Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani dostum, ben Bodrum'da oturuyorum. Buradaki bayiiden değilde senden havale ile alırsm karım ne olacak?
    Bir de Digitürk konusunda herkes şikayetçi giydiriyor sonradan vs diye, parasal değilde enayi yerine konunca gıcık kapıyorum, buna maruz kalmayayım diye sormuştum. peşin ödeme beni bana ek fatura ya da şu bu ücreti adı altında sonradan çıkartılacak ödemelerden kurtaracak mı? biliyorsan açıklarmısın?
  • Size %50 kar saglayacak taahhut vermeden alma sansiniz olacak kurulum aktivasyon odemeyeceksiniz
    Hd,3d farki ve QI kutu farki ile izleme sansiniz olacak

Bayi ise size giris+2keyif+hd aylik odemeli olarak 29,99 satacak 30 tl aktivasyon alacak

Bu kampanya ise senelik paket 199 tl magazadan gelip alma sansiniz varsa 12 ay taksite kadar boleriz vade farksiz veya bir yillik bize havele yaparsiniz bir daha odemeleriniz olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magazada kalan stok,

Sampiyonlar paketi 21 tane
    Giris paketi 40 tane

Almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim

Tesekkurler,

• Dün akşam arayıp kodu söyledim, Şubat'ta biten mevcut paketin bitiminden devam etmesini istedim. Tamam dedi, ama sistemde şuan hata alıyorum yarın sizi arayıp halledecekler dedi.

Dediği gibi bugün aradılar, hangi paketleri seçtiğimi onaylayıp üyeliğe 1 yıl daha eklemiş oldular.

Sende son durum nedir bilmiyorum ama üyeliği iptali gerekmiyor, ona göre
  • Kampanya devam ediyor hafta sonunda da kurulum yapiliyor bilginize sunarim.

• Merhaba,

Kurulum hafta sonuda yapilmaktadir.

Almak isteyenlere yardimci olabilirim
    Sehirdisindan alamk isteyen arkadaslara havale yolu ile kurulum yonlendirebilirim

Tesekkurler

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    Hocam son aktivasyon tarihi ne zaman ? Şmp ligi paket.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Giriş paketi için diğer media Markt larda var mı yoksa sadece Ümraniye mi ayrıca uydu vs takılması gerekenler ekstra masraf var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketin son aktivasyon tarihi 30.03.2014

Giris paketi genel olarak media marktlerde 229 tl satiliyor

Umraniye media markt 199 tl den satiliyor kurulum aktivasyon ucretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Dün akşam arayıp kodu söyledim, Şubat'ta biten mevcut paketin bitiminden devam etmesini istedim. Tamam dedi, ama sistemde şuan hata alıyorum yarın sizi arayıp halledecekler dedi.

Dediği gibi bugün aradılar, hangi paketleri seçtiğimi onaylayıp üyeliğe 1 yıl daha eklemiş oldular.

Sende son durum nedir bilmiyorum ama üyeliği iptali gerekmiyor, ona göre

hocam sizinki hangi paket gecen sene mediamarktan alip, bu sefer bu konudan alip bitimine mi eklettiniz?

• Aynen, bu konudan almadım ama ikisi de Mediamarkt'tan alınma, Şampiyonlar paketi. Önceki gün telefonda ilk şifreyi verdiğimde sistemde hata alıyorum, not düştüm yarın sizi arayacaklar dendiğinde dedim bir yamuk yapmazsınız umarım, bazılarına üyeliğin iptal ettirilmesi gerektiği söylenmiş dedim. Yok endişeniz olmasın, öyle bir mecburiyet yok dedi görevli. Aynen dediği gibi de ertesi gün arandım ve hallettiler 2dk'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 18 Ocak 2014; 20:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Aynen, bu konudan almadım ama ikisi de Mediamarkt'tan alınma, Şampiyonlar paketi. Önceki gün telefonda ilk şifreyi verdiğimde sistemde hata alıyorum, not düştüm yarın sizi arayacaklar dendiğinde dedim bir yamuk yapmazsınız umarım, bazılarına üyeliğin iptal ettirilmesi gerektiği söylenmiş dedim. Yok endişeniz olmasın, öyle bir mecburiyet yok dedi görevli. Aynen dediği gibi de ertesi gün arandım ve hallettiler 2dk'da...

bizde 2 saat once arkadas icin aradik baya bi anlatmaya calistik sonunda oldu dediler emin olamadik tekrar aradik gene anlamadilar sonunda sistem hatasi 2 gune ararlar dediler olcak heralde

• Magazada stok mevcut almak isteyenler beni arayabilirler

Sampiyonlar paketi 549 tl
    Giris paketi 199 tl

Erden Ucar - 0530 304 11 00

erden bey size iki sorum olacak... kurulum için binaya geldiklerinde her ne olursa olsun çanak lnb ve kabloyu bana vermeleri gerekiyor mu?alma hakkı var değil mi bende? şu açıdan soruyorum: bende hotbird batıya dönük çanağım var ve lnb apratıyla 7 derece eutelsat uydusu taktıracağım... fazla çanak kirliliği olmaması bakımndan.. sonuç olarak getirecekleri çanak kablo lnb yi bana vermeleri mecburiyetindeler mi yoksa isteseler vermezler mi?
    ikinci sorum ise önceden turksattan izlediğim diğitürk receiver ını bunlara versem mi acaba? sonuta iptal ettim..
  • Orijinalden alıntı: raikkonenn82

erden bey size iki sorum olacak... kurulum için binaya geldiklerinde her ne olursa olsun çanak lnb ve kabloyu bana vermeleri gerekiyor mu?alma hakkı var değil mi bende? şu açıdan soruyorum: bende hotbird batıya dönük çanağım var ve lnb apratıyla 7 derece eutelsat uydusu taktıracağım... fazla çanak kirliliği olmaması bakımndan.. sonuç olarak getirecekleri çanak kablo lnb yi bana vermeleri mecburiyetindeler mi yoksa isteseler vermezler mi?
    ikinci sorum ise önceden turksattan izlediğim diğitürk receiver ını bunlara versem mi acaba? sonuta iptal ettim..
    sorun yok.bende getirdikleri anteni taktırmadım.aynı hafta sattım hatta.
  • raikkonenn82 R kullanıcısına yanıt
    genelde merkezi ve hali hazır çanak varsa eutelsat kurulum yapılmıyor !
    yeni kurulum yapılacak ise sıfır hiç bir şey yoksa kurulum hakkınız var.
  • Erden bey giriş paketi bitince cihazı geri vereceğiz değil mi?
  • Erden bey,
    Toplu alımlarda indirim oluyormu,oluyorsa kaç kişi ye ne kadar bi fiyat çıkar.
    kurulumda cihaz seçme hakkımız varmı mesela Humax 9503 cihazı düşünüyorum.
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Devam etmeyeceksiniz son bir hafta kala merkezi arayarak iptal talebi vermeniz lazım kutuyu iade etmeniz lazım diğer ekipman sizde kalıyor veya yeniden şifre alabilir üyeliğinizi yeniletebilirsiniz.
  • gfbslh kullanıcısına yanıt
    Giriş paketinde indirim yok. 329 tl olan fiyatını 199 tl indirdik !!!
    Şampiyonlar paketi 839 tl yerine 549 tl indirdik ama minimum 5 tane alırsanız 499 tl gelir size (çevrenizden beş kişi ile beraber gelin tek evrak üzerinden düşürebiliriz)
    Genelde humax 9503 veriliyor bilginize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 20 Ocak 2014; 0:21:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.