Şimdi Ara

İspanyollar da itiraf etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray ile Real Madrid arasında, Bernabeu'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz 3-0 mağlup olurken, karşılaşmaya hakem Svein Oddvar Moen'in verdiği 2 tartışmalı karar damga vurdu.

Tartışılan pozisyonlardan biri olan, Sergio Ramos ile Burak Yılmaz'ın 78. dakikada Real Madrid ceza sahası içerisinde girdikleri mücadeleyi, İspanyolların eski ünlü hakemlerinden ve futbol yorumcularından olan Andujar Oliver değerlendirdi.

Sporx'te yer alan habere göre; Norveçli hakem Moen'in burada yanlış bir karar verdiğini ve penaltı vermesi gerektiğini belirten İspanyol futbol otoritesi, daha sonrasında Burak Yılmaz'ın hakemi aldatmaya yönelik yorumundan dolayı çıkan sarı kartıyla da 'çifte' yanlışa imza attığını söyledi.

78. dakika itibariyle Real Madrid skorda 3-0 öndeyken, penaltı verilseydi temsilcimiz Türk Telekom Arena'ya şansını biraz daha fazla taşımış olacaktı. Moen'in çıkardığı hatalı sarı kart dolayısıyla da Şampiyonlar Ligi'nin golcü isimlerinden Burak Yılmaz rövanş maçında cezalı duruma düştü.

• futbol tarihindeki penaltı pozisyonlarının birçoğu net dahi olsa tartışmaya açılabilir belki.

ama bazıları okadar nettir ki tartışmaya açmanın anlamı yoktur.

bu da böyle bence, kimsenin itiraf etmesine gerek yok, tartışılacak tarz bişey değil. net penaltı. çok az 'net penaltı' denilebilecek pozisyon varsa onlardan biri de bu.
  • Utanmadan bide sarı kart gösterdi hakem. Haftaya Burak yok kim verecek bunun hesabın ? Tabi ki kimse olduğu gibi hakkımız yenmiş bir şekilde kalacak...
  • hakemden başka herkes gördü o penaltıları ne desek az şu hakeme.
  • İbrahimovic'e Barça maçında oynasın diye güzellik yapıp cezasını 1 maça indirdiler.Burak'ın cezasını yok saysınlar
  • Bu Kale dibinde duran hakemler ne bok yemeye durur orda arkadaş ! Önce Atletico Madrid şimdi de Real Madrid maçında aynı şey, 2 olayda aynı kaledeki ve tamda orda duran hakemin gözü önünde oluyor, karambol yok, görüş açısını bozacak başka bir oyuncuda yok, resmen 2 metre önünde ki olayı göremeyecek kadar körler !!

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bu Kale dibinde duran hakemler ne bok yemeye durur orda arkadaş ! Önce Atletico Madrid şimdi de Real Madrid maçında aynı şey, 2 olayda aynı kaledeki ve tamda orda duran hakemin gözü önünde oluyor, karambol yok, görüş açısını bozacak başka bir oyuncuda yok, resmen 2 metre önünde ki olayı göremeyecek kadar körler !!

kale dibinde duran adamlar neredeyse maç boyu pozisyonlarda özellikle çizgiyi izlerler. Topun geçip geçmediğini söylemek için. Pozisyonlara çok fazla müdahil olmazlar hemen önlerinde değilse eğer. İki pozisyonda o hakemlerin önünde değildi. Çizgiye bakan adamın da pozisyonu kaçırması gayet normal. o yüzden o hakemlere pek laf söylememek lazım. Ama orta hakemin şu pozisyonları doğru süzüp ona göre karar vermesi gerekirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itiraf etmesine gerek yok itiraf etse de etmese de penaltı zaten.
  • Benim anlamadığım şu hadi el pozisyonunu görmedin devam ettirdin , belli ki burak için yapılan hareketi de görmedin ve devam ettirdin ama görmediğin pozisyon için burak yılmaza sarı kart verdin ?

diğer yandan arkadaşın biri demiş kale arkası hakemler ne işe yarıyor diye aynen ya ne işe yarıyor ?

yanlış hatırlamıyorsam atl.madrid maçı vardı uefa da o maçta da kale arkası hakem vardı net penaltı orada da verilmedi...

umarım kasti yapılan şeyler değildir yoksa bunun manevi yükünü nasıl kaldırırlar yada hakkını nasıl öderler bilemiyorum...

şuda var bazıları diyebilir Real madridin sizi elemesi için hakeme ihtiyacı mı olur diye ama beyler emin olun biz orada gol atmış olsak şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik ....tabi ki artık oldu bitti durumuna geldik sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Utanmadan bide sarı kart gösterdi hakem. Haftaya Burak yok kim verecek bunun hesabın ? Tabi ki kimse olduğu gibi hakkımız yenmiş bir şekilde kalacak...

Eboe kendini yere attı ve arkasından da ramos kart gördü, peki bu durumda ramosun da hakkı yenmiş olmuyor mu???

Ramos ve alonso sari karti istemeyerek mi gordu zannediyorsun ? Turu %95 garantiledin ve kart sinirindasin, sen olsan kart gormek icin cabalamaz misin ? Dun bilerek sari kart gormeseler rovansta kart gorup yari final macinda cezali olma durumlari vardi. uzun lafin kisasi ramosun hakki falan yenmedi,ramos istedigini aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bu Kale dibinde duran hakemler ne bok yemeye durur orda arkadaş ! Önce Atletico Madrid şimdi de Real Madrid maçında aynı şey, 2 olayda aynı kaledeki ve tamda orda duran hakemin gözü önünde oluyor, karambol yok, görüş açısını bozacak başka bir oyuncuda yok, resmen 2 metre önünde ki olayı göremeyecek kadar körler !!

Yada kör taklidi yapıyorlar hakemin penaltıyı görmemesi imkansız kesin gördü...

• quote:

quote:

Utanmadan bide sarı kart gösterdi hakem. Haftaya Burak yok kim verecek bunun hesabın ? Tabi ki kimse olduğu gibi hakkımız yenmiş bir şekilde kalacak...

Eboe kendini yere attı ve arkasından da ramos kart gördü, peki bu durumda ramosun da hakkı yenmiş olmuyor mu???

Sen ne garip bi adamsın öyle. Diğer mesajlarınıda gördüm değişik. Az daha kasarsan maçta Real'i tuttuğunu düşünücem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

quote:

quote:

Ramos ve alonso sari karti istemeyerek mi gordu zannediyorsun ? Turu %95 garantiledin ve kart sinirindasin, sen olsan kart gormek icin cabalamaz misin ? Dun bilerek sari kart gormeseler rovansta kart gorup yari final macinda cezali olma durumlari vardi. uzun lafin kisasi ramosun hakki falan yenmedi,ramos istedigini aldi

%95 lafına katılmıyorum. Onun dışında haklısın fakat anlatmak istediğim eğer hakemi eleştireceksek objektif açıdan bakmalıyız olaya yoksa eleştiri değil kin ve nefret kalır geriye.

• kim ne derse desin orda burak ywrine drogba umut veya baska bir adam olsa hakm penalti verirdi sabikadan kaybetti burak penaltiyi

• quote:

quote:

quote:

Sen ne garip bi adamsın öyle. Diğer mesajlarınıda gördüm değişik. Az daha kasarsan maçta Real'i tuttuğunu düşünücem...

Haklısın ben sizin gibi sadece GS nin alehine çalınan düdüklerle değil genel olarak hakemi eleştirdiğim için sanırım bu sıfatı uygun gördün. Ne diyelim kii isviçre-türkiye maçından sonra ben böyle milliyetçilik görmedim.

• Hakemi bahane olarak göstermek yanlış yenilgiye ama düzgün bir hakem olsaydı yine yenilecektik belki ama skor 2-1,3-2 olabilirdi.
  • quote:

quote:

gene geldi bu totem mi yapıyorsun arkadaşım anlamadım ki çap çap konuşuyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

quote:

quote:

%95 lafına katılmıyorum. Onun dışında haklısın fakat anlatmak istediğim eğer hakemi eleştireceksek objektif açıdan bakmalıyız olaya yoksa eleştiri değil kin ve nefret kalır geriye.

%95 i lafin gelisi soyledim :) takimimiza olan inancim tam lakin isimiz cok ama cok zor. ozellikle burak in cezali olmasi isimizi daha da zorlastirdi. Bir gol bulabilseydik hersey cok dahq farkli olabilirdi. iste tam burada o golu bulacak pozisyonlarda hakem cikti sahneye. neyse bizim inancimiz ve destegimiz her zaman tamdir. hayirlisi olsun diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

quote:

quote:

gene geldi bu totem mi yapıyorsun arkadaşım anlamadım ki çap çap konuşuyorsun

Madrid kuradan çıktıktan sonra tek güvendiğim fatih terimin yeni sistemi ve mükemmel futbol anlayışımız oldu. Ama madride tutmadı 4-4-2... Zaten zordu elememiz çünkü ne madrin 2001 yılındaki kadrosu vardı ne de bizim hagili kadromuz. Madrid erken golleri bulunca işin açıkcası üzerimize gelmediler, zaten mourinholu madrid hiç bi zaman tecavüzcü bi takım olamadı,buna güveniyordum ki kesin goller buluruz diyordum ama maalesef pozisyon a girmekte çok zorlandık... Hakeme bağlayan arkadaşlar olmuş buna üzüldüm, sanırım maçtan önce totem yapanlar onlardı aslında aciz kaldık üretemedik ve top u çizgiden içeri sokamdık işte maçın hikayesi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Evet dünkü maçta önünde değilmiş ama hakem hemen pozisyonun yakınındaydı, ama Atletic Madrid maçında hakem pozisyonla aynı taraftaydı ve bildiğim kadarıyla topun çizgiyi geçip geçmediğine bakmanın dışında pozisyonlara da müdahil olabiliyor, zaten dünkü maçı ve bu kuralın uygulandığı diğer maçlarda bu hakemlere dikkat edersen ceza sahası içindeki pozisyonları çok dikkatli takip ediyorlar, kısaca çizgiyi değil topu takip ediyorlar, sonuçta çizgi sabit top hareketli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.