha wardı müziği cok hosuma giderdi ama su an hic bise hatrLamıyorum onunLA iLgiLi:(

Bambii yaaa şimdi hatırladım :)) ama hiç izlemezdim onu ben ondan pek yer etmemiş hafızamnda [frndsp]
  • bambi dizimiydi ? [oo]
  • bambi o geyiğin adı [arindr] ... cizgi fiLm:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />bambi o geyiğin adı [arindr] ... cizgi fiLm:)
    tamam orası öle de o walt disney amcanın bir çizgi filmi diye hatırlıyorum çizgi dizi olarak seyretmemiştim. Yaw tek kanalda nasıl kaçırdım onu be [wand]
  • yooook bambi değil yawyaw o yavru geyik ne iğrenç bitmişti çocuk yıllarca baktı büyüttüde çitten girip tatlı patatesleri yiyor diye tüfekle vurdu öldürdü unutmam ağlamıştım gargolye o geyik senin dediğin değil
    peh peh şimdi 79 da taşdevri izlen kaç kişi var diye sorsm ayıp edecem sanırım yada hayiidi yi ??
  • valla bir siyah beyaz bişiler vardı sanırım ama o zamanlar 3 yaşımdaydım (eskişehir'deydik) ve bilimsel projeler geliştiriyordum. Yer çekimini de o zamanlarda icat etmiştim zaten [:P]. Oyuncakları terastan atmakla kullanıyordum [sml2k]

Renkli televizyon gördüğümde adapazarına taşınmıştık ilkokula başlamamıştım. Sonra 1. veya 2. sınıftayken biz de almıştık :) vikingler başlar biz haydi yallah hophophop diye gezerdik. Sonra gölgelerin gücü vardı birde. Bir de kimse pembe aslan olmazdı (kızın kullandığı ne renk ise o işte). Bizim voltran özürlü oluyordu hep [oo] vay be negünlerdi, kah tv karşısında kah ağaç tepelerinde geçti en güzel yıllarım.

Sonra 1986'da sinclair spectrum +2 girdi hayatıma [^]
  • duner2000
    çok saol kardeş
  • Estebanı ve kayıp şehri hatırlıyorum ben eski yıllardan voltran tabiki unutulmaz bide sanırım benden başka kimsenin hatırlamıyacağı Clamentin diye bir kız kahramanı olan çizgi film vardı kötü adam böle alevden teşekkül etmiş yuhaf bişeydi hep kızın hedefine ulaşmasını engellerdi harikada bir müziği vardı hastaydım o zamanlar hatuna! ( çıkarmı acep başka bilen sahiden de merak ettim şimdi tabi biride adını hatırlarsa oha falan olurum yani [evlol][evlol][evlol] ) neyse yaw çarptırdık topici ana konudan iyice ama içim bir hoş oldu maziye bakınca! Peugeot kardeşimde kızmaz zaten anlar halden :)
  • resim8987 clementine o çizgi filmin ismi.hatta müziğinidehttp://membres.lycos.fr/albatorunivers/ adresinden bulabilirsin.benden başka kimse hatırlamaz demişin ama ben dediğin çizgi filmleri hatırlıyorum:)hatırladığım en eski film tontonlar.
  • Ulen sizi yaşlılar sizi![evlol]
    Hemen nostalji rüzgarına kapılıp topiğin ne amaç için açıldığı unutmuşsunuz. Kırcam hepinizin belini
  • waLLa topiği düşünen mi war! o günLer geri geLse diye kara kara düşünüyorum[dntw]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br />resim8987 clementine o çizgi filmin ismi.hatta müziğinidehttp://membres.lycos.fr/albatorunivers/ adresinden bulabilirsin.benden başka kimse hatırlamaz demişin ama ben dediğin çizgi filmleri hatırlıyorum:)hatırladığım en eski film tontonlar.
    hoca site nece yaw bişey anlaamdım ama gözlerim yaşardı yaaa [^][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]
    bu arada mewluth hocam almış kellemizi aşağı ama şu arkadaşın cevabından sonra duyduğum mutluluka değerdi beee! I AM NOT ALONEEE!! [bgdnc2][krl]

• [frndsp]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i>
    <br />Ulen sizi yaşlılar sizi![evlol]
    Hemen nostalji rüzgarına kapılıp topiğin ne amaç için açıldığı unutmuşsunuz. Kırcam hepinizin belini

Hocam clemantine diyince fransa oradan da giyotin çağrışımı mı yaptı [sml2k] Hem benim filmde gümbürtüye gitti peugeot206WRC anlayışla karşılayacaktır diye düşünüyorum [frndsp] yani sanırım karşılar [bore] karşılar değil mi ?[stmd]

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br />resim8987 clementine o çizgi filmin ismi.hatta müziğinidehttp://membres.lycos.fr/albatorunivers/ adresinden bulabilirsin.benden başka kimse hatırlamaz demişin ama ben dediğin çizgi filmleri hatırlıyorum:)hatırladığım en eski film tontonlar.

evet yaw bir tonton ailesi vardı. şekilden şekile girerlerdi. Hatta bende babalarının oyuncağı da vardı. fosforlu hacıyatmaz bir yumurtaydı kendisi [^].

• bende yastık kılıfı var tontonların ailecek resimleri var:)en 25 senelik herhal.mewluth de yaşlı demiş bize.ozaman yaşlılara saygışaka bi yana mevlütünde kafasını kırmam gerekiyor sanırım.
  • Bu hafta yaşlılar haftasıydı (gerçekten) kutlarım hepimizi!![bgdnc2]

resimcim bende 79'luyum nasıl hatırlamazsın o geyiği, aha buna benziyodu desem[arindr]
    Hatırladın di mi?
  • 78 varmı arttıran
  • alabati vallaha hayal meyal bişeyler canlandı! ama hiç izlememişim demekki tek bir hikaye bilem yok aklımda kalan!
  • 76 (aslında azaltıyoruz gibi geliyor bana)

bu arada tüm ihtiyarlar burada, forumun huzurevi oldu bu topic [:P]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.