Yav bi film vardı tek bir sahnesi aklımda şöleydi...bir futbol takjımı zorla bi maça davet ediliyordu fln sonra takım soyunma odasındaki küçük havuzdaki kapaktanmı ne kaçıyolardı...adını hatılıyamadım gitti pele de oynuodu galiba...
zafere kaçış (victory)filmin ismi.yönetmen:john huston , oyuncular:Sylvester Stallone, Michael Cain, Pele , yapım tarihi:1981
ehuheee bir 76lıda benim :) heuhe ne güzel burası yaşlılar köşesi olsun bir taş dev vardı hatırlayan varmı hani yumruklar birbirine vuruyordu falan birde trtde cumartesileri örümcekadam vardı :)
bakalım bunu kimler hatırlayacak gerçi baya yeni amma trt den MARK desem kim hangi dizi olduğunu çıkarır :)
bak birden dank etti!!!! bende de wardı ondan! 3 tane tonton yanyana biri maviydi onu hatrLıyorum hayaL meyaL...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ducati</i> <br />Yav bi film vardı tek bir sahnesi aklımda şöleydi...bir futbol takjımı zorla bi maça davet ediliyordu fln sonra takım soyunma odasındaki küçük havuzdaki kapaktanmı ne kaçıyolardı...adını hatılıyamadım gitti pele de oynuodu galiba... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hapisane takımı deiLmiydi o?? koL kırMa sahneside wardı onda[krt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thedevilslieutenant</i> <br />ehuheee bir 76lıda benim :) heuhe ne güzel burası yaşlılar köşesi olsun bir taş dev vardı hatırlayan varmı hani yumruklar birbirine vuruyordu falan birde trtde cumartesileri örümcekadam vardı :)
bakalım bunu kimler hatırlayacak gerçi baya yeni amma trt den MARK desem kim hangi dizi olduğunu çıkarır :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o dev dandy'ydi (şeker dev dandy, yok o candy'ydi hiç sevmezdim. dandy'yi değil canım candy'yi ). Hatta dandy sakızı da vardı :) iki yüzük birbirine vurunca dev oluyordu. Hatta ben de yüzük takıp hızlıca yumruklarımı birbirine vururdum ama hiç bir kerede yüzükleri birbirlerine denk getirememiştim. [wand]...
mark olanı çıkartamadım [dntw]
bakal1m bunu hat1rlayan varm1, y1llar önce tek kanal döneminde "atlantis'den gelen adam" diye bir dizi vard1, adam1n parmak aralar1 paletliydi, titreyerek yüzerdi, hatta onun yüzüs seklinde az yüzmeye çal1smad1k florya plaj1nda, heh he
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by saboath</i> <br />bakal1m bunu hat1rlayan varm1, y1llar önce tek kanal döneminde "atlantis'den gelen adam" diye bir dizi vard1, adam1n parmak aralar1 paletliydi, titreyerek yüzerdi, hatta onun yüzüs seklinde az yüzmeye çal1smad1k florya plaj1nda, heh he <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
evet de o adam suya girince çok güçleniyordu karada ise normal bir insan oluyordu. Adam küvette kelepçeyi kırmıştı bi keresinde oha olmuştum (ne demekse [:P]) pırtıcık duffy vardı (dallas'taki bobi :P)
Bir de bir dizi vardı. adını hatırlamıyrum ama adamlar 30 yaşına gelince arena gibi bir yetde toplanıyor ve yükselmeye başlıyorlardı Tavana gelince de ölüyorlardı. Dolayısıyla 30 yaşına yaklaşan insanlardan olayı kabullenmeyenler kaçmaya çalışıyorlardı. öyle bir şeydi. Kafamda parçalar varama silik silik. Bir türlü birleştiremiyorum.
gargoyle senin dediğini hatırladım, fakat hatırladığım kadarıyla bu dizi değil filmdi, insanların avuçlarının içinde birinde kırmızı biride mavi ışık oluyodu, bu olayı kabul etmeyen üç dört kişilik bir grup kaçmış ve uzak diyarlarda ihtiyar aksakallı bir adamla karşılaşmışlardı, hayatlarında ilk defa yaşlı bir insan gören kahramanlarımız apışıp kalmıştı, adını bende hatırlamıyorum ama arada bir aklıma gelirdi bu film.
Bende hatırladım. Yaşadıkları yer Camlı bir mekandı. Bir nevi sera. Havada uçan robotlar vadesi dolan insanları yok ediyorlardı.
:) valla film olduğu doğrudur. Dediğim gibi hayal meyal hatırlıyorum. ya camlı bir yerdi ya da yer altıydı. Tünellerden geçip dışarı çıkmışlardı sanırım.
o dediğin bir filmdi hemde klasiklerden biriydi adıda "....dan kaçış" tı hatırlıyamadım şimdi baya kalite filmdi bu arada sordugum MARK atlantisten gelen adamın adıydı :) diziyi hatırlayanlar karakterin adını unutmuş
20 sene geçince üstünden haliyle unutuluyor.ayrıca memosoz hapisahane takımı die bahsettiğin filmin ayrıntılarını yazdım zaten.
bak birden dank etti!!!! bende de wardı ondan! 3 tane tonton yanyana biri maviydi onu hatrLıyorum hayaL meyaL... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Hop hop Tonton, değiş Tonton! [krl]
ben de forum gençlerden oluşuyor sanıyordum bayağı bi ihtiyarmışız meğer [oo]