Şimdi Ara

İsmini Hatırlamadığımız Filmler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıtır şeyyy
    ben hala şu bahsettiğim dizinin adını hatırlamaya çalışıyorum hatta bir pilot vardı asi birşeydi yüzbaşıydı sahinmi neydi adı çok hoş bir sewgilisi vardı kaya türünden hala hatırlayan çıkmadımı yaw
  • Babalar vallaha demek çocukken ben fazla film izlemiyormuşum! bu ne yaw! [oo] hiç birini anımsamadım!
    gider ayak araya bir de karaşimşek dizisini sokmadan etmiyim :) ne kıl olurdum o arabaya yaw :))
  • bide beyazı çıkmıştı bi bölümde beyaz şimşekmiydi neydi?
  • olurmu hiç beyaz simsek hat1rl1yorum odizinin yay1nlanan sezonlar1nda 3 defa kit öldüydü senin dediin 2 ci ölümü
    golyat 1 kovalarken asit havuzuna düstüydü kit sonra yeniden yapt1lar ozaman daha z1rh kaplanmam1shali beyaz renkti
    sonradan çekilen seride araba k1rm1z1yd1
  • onun müziğide bombaydı bee
  • bir zamanlar da taksilerin önünde kit deki o ışıklı dalgadan vardı! :) öle gider gelirdi! millet artık altındaki o şahini ne sanıyosa! :)))
  • şahinciLerin aLemi bi basKa zaten:)o şöfürLerin hepsi birer maykıL naYt idi:pPp
  • vııjjjsss vıjjjsss maykıl dikkatli ol
  • o tır a girerdi ya kara şimşek sonra devın mıydı neydi o söölerdi amortisörlerde arıza var falan die.bayılırım ........:)
  • bide abla vardı:)
  • *klonajinsky yazd1: bide beyazı çıkmıştı bi bölümde beyaz şimşekmiydi neydi?
    Onun ad1 "kar" di, ingilizce yaz1l1s1 belki "car" olabilir, "kit" in di$isiydi, manita hesabi.. nas1l hat1rlamazs1n1z yahu :)
  • yok yaw kar da siyah değilmiydi ? Ama onun motorsikletlisi vardı. Turbo modu, araçların üzerinden zıplama falan bi sürü özelliği vardı.
  • sabo amma atın yaw car siyahtı program hatası olarak kendini korumaya çalışatığı için kenara atuılmıştı depodan çalındı falan ensonunda mykıl abi arabayı üzerine sürünce kenara kaçtıda uçurumdan düştü dediğimgibi beyaz olan asit havuzuna düstükten sonraki hali
    motosikletin adı night hawk idi önde lazeri yanlarda 12.7 mm topları falan vardı sürücünün adı joshtu yalnış hatırlamıyorsam o baya yeni dizi beee
  • alın inanmazsanız bakınız

http://www.knightrideronline.com/season.php
  • ya tamamda bide karların altından bi araba çıkmıştı arkadaşlar o beyaz değilmiydi?hatta kit bu alet çok zorlandı patlamak üzere falan demişti sonrada patlamıştı zaten.yanılıyomuyum?
  • 3 sezonda kit bir patladıydı ama onuda golyat yaptı diye hatırlıyorum ah ulen şimdi istanbulda oluk vhs lerden bakmak vardı knight rider ,night hawk , visitors in trt den kayıtları vardı biryerlerde (annemler atmadılarsa )
    ahhh ahhhh ziyaretçiler ve diana bacımız
    ah sen ne kaya ablamızdın DİAANAA
  • iyi forumlar arkadaşlar ya benim aklıma çok önce seyrettiğim bi film geldi ama adını bi türlü hatırlayamadım bilen varsa yazsın lütfen
    film bi uçağın bir ışığın içinden geçiğ başka boyuta geçmesi gibi bi olayla başlıyor ve herşey bütün insanlık ortadan kayboluyor uçağın içindekiler hariç hatta bi havaalanına filan iniyolar garip yaratıklar gelip yiyo filan heryeri bileniniz varmı acaba ?? 7 sene önce filan tvde izlemiştim
  • merhaba,

yıllar önce izlediğim bir film vardı, konu olarak kısmen çok az bir bölümünü hatırlayabildiğim tek film diyebilirim.

amerikan yapımı bir komedi filmiydi. tatil planı yapan bir ailenin aracı amerikada fazla gelişmemiş bir kasabada araçları bozulur ve orada misafir olarak bir kaç gün kalmaya başlarlar. kasabada hiç bir şekilde dini inançları gereği teknoloji kullanılmamakta ve değişik bir giyim tercih edilmekte. ( bayanlar daha çok rahibeyi andırıyorlardı ) aile yollarına devam etmenin yolunu ararken bir yandanda bu garip kasabada yaşarken başlarına gelen ilginç olaylar yaşıyordu. hatta köy de hristiyanlıktan ziyade Katolik, Ortodoks, Protestan gibi ya da mezhep farklığı vardı.

hatırlayabildiğim bu kadar. aile aynı european vacation ( sevimli aile ) filmdeki gibi bir aileydi. belkide o filmin içinde geçen bir sahneydi işyerinde olduğum için izleyemiyorum.

bunuda bulursanız artık pes diyeceğim :):)

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruby87 -- 27 Mayıs 2015; 9:42:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.