Şimdi Ara

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o bahsettiğin hastane ve postaneler halka açık değil sadece belirli resmi kurumlara açık keşke bunuda yazsaydın ayrıca

Türk Telekom devletin idi yıllarca ne oldu? eğer kurulduktan 2-3 sene sonra özelleşseydi şuan bir sürü firma olacaktı rekabet olacaktı kendi hatlarını çekip bitirenler olacaktı belkide dünyanın en ucuz internetini kullanacaktık? şimdi ne oldu özelleştirmede geç kalındı Türk Telekom kendi hatları üzerinden soyabildiği kadar soyuyor ama son soygunları superonline turknet gibi firmalar kendi hatlarını döşedikçe fiyatlar kat ve kat düşecek..

• nexus can N kullanıcısına yanıt

usps nasil halka acik degil bana bir aciklasana cidden merak ettim dinliyorum

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

usps federal yani özerk bir kurum.. çalışma şekli türkiye'deki kurum işletmelerinden farklı

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Bunun sordugum soru ile hic bir alakasi yok postaneler halka acik degil diye sacma sapan bir iddaa ortaya attiniz bende nasil halka acik degil diye sordum konuyu sacma sapan yerlere cekmeyi birakip hatali oldugunuzu kabul etseniz keske

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Malum şahız, diğer konulardaki hassasiyetini bu konuda göstermiyor tabi. Ama biz desek 128milyar dolar nerde hemen sayar madde madde . Ne miğdesiz insan bunlar ya. Valla gördükçe çıldırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum muhalifleri yine aynı yolda. Sorunu konuşmak yerine ama akp böyle böyle yapıyor diye işi geçirtirmeye çalışıyor.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

ee yazdık ya 1 sayfa önceye. haber yanlıs veya hatalı. konusalacak bir şey varsa açın sayıstay raporunu okuyup paylasın da bizde bilelim, ama o haber üzerinden konusulacak bir şey yok

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

saçma sapan değil sen başka yerlere çekiyorsun bahsetmiş olduğun posta firmamı şirketmi artık ne dersen de buradaki ptt'nin sadece kargo hizmeti devlet resmi işlerini buradan yürütüyor bundan bahsediyorsan amerikanın en vasat yeri...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Sadece merak ettiğimden soruyorum avrupa amerika gibi yerlerde de sistem böyle mi işliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Bir kere ülke genelinde link vermeden haber paylaşmak yasak. Ortada ne haber var nede kaynak.

Bende 80 tane şey yazayım ozaman at yalanı seveyim inananı.

Adam gibi cevap verin hangi bilgiye dayanarak iflas etmiş 2023 6 aylık onuda geçtim 2022 yıl sonu bilançosunu paylaşın bakalım zarar varmı yokmu.

Hiçbir mali bilginiz yok yandaş medyada biri birşey sallıyor hemen balıklama atlıyorsunuz.

Sonra biz muhalif oluyoruz.

Ülkede sizin seçtiğiniz İçişleri bakanı zamanında olmayan pis iş kalmamış bir tane konu açında görelim ...

Onu bırak parayla adliyede yapılmayan işlem kalmamış çıkıp paylaşsanıza gazeteciler bunu haber yaptı içeri atıldı bu ne kepazelik desenize seçtiklerinize

Hadi hodri meydan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 4 Kasım 2023; 1:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Islerine gelmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

İçişleri bakanını ben seçmedim ama sen olayı yine başka taraflara çektin.

Birinin yaptığı yanlış diğerine yanlış yapma hakkı vermez.

• İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti
    İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar ettibirgun.net
    TÜVTÜRK‘ün 767 milyon lira vergi borcu neden silindi?
    https://www.birgun.net/haber/tuvturk-un-767-milyon-lira-vergi-borcu-neden-silindi-375295

Şimdi konu İspark, doğru ortada yine talan görünüyor, peki Tüvtürk? Para sıçan bu kurum niye borcunu silerler?

Geçtiğimiz aylarda gittim yine çünkü muayene geldi, gişeleri resmen para basıyor.. 5-10 dakikada bir araç geçiyor, bunu hesapla

ayda yaklaşık 400.000 lira eder. Bu Çorlu bir de.

Sadece 2021 yılında 2,5 milyar cirosu var Tüvtürk'ün.

Amacım İmamoğlu güzellemek değil ama matematiksel olarak hesaplayın seneler içindeki zarar bunun yanında hiç..

Bu atmaca da gelip burada sadece imamoğlu spesyalisti gibi sadece İBB gömmeye geliyor.

Zarar nereden doğuyor devlet kurumu araştırsın kardeşim, maliye AKP'nin elinin altında bir araç sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Kasım 2023; 1:17:36 >

• Seçimden önce İmamoğlu'nun iddiaları vardı. Bu İspark'ı yönetemiyorlar diye :D Biz gelecez düzelecek diyordu .

Hatta şöyle haber linkide atayım. ( Gideri yok bir şeyi yok nasıl bu İspartk bu kadar az kar ediyorr diyordu :D Kendi geldi zarar yazıyor 4 yıldır ! Üstelik 2-3 kere zam yaptı yüzde 300 'ü geçti zamlar . )

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar ettiFOX Haberyoutube
    Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 22 Mayıs 2019 Çarşamba HD izle! İstanbul'da İspark bilmecesi... 22 Mayıs 2019 Çarşamba ekstra videolar yayında hemen izle! YSK'NIN İSTANBUL SEÇİMİYLE GEREKÇELİ KARARINDA NELER VAR? EKREM İMAMOĞLU 23 HAZİRAN İÇİN YOL HARİTASINI AÇIKLADI... KAMPANYADA NELER ÖNE ÇIKACAK? BİNALİ YILDIRIM DÖNME DOLABIN BAŞINA GEÇTİ ÇOCUKLARLA İLGİLENDİ... SOSYAL MEDYA HESABINDAN NE PAYLAŞTI? 8 YIL ARADAN SONRA TERÖRİST BAŞI AVUKATLARIYLA GÖRÜŞTÜ... SİYASET DÜNYASI NE TEPKİ VERDİ? ERDOĞAN ŞİMDİ DE TÜRKİYE GEMİSİ ÇIKIŞI GELDİ... MUHALEFET NE TEPKİ VERDİ? FOX Türkiye Resmi Web Sitesi: https://www.fox.com.tr Günün en sıcak ve çarpıcı gelişmelerini bulabileceğiniz; güvenilir, tarafsız ve kaliteli haberin adresi FOX Ana Haber; deneyimli gazeteci Fatih Portakal'ın sunumuyla izleyicileriyle buluşuyor. Sıradanlaşmış bültenlerden çok daha farklı, interaktif bir sunum ile izleyiciye aktarılan FOX Ana Haber, hafta içi her gün 19.00'da FOX'ta! Daha fazla video için abone olun: https://www.youtube.com/FOXHaber Bizi sosyal medyadan takip edin: Facebook: https://www.facebook.com/foxhaber Twitter: http://www.twitter.com/FOXhaber Instagram: https://www.instagram.com/FOXhaber/
    https://www.youtube.com/watch?v=56cZ989Sw5E

İmamoğlu geldiğinde fiyatlar şöyle. ( İstanbulda olan yaşayan varsa güncel fiyatlar ne kadar ? 40-50 TL oldu mu saati ?

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti

Tamam ozhank aglama :p Erdogan Türkiyeyi kalkindiricakti ne oldu o is

Herseyin sorumlusu imamoglu

Görende herseyi elestiriyorlar sanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Kasım 2023; 1:49:32 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Konu hakkında TEK KELİME YAZSANIZ MESELA ? Böyle İmamoğlunu zavunmuş olmuyorsunuz zarar yazıyor.

Konu İspark ya hani ! Bu sığ muhalefet anlayışı yüzünden kazanamıyor muhalefet işte.

Zorda kaldı mı sıkıştı mı ama Erdoğan diye giriyonuz konuya. Bu söylem İspark'ın 30 milyon TL zarar yaptığı gerçeğini değiştiriyor mu ?

Seçimden önce eleştirmiş biz düzeltecez demiş 4 yılda HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞ !

Herseyi elestirmiyorsun muhalif konularda bitiyorsun
    Herseyin sorumlusu imamoglu saniyorsun ;)
    Keske imamoglu ülkeyi yonetse tamam derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Kasım 2023; 2:5:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

İçişleri bakanını ben seçmedim ama sen olayı yine başka taraflara çektin.

Birinin yaptığı yanlış diğerine yanlış yapma hakkı vermez.

dostum sen türkçe anlıyormusun ?

bak ne yazdım oraya yandaş biri ortaya bir laf atmış haber nerede yok konu açan kaynak göstermemiş.

Anlamanız için ne ce konuşmak lazım ?

2022 yılı gelir gider tablosu aşağıda zarar varmı yokmu matematik biliyorsan 4 işlem yap çıkar.

birinin yaptığı yanlış diğerine yanlış yapma hakkı vermez diyeceğine iftira atma önce...

BEN KİMSEYİ SAVUNMADIM YAZDIĞIMI OKU!!!

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.