Şimdi Ara

İspanyollar da itiraf etti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Burak once milletten caldigi emeklere saysin..

Siz hala orada mısınız ya? Yazık vizyonsuzluk ne kötü bişey

her cikmaza girdiginde ama bizim 20 yil once alinmis uefa kupamiz var diyen bi kitle mumkunse bana vizyonsuzlugu ogretmesin..

Bu hafta hangi Anadolu takımıyla maçınız var (Anadolu takımlarını küçük görmüyorum, yanlış anlaşılmasın)? Neyse biz ŞL'de Real Madrid'le, Schalke'yle, Manchester United'la falan oynayalım, siz hala Burak'ın pozisyonu tartışın. Devam.

senin bu soyledigini biz size 4-5 yildir soyluyoruz zaten genco

4-5 yıl önce yaşıyo muydun la sen? Senin yaşın 3 değil miydi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

her cikmaza girdiginde ama bizim 20 yil once alinmis uefa kupamiz var diyen bi kitle mumkunse bana vizyonsuzlugu ogretmesin..

Bu hafta hangi Anadolu takımıyla maçınız var (Anadolu takımlarını küçük görmüyorum, yanlış anlaşılmasın)? Neyse biz ŞL'de Real Madrid'le, Schalke'yle, Manchester United'la falan oynayalım, siz hala Burak'ın pozisyonu tartışın. Devam.

4-5 yıldır ŞL de ne yaptınız da konuşuyorsun? diye sorarlar adama, kalırsın. Avrupa rekorunuz var eyvallah ona kimsenin sesi çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

görende son 4 senenin şampiyonu beşiktaş,4 sezondur cl de oynuyor sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4-5 yıldır ŞL de ne yaptınız da konuşuyorsun? diye sorarlar adama, kalırsın. Avrupa rekorunuz var eyvallah ona kimsenin sesi çıkmaz.

4-5 yıldır Sizinde bi adam Akıllı bu sene var. Neyse olay o değil Burak'ın pozisyonu penaltıydı. El pozisyonu ise iyice farklı açılardan bakmak lazım. Hani top oraya gelirken oyuncuların kasıtlı müdahalesi mi var yoksa tesadüfen mi oraya geliyor.

Ek olarak ise Real gayet rahat bir maç çıkardı kendilerini fazla zorlamadılar. Şayet maçın başında Gs ilk golü bulsaydı şuan işler çok farklı olurdu. Real belki daha hırslı oynayıp daha çok gol bile atardı. Belkide Gs skorun üzerine yatar avantajlı skorla dönebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bu Kale dibinde duran hakemler ne bok yemeye durur orda arkadaş ! Önce Atletico Madrid şimdi de Real Madrid maçında aynı şey, 2 olayda aynı kaledeki ve tamda orda duran hakemin gözü önünde oluyor, karambol yok, görüş açısını bozacak başka bir oyuncuda yok, resmen 2 metre önünde ki olayı göremeyecek kadar körler !!

İspanyollar da itiraf etti!

kale dibinde duran adamlar neredeyse maç boyu pozisyonlarda özellikle çizgiyi izlerler. Topun geçip geçmediğini söylemek için. Pozisyonlara çok fazla müdahil olmazlar hemen önlerinde değilse eğer. İki pozisyonda o hakemlerin önünde değildi. Çizgiye bakan adamın da pozisyonu kaçırması gayet normal. o yüzden o hakemlere pek laf söylememek lazım. Ama orta hakemin şu pozisyonları doğru süzüp ona göre karar vermesi gerekirdi.

bildigim kadariyla;cizgi hakemlerinin görevi sadece top cizgiyi gectimi gecmedimi diye bakmak
    faul ,ofsayt vs herhangi durumda olaya müdahele edemiyorlar,yani görevleri sadece cizgi kontrolü
    eger cizgi hakemi bunu görmüs ise kulakliktan aman hocam naptin pozisyon net faul,penalti olmali diyememis, icine atmistir

Yok katılıyorlar. Ama diplerindeki pozisyon için katılıyorlar. Adama çarptı mı çarpmadımı falan gibi. Maçlarda denk gelebilirsiniz çizgi hakeminin verdirdiği korner veya penaltıya çok nadirde olsa. Hatta bizim hakemlerden birisi de yapmıştı bunu.

• bazı beyinsiz trollerin anlamadigi biz hakemi yenilgiye bahane gostermiyoruz atacağımız bir gol çok şeyi degistirecekti .penaltı pozisyonunda tamammen art niyet sözkonusu anlık bir pozisyon değildi ramosun ayağı basılı halde bir kaç saniye kaldı görmemesi imkansız . lanetler okuyorum böyle karaktersiz ve korkak insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

bazı beyinsiz trollerin anlamadigi biz hakemi yenilgiye bahane gostermiyoruz atacağımız bir gol çok şeyi degistirecekti .penaltı pozisyonunda tamammen art niyet sözkonusu anlık bir pozisyon değildi ramosun ayağı basılı halde bir kaç saniye kaldı görmemesi imkansız . lanetler okuyorum böyle karaktersiz ve korkak insanlara

atacağınız 1 gol neyi değiştirecekti yada 2 gol yada 3 gol Real Madrid 5 yese 6 atar bu savunmaya
    Real Madridi eleyecek takımlar mevcut ama Galatasaray bunlardan biri değil

• o değilde şu Ramos nasıl bir tiptir nasıl bir kemçüklüktür Allah'ım
  • İtilmiş dut'un hoşafı olmazmış Tek çare 2 maç o stadı cehenneme çevirip hiç susmadan destek vermek takımı alkışlamak, yenmek ve ya yenilmek derdimiz olmamalı, bizim Ali Sam Yen'de başı dik bir şekilde mücahalede etmemiz lazım !
  • Hakemin karaları maçın sonucuna etki etmedi demek; En az hakem kadar göz yummaktır bu adaletsizliğe!!! Evet r.madrid bu rezalet hakem olmasada bizi yenebilirdi.. Ama 3 nisan günü değil !! UEFA her sene B.Munih, Barcelona, M.Utd vs.. gibi takımların kupayı almasını istiyorsa kendi aralarında bir turnuva düzenlesin.. Eskiden geçen seneye kadar Ç.Final ve Y.Final kuraları aynı anda çekilirdi.. Çeyrek finali geçen takım'ın Yarı finalde hangi maçın galibi ile oynuyacağı belli idi..

Ama şimdi ne yaptı UEFA.. Malaga, Galatasaray vs.. takımlar şans eseri tur atlarlar ise karşılarına yine büyük takım çıksın ki süpriz olmasın istiyor.. Başka bir açıklaması olamaz Ç.Final ve Y.Final kuraları'nın aynı anda çekilmemesinin !!! bİRDE bu yetmezmiş gibi UEFA böyle bi hakem atayınca ............. Fransız asilzadesi Platini ipleri eline almış kukla misali.......... Platini kadar yaptıklarından yüzü bile kızarmayan birisi yoktur heralde.. Eskiden de kayırma olurdu ama bu kadar ALENİ, açık-şeçik milleti yüzüne baka baka yapmazlardı.... UEFA hakem ATAMA komitesinin başındaki kişi İSPANYA Futbol fedarasyon 'u Başkanı... İspanyol olmasının sakıncası yokta.. UEFA olarak hakem ATAMA komitesinin başına İspanya Federasyonu Başkanı nı getirisen ne diyim... başka söze gerek yok sanırım... Tebrik etmek lazım büyük iş başardılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

quote:

quote:

Peki sizde ne var bir yığın borçtan başka? Ek olarak adam UEFA Kupasının konusunu açmamış bile.

Konuya gelirsek
    Dün Melo'nun kart yediği pozisyonda faulu Selçuk yaptı hakem Melo'ya kart gösterdi bir de

Melo orda kart işareti yaptı hakem ondan kart verdi ona.

Bence Burak'ın pozisyonunda penaltı falan yoktu,yine yaptı oyunculuğunu bıraktı yere. Ama el olan pozisyon penaltıydı kesin. Gerçi penaltı verilse Gs'nin kazanıcağını hiç sanmıyorum verilse de bişey farketmezdi

Burak'ınki nasıl penaltı değil allah aşkına. Burak Ramos'tan topu kurtarıyor ve Ramos göstere göstere ayağına basıyor Burak'ın. Nasıl yere bıraktı kendini orada Burak. Ha orada penaltı verse 3-1 olurdu maç ki pek fark yapmazdı ama ilk pozisyondaki penaltıyı verse 1-1 olacaktı ki takımın direnci ve isteği 1 seviye daha artabilirdi. Avantajlı bir skorla dönülebilirdi. 2-1 gibi falan.

Ben sana söyleyeyim o maçı Gs 1-1 yapsa 3 golle kalmazlardı 5-6 atarlardı. Hiç avantajlı skor falan olmazdı, bazı arkadaşlar turu geçiceğinizi falan düşünüyor ama hikaye onlar. Ayrıca Burak'ın kendini attığı belliydi, her zaman yaptığı şeyler işte,baktı takım bişey yapamıyor böyle bişey denedi

Ben turu geçerdik demiyorum ki bana göre Madrid'i deplasmanda yenseydik yine geçmemiz %10-20 falan olurdu ama ne olursa olsun hakemin yanlı yönettiğini değiştirmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bu Kale dibinde duran hakemler ne bok yemeye durur orda arkadaş ! Önce Atletico Madrid şimdi de Real Madrid maçında aynı şey, 2 olayda aynı kaledeki ve tamda orda duran hakemin gözü önünde oluyor, karambol yok, görüş açısını bozacak başka bir oyuncuda yok, resmen 2 metre önünde ki olayı göremeyecek kadar körler !!

kale dibinde duran adamlar neredeyse maç boyu pozisyonlarda özellikle çizgiyi izlerler. Topun geçip geçmediğini söylemek için. Pozisyonlara çok fazla müdahil olmazlar hemen önlerinde değilse eğer. İki pozisyonda o hakemlerin önünde değildi. Çizgiye bakan adamın da pozisyonu kaçırması gayet normal. o yüzden o hakemlere pek laf söylememek lazım. Ama orta hakemin şu pozisyonları doğru süzüp ona göre karar vermesi gerekirdi.

bildigim kadariyla;cizgi hakemlerinin görevi sadece top cizgiyi gectimi gecmedimi diye bakmak
    faul ,ofsayt vs herhangi durumda olaya müdahele edemiyorlar,yani görevleri sadece cizgi kontrolü
    eger cizgi hakemi bunu görmüs ise kulakliktan aman hocam naptin pozisyon net faul,penalti olmali diyememis, icine atmistir

Yok katılıyorlar. Ama diplerindeki pozisyon için katılıyorlar. Adama çarptı mı çarpmadımı falan gibi. Maçlarda denk gelebilirsiniz çizgi hakeminin verdirdiği korner veya penaltıya çok nadirde olsa. Hatta bizim hakemlerden birisi de yapmıştı bunu.

Ah be abi görüyormusun dün sizin penaltıyı çaldırtan hakem çizgi hakemiydi Bize gelince niye sesleri çıkmıyor bu adamalrın

• Daha önceki mesajlarda açıkladım sanırım. Pozisyona bakıyorlar. Ama her zaman müdahale etmiyorlar. Genelde gözleri çizgide oluyor. Onun dışında önlerinde, açık gördüklerinde konuşuyorlar. He ne kadar sallanıyorlar orası da orta hakeme göre değişiyor

Yalnız bizim pozisyonda o eli felix gördü uzaydan. Önemli olan ofsaytı yakalamaktı yan hakem kaçırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Utanmadan bide sarı kart gösterdi hakem. Haftaya Burak yok kim verecek bunun hesabın ? Tabi ki kimse olduğu gibi hakkımız yenmiş bir şekilde kalacak...

Eboe kendini yere attı ve arkasından da ramos kart gördü, peki bu durumda ramosun da hakkı yenmiş olmuyor mu???

gene geldi bu totem mi yapıyorsun arkadaşım anlamadım ki çap çap konuşuyorsun

Madrid kuradan çıktıktan sonra tek güvendiğim fatih terimin yeni sistemi ve mükemmel futbol anlayışımız oldu. Ama madride tutmadı 4-4-2... Zaten zordu elememiz çünkü ne madrin 2001 yılındaki kadrosu vardı ne de bizim hagili kadromuz. Madrid erken golleri bulunca işin açıkcası üzerimize gelmediler, zaten mourinholu madrid hiç bi zaman tecavüzcü bi takım olamadı,buna güveniyordum ki kesin goller buluruz diyordum ama maalesef pozisyon a girmekte çok zorlandık... Hakeme bağlayan arkadaşlar olmuş buna üzüldüm, sanırım maçtan önce totem yapanlar onlardı aslında aciz kaldık üretemedik ve top u çizgiden içeri sokamdık işte maçın hikayesi budur.

Hakemin etkisi oldu ama bizimde çift santrofor takriğimiz yanlişti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.