Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gun once sifremi soyleyip gecen sene aldigim uyelik paketim bittiginde bu sifre ile ayni sekilde devam edilmesini soyledim.
    demin aradilar bu sifre ile bu sekilde devam edemiyecegimi,bayilere gidip iptal edip oncekisini yeni sifre ile sifirdan yapmam gerektigini soylediler.
    Ne yapmam lazim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Giris+2keyif+film+dizi+hd,3d+QI kutu olmak uzere 42,60 tl
    Kurulum aktivasyon ucretsiz
    12 aylik paket

Erden bey

peki plus kutu ile olursa ve 5 keyif paketi de olması halinde bir paket fiyat mevcut mu ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    A4 kağıda
    kimlik fotosu
    kapatma sebebi
    telefon
    imza
    0212 473 99 99 fax çekerseniz bir hafta içersin de kapatıldığına dair mesaj gelecek o zaman da 3 ay içersin de kutunuzu bir bayiye iade etmeniz lazım

Sonra tekrar kurulum isteyeceksiniz yeni kutu gelecek işlemler bu kadar.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 15 Ocak 2014; 20:56:43 >
  • FBlegend F kullanıcısına yanıt
    Giriş+2keyif+hd.3d+QI kutu 199 tl + 3x3,5= 10,5 tl farkla ekleme yapabilirsiniz
    11,99 tl farkla plus alabilirsiniz 12 ay taahhüt vermeniz lazım
    kurulum ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 15 Ocak 2014; 21:01:37 >
  • Erden bey başlıkta Mediamarkt yazdığı için soruyorum, bu ürünleri kendiniz mi satıyorsunuz yoksa Mediamarkt'le bir alakanız var mı? Avea woops indirimli olanı kaçırdım acaba o indirim bunda olur mu merak ettim?
  • Digiturk adına satıyorum media markt anlaşmalı,media markt müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.
  • bu sadece ümraniye media market için mi geçerli yoksa ankaradaki bir media markettende alabilirmiyiz?
  • quote:

A4 kağıda
    kimlik fotosu
    kapatma sebebi
    telefon
    imza
    0212 473 99 99 fax çekerseniz bir hafta içersin de kapatıldığına dair mesaj gelecek o zaman da 3 ay içersin de kutunuzu bir bayiye iade etmeniz lazım

Sonra tekrar kurulum isteyeceksiniz yeni kutu gelecek işlemler bu kadar.

Teşekkürler,

ben son 2 senedir Mm den aldigim paketleri sadece sifre vererek yeniliyordum.Artik yapilamiyor mu bu ? son 2 gunde 3 kez kayit actilar.az once de mesaj geldi telefonuma.taahhudum yenilenecekmis.sanirim zorla faturali yapmaya calisiyorlar.ki ben 3 kez oraya sifremi de verdim.
  • antiseptikk A kullanıcısına yanıt
    EN FİYAT BU MAĞAZASINDA,

GİRİŞ PAKETİ 199 TL
    ŞAMPİYONLAR PAKETİ 549 TL
  • diğer media market mağzaların 239 tl olarak verilen giriş paketindede 1 yıl boyunca 2 keyif paketi ve iq kutu ve hd yayınlar mevcutmu ??bu konuda bir bilginiz varmı ? teşekkürler
  • antiseptikk A kullanıcısına yanıt
    paket içeri ayni giriş+2keyif+hd,3d+QI kutu !
    tek fark var fiyat ümraniye media markt 199 tl
  • quote:

paket içeri ayni giriş+2keyif+hd,3d+QI kutu !
    tek fark var fiyat ümraniye media markt 199 tl

İlginize Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar bu paketi aldim.
    2 gun once sifremi soyleyip gecen sene aldigim uyelik paketim bittiginde bu sifre ile ayni sekilde devam edilmesini soyledim.
    demin aradilar bu sifre ile bu sekilde devam edemiyecegimi,bayilere gidip iptal edip oncekisini yeni sifre ile sifirdan yapmam gerektigini soylediler.
    Ne yapmam lazim acaba ?

Benzer şartlardayız. Sizin bu mesajınızı görünce müşteri hizmetlerini aradım. Üyeliğimi iptal edip tekrar açtırmam mı gerekiyor diye sorunca, çok emin net bir şekilde buna gerek olmadığını, mevcut paketin bitmesine bikaç gün kala arayıp şifreyi söylemem durumunda devam edebileceğimi belirtti telefondaki görevli.

Bu şekilde işlem yaptınız mı hiç dedim, çünkü başka birine üyeliğin iptali gerekiyor denmiş dedim, yine net bir şekilde iptalin gerekmediğini belirtti.

Siz bence bir daha arayın derim. Benim mevcut paketin bitimine 2 hafta olduğu için şuan beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 15 Ocak 2014; 23:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar bu paketi aldim.
    Ne yapmam lazim acaba ?

Benzer şartlardayız. Sizin bu mesajınızı görünce müşteri hizmetlerini aradım. Üyeliğimi iptal edip tekrar açtırmam mı gerekiyor diye sorunca, çok emin net bir şekilde buna gerek olmadığını, mevcut paketin bitmesine bikaç gün kala arayıp şifreyi söylemem durumunda devam edebileceğimi belirtti telefondaki görevli.

Bu şekilde işlem yaptınız mı hiç dedim, çünkü başka birine üyeliğin iptali gerekiyor denmiş dedim, yine net bir şekilde iptalin gerekmediğini belirtti.

Siz bence bir daha arayın derim. Benim mevcut paketin bitimine 2 hafta olduğu için şuan beklemedeyim.

zaten isin ilginci 2 gunde 3 farkli MT ile gorustum. 2 si olur dedi birisi olmaz dedi.ama yine de telefonuma iptal etmeezseniz faturali olarak uyeliginiz yenilenecek mesaji geldi sacma bir sekilde.yani zorla faturali yapmaya calisiyorlar.
    bir de hesap kesim tarihleri 3 unden 3 une her ay.2 sinde arayn dedi bugun bir tanesi.ona ragmen bana mesaj geldi uyeliginiz yenilenecek diye..

• Genelde kapatmadan yapiliyor ama isi bilmiyen bir musteri hizmetlerine deng geldinizde olmuyor diyorlar genellikle malasef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya devam ediyor magazada stok mevcut bilginize sunarim.

• Magazadaki stok,

Sampiyonlar paketi 21 tane

Giris paketi 40 tane

• .
  • Merhaba
    Ben Giriş paketi+ sporsever+belgesel+çocuk+ dizi+ film paketlerini istiyorum. Bunun dışında bunlar HD olursa ne olur? Salonlar eklenirse ne olur?
    Şimdiye kadar hiç digitürk abonesi olmadım ama hep bir türlü iptal edilemediğini duyuyorum. Peşin ödeyeceğim, taahhüt vermeyeceğim, versemde taahhüt sonu üyeliğin direkt iptal olduğu asla otomatik yenilenmediği bir paket veya kampanya var mı? Teşekkür ederim.
  • Giris+2keyif+hd,3d paket senelik 199 tl kurulum aktivasyon ucretsiz
    Kurulum tamamlandiktan sonra 3,5 tl farkla bir keyif paketi + dizi,film 26 farkla 12 aylik pesin odeme sansiniz var

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.