Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdenu

KAMPANYA VAR

GİRİŞ+2KEYİF+HD SENELİK 199 TL KREDİ KARTINA 12 TAKSİT DE YAPABİLİRİZ AYLIK 16,60 TL GELİR

Kurulum ve aktivasyon ücreti var mı? Ya da başka ek bir ücret?

Birde bişey daha sormak istiyorum.Bizim binamızda merkezi Eulsat çanak var.Bütün dairelere çekmişler tesisatı.Sadece kutu takılacak o kadar.Yani çanak,kablo v.s. masrafım yok.Bu şekilde sadece kutu alırsam fiyat düşer mi?
  • sampiyonlar paketinde fener,gs,bjk,trabzon ,bursa var sanırım
    550 liralık paketi aldım diyelim.bursa yerine akhisarsporun maclarını izleyebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuks42

Merhabalar erden bey ...
    30 tl lik paket içeriği nedir lig film ve dizi demişsiniz..
    Ayrıca konyadayım kampanyadan faydalanmak istiyorum...yardımlarınızı bekler hayırlı işler dilerim...

Mediamartk internet sitesinden satinalabilirsiniz
  • GİRİŞ PAKETİN DE KURULUM AKTİVASYON ÜCRETSİZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 5 Ocak 2014; 0:38:22 >
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    6 7 TL DİĞER TÜM ANADOLU TAKIMLARINI EKLETEBİLİRSİNİZ.
  • GİRİŞ+2 KEYİF+SMP+FİLM+HD,3D,QI KUTU DAHİL AYLIK 58,75 TL
    KURULUM ÜCRETSİZ 30 TL AKTİVASYON VAR.
  • ALMA ŞANSINIZ VAR AMA 839 TL OLARAK SATIŞI VAR 290 TL ÇEKİ İLE BİRLİKTE
    ALMAK İSTİYORSANIZ SİZE YARDIM OLABİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 5 Ocak 2014; 0:50:28 >
  • Hd Sampiyonlar paketi son 6 adet
  • MediaMarkt ın kendi internet sitesinde var arkadaşlar almak isteyen arkadaşlar siteden online olarak alsın..

• Magazalarimizin hepsi 549 tl satmiyor arkadaslar genelde 839 tl 290 hediye ceki ile birlikle satisa sunulmustur almak isteyen arkadaslara urun aldiktan sonra da kurulumda gereken tum destegi sagliyorum

Tesekkurler
  • MediaMarkt ın kendi internet sitesinde var arkadaşlar almak isteyen arkadaşlar siteden online olarak alsın..

http://www.mediamarkt.c...,911643.html?langId=-14

Kendi sitesinde göreceksiniz ki online olarak aldığınızda direk 549 tl yazıyor hediye çeki falan vermiyor.Ayrıca kuruluma gelen teknik servis gereken her türlü konuda size yardım oluyor ve bilgilendiriyor.
  • İSTANBUL ÜMRANİYE MEDİA MARKT,

STOK,

ŞAMPİYONLAR 6
    GİRİŞ 48
  • ben bonus puanla aldım 530tl' ye geldi nakite ihtiyacım var satabilrim. yeni geldi kutusu dahi açılmadı.
  • Erdenu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçtiğimiz Perşembe bende Ümraniye MediaM tan 199 Tl Lik paketi aldım Erden bey yoktu Selçuk adında bir arkdaş yardımcı oldu işlemlerimi müşteri hizmetleri ve servisle sorunsuz hallettim paket içeriği benim için yeterli sd kalitesi orta seviye kanal geçişleri yavaş ama asıl şöyle ciddi bir sorunum var tv ve digitürk kutusunu kumandadan kapattığımda tekrar açmak istediğimde sinyal yok uyarısı alıyorum hdmı kabloyu çıkartıp taktığımda görüntü geliyor değişik kablolarla denedim yine aynı sorun devam ediyor 1080i 1080p formatlarındada aynı şekilde tv ye başka cihazlar bağladığımda sorun yok verdikleri kutu 7103 Altech
    Tv Philips 55pfl4508.. sorunun belki basit bir çözümü olabilir umuduyla önce sizlere danışmak istedim teşekkürler
  • Giriş paketini almak istiyorum ama apartmanda merkezi sistem var. Yöneticiye soruyorum DigiTürk uydusuna çevrili çanak olup olmadığını bilmiyor. Başka bir çanak takılmasına da müsaade yok. Çatıya çıkmadan bir şekilde öğrenmem lazım ki Digitürk alayım.
  • maxer M kullanıcısına yanıt
    MERHABA;

MAĞAZAYA GELİP ÜRÜNÜ ALDIĞINIZA DAİR BİLGİ ULAŞTI TEŞEKKÜR EDERİM 12:00 VE 19:00 SAATLERİ ARASINDA MAĞAZADA BULUNUYORUM.

HDMI KABLONUZU DEĞİŞTİRİN DİGİTURK SİZE VERDİĞİ HDMI KABLOSU BASİT BİR KABLO ALTIN UÇLU BİRAZ DA KALİTELİ BİR HDMI KABLOSU KULLANDIĞINIZDA SIKINTI DÜZELECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 6 Ocak 2014; 21:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

Giriş paketini almak istiyorum ama apartmanda merkezi sistem var. Yöneticiye soruyorum DigiTürk uydusuna çevrili çanak olup olmadığını bilmiyor. Başka bir çanak takılmasına da müsaade yok. Çatıya çıkmadan bir şekilde öğrenmem lazım ki Digitürk alayım.

SİSTEM MERKEZİ VARSA ÇANAK KURMAK YASAK ZATEN AMA YOKSA ÇANAK KURULABİLİR,
    BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLMAM ZOR SİSTEM HAKKINDA BİLGİ VERDİĞİNİZ TAKTİRDE SİZE KURULUMDA GEREKEN TÜM DESTEĞİ VEREBİLİRİM

TEŞEKKÜRLER,
  • acaba mediamerketin su an internet magazasinda satilan 550 tl ye sampiyonlar paketi sizin verdiginiz gibi hd paketi mi ? yani lig tv ve bazi kanallari hd olarakta izleyebiliyoruz degil mi ?
  • Erdenu kullanıcısına yanıt
    Değişik ve kaliteli kablolar la denedim ki digiturkun dandik kablosu başka cihazlarda sorunsuz çalışıyor kaldiki min kalite de olsa askeri şartları sağlaması gerek o kablonun en temel işlev açma kapama gibi.. kalitesiz aktarım yapıyor olsa kabloda değişim yapılır keyfe keder ama bahsettiğimiz durumda değil.. sorun farklı sanırım.. digiturk müşteri hizmetleriyle deniyelim şansımızı birde..Google da buna benzer başka şikayetler de var galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

acaba mediamerketin su an internet magazasinda satilan 550 tl ye sampiyonlar paketi sizin verdiginiz gibi hd paketi mi ? yani lig tv ve bazi kanallari hd olarakta izleyebiliyoruz degil mi ?

EVET AYNISI ALABİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.