Şimdi Ara

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu açan ben miyim ? Konu neyse onunla ilgili yazıyorum !

Keşke sizde öyle yapabilseniz.

İmamoğlunun CHP'yi yönetmesi bir nevi fragman işte. Fragmanı bile kötü olan birinin filmi iyi olur mu ?

Verdiği sözler halen hafızalarda. Yaptığı daha doğrusu yapmadığı işlerde ortada !

• furandor kullanıcısına yanıt
    Ee İBB devlet değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Kendini rezil etmişsin farkında değilsin O’nları kollayacağım diye. Her partide vardır böyle troll. Hangi parti yaparsa yapsın, çıkıp kollama gereği duyarlar.

Bir şey alıp satarsın da, olmadı zarar ettik dersin anlarım. İstanbul gibi bir şehirde, onbinlerce aracın girip çıktığı yerde zarar ediyorsun. Buna kargalar bile güler. Haber doğru ise, cukka olmuş.

Size diyorum, bunun partisi yok. Mecliste bütün giderlerini, “ne de olsa bedava diye” aldıran bayan vekil vardı chp’de. Herkesin 200-300 bin gideri varken bu bayanın 1 milyonu geçmiş. Haber olmuştu. Bayan vekil şunu demiş; ben mecliste ışıkları bile kapatan bir insanım tasarruf için. Duy da inanma. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyet giderleri ne olabilir acaba?
    Otoparkların bekçilerinin maaşları kaç tl olabilir?
    Yatırım mı yaptılar acaba?

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Değil

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya paylaşımları dan görüyorum ki Türkiye Cumhuriyeti sadece adı cumhuriyet olarak kalacak İran İslam Cumhuriyeti gibi olacak.

Hala bir Osmanlı özlemi...

Kula kul olmak için yanıp tutuşan bir zihniyet var.

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Resinin giderleri ne olaki acaba..

Yâda diyanetin her sene fazla fazla bütçe talep etmesi neden olaki acaba ak şakşakci.

• Zarar varsa araştırılmalı elbet. Varsa bir talan, suçlular cezalandırılmalı. 30 milyon çok büyük bir rakam da değil bu arada. 1000 kişinin 30 bin TL'den 1 aylık maaş+sgk+yemek vs yapar.

AMA

Konuda İBB ve İmamoğlu'nu gömen meşhur troll arkadaşlar sizleri Varlık Fonu'na geçmeden önce zarar etmeyen hatta vergi rekoru kıran Botaş hakkında veya yine Varlık Fonu'na geçtikten sonra zarar etmeye başlayan Çaykur hakkında iki kelam etmeye davet ediyorum.

• Kaldırımda duran araca park ücreti fatura edilerek nasıl zarar ediliyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özelleştirse ilk sene kara geçer

• Arabam olmadigi icin bilmiyorum. ISPARK nasil zarar edebilir? her noktada 2-3 kisi calisiyor diyelim, ne yapiyorlar da zarar ediyorlar. Deli gibi ucret aliyormis bir de internetten baktigim kadariyla.

Icini bosaltiyorlar resmen, baska bir aciklamasi yok gibi

• Her gelen kendine bağlıyor, düzen değişmiyor İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar etti 

İSPARK 29 milyon 918 bin TL zarar ettimuratkaya93youtube
    Devlet Bahçeli Kanalizasyon Boruları
    https://www.youtube.com/watch?v=SNNTu2tYsbw
  • furandor kullanıcısına yanıt

İBB özel de bizim mi haberimiz yok arkadaşım? İBB dediğin şey devlet kurumudur. Devlet kurumunun işletmecilik oynadığı yerde de zarar kaçınılmazdır. Olay bu kadar basit.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

😁 inşallah oy kullanmıyorsundur yada şaka yapıyorsun.

• İSPARK yıllardır zarar eder zaten. İBB basiretsiz bir partiden başka basiretsiz bir partiye geçti sadece.

• Nasıl becermiş lan bunu ürettiği bir ürün mü var bu işte

• Çerez parası

• Park eden araçların deposunu bedavaya fulleseler bu kadar zarar etmezlerdi heralde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.