Kızılay'ı nasıl emüklüyorlarsa İspark'ı da öyle emüklüyorlar demek ki. T.C.'de sülük bitmiyor, politikacıların bir numaralı olayı bu zaten, makama gel sülüklerini getir. |
Bildirim
Kızılay'ı nasıl emüklüyorlarsa İspark'ı da öyle emüklüyorlar demek ki. T.C.'de sülük bitmiyor, politikacıların bir numaralı olayı bu zaten, makama gel sülüklerini getir. |
Yav adam paylaşmış zarar tablosunu konuda yanlışlık var diye üst tarafta. Başka zaman düzeltme yapmasını biliyorsun, burada niye halen boş yorum atmaya devam ediyorsun. |
Kim paylaştı ? Hani nerede İspark'ın 2023 bütçesi ? Kar veya zarar tablosu ! Nerede resmi bir haber veya kaynak paylaşımı ! Anadolu Ajansı haberine göre. İBB denetim komisyonu raporuna göre İspark İflas durumunda ve zarar etmiş ! ![]() İBB Denetim Komisyonuna göre İSPARK 4 milyar avroluk değerden iflas durumuna geldi https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ibb-denetim-komisyonuna-gore-ispark-4-milyar-avroluk-degerden-iflas-durumuna-geldi/3040952 |
Her sene zarar ediyorsa iflas etmesi gerek. Verin iflası bizde kurtulalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuyu şikayet te ettim kurallara aykırı diye umurlarında bile değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Agababangida çok bozdu.. |