Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istabul umraniye meydan avm de media markt digiturk kampanyasi devam ediyor

Bilgi icin beni arayabilir veya forma yazabilirsiniz.

Erden Ucar - 0530 304 11 00
  • Sampiyon paketinin icerigi nedir birde fiyati nekadar.
  • Giris + 2 keyif + fb,gs,bjk,ts,bursaspor maclari hd ve 3d dahil bir paket senelik 549 tl 12 taksite bolebiliriz o zamanda ayda 45,75 tl gelir size kurulum ucretsiz 30 tl aktivasyon var
  • HD ŞAMPİYONLAR PAKETİ 499 TL !!!
  • Hd sampiyonlar paketi kisa bir sureline extra bir kampanya daha almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim son 21 adet icin 499 tl istanbul disi olan arkadaslarimiza havale yoluyla ile paketi verebiliriz...
  • Sampiyonlar paketinin kampanyasi 28-31 aralik tarihleri arasi bilginize sunarim
  • Arkadaşlar dün bir tane Giriş Paketi bir tane de Şampiyonlar Paketi aldım sadece parayı ödedim. Sağ olsun hiçbir şeye karışmadım Erden kardeşim (kardeşim diyorum yaşım 42 benden küçük olduğunu sanıyorum) ilgilendi yolunuz o tarafa düşerse tanışmak için bile uğrayın sözün kısası adam gibi adam.
  • Ferhat bey tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin sizde sagolun hayirli olsun iyi seyirler
  • Giriş paketlerinin son aktivasyon tarihi ne zaman?
  • 30.03.2014 tarihi son aktivasyon gunudur.

Tesekkurler,
  • merhaba,

hafta ici Erden beyle telefonla gorusmustum.
    bugun gidip media markt'dan giris paketi aldim.

kurulum icin bilgilerimi paylastim, umarim yarin kurulur.

ilginiz ve desteginiz icin tesekkurler erden bey...
  • Merhaba,

Gecen sene Halil Bey'den paket almıştım, giriş+şampiyonlar paketi+2 ekstra paket almistim, kurulum çanak montajı v.s. yapılmıştı ve süresi bitmek üzere,

Sizden paketi alsam digiturk müşteri hizmetleri mevcut kurulumu bozmadan (uydu alıcısını v.s. değiştirmeden) paketimi sizden gelecek şifreyle yenileyebilir mi?
  • aslında aktivasyon günüde bana uygunmuş aynı parayı SD yayına ödüyorum artık bi daha ki kampanyayı bekleyeceğiz
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    ŞUAN İÇİN KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR...!
  • biliyorum hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakma , maddi durum şu an için elverişli değil
  • Bende o anlamda demek istemedim zaten yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdik ise özür dileriz.
  • ne demek hocam lafı mı olur.

iyi çalışmalar kolay gelsin size.
  • 31.12.2013 KAMPANYANIN SON GÜNÜDÜR !!!

HD ŞAMPİYONLAR PAKETİ SON 6 ADET İÇİN 499 TL

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodymoon1907

Merhaba,

Gecen sene Halil Bey'den paket almıştım, giriş+şampiyonlar paketi+2 ekstra paket almistim, kurulum çanak montajı v.s. yapılmıştı ve süresi bitmek üzere,

Sizden paketi alsam digiturk müşteri hizmetleri mevcut kurulumu bozmadan (uydu alıcısını v.s. değiştirmeden) paketimi sizden gelecek şifreyle yenileyebilir mi?

Bende aynı durumdayım sanırım kapattırıp kutuyu teslim edip tekrar bağlattıracaz gelip aynı kabloya bağlayacaklar.
  • MAĞAZADA KALAN STOK,

HD ŞAMPİYONLAR PAKETİ 6 ADET...

HD GİRİŞ PAKETİ İSE 49 ADET...

ALMAK İSTEYENLER BENİ ARAYABİLİRLER...

ERDEN UÇAR - 0530 304 11 00
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 1 Ocak 2014; 13:19:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.