Bildirim
İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Magazada stok mevcut kampanya devam ediyor bilginize sunarim.
Erden Ucar - 0530 304 11 00
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 549 luk pakette hangi cihazı veriyorlar acaba? -
Hd humax kutu.
Kalan stok,
Sampiyonlar paketi 18
Giris paketi 24
sevgili eren , avea woops kampanyasından yararlanma şansımız avrsa yarın senden gelip 1 adet şampiyonlar paketi almayı düşünğyorum..böyle bir avantaj sağlıyor musunuz ? 450 tlye geliyor. -
Media markt internet sitesine ozel magazadan olmuyor malasef.
-
Modul var mi?
modül verilmiyor kurulumda dekoder veriliyor. -
Istanbul ici veya disi paket almak isteyen arkadaslara magazaya gelme sansiniz yok ise havale yoluyla da kurulum yonlendirebilirim.
Erden Ucar - 0530 304 11 00
Tesekkurler,
Sampiyonlar paketi taahhutsuz senelik 549 tl
Giris paketi taahhutsuz senelik 199 tl
Giris paketinde kurulum aktivasyon ucretsiz
Sampiyonlar paketi kurulum ucretsiz 30 tl aktivasyon var. -
Erden Bey'den havale ile giriş paketi satın aldım. Son derece hızlı ve sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik ve çok ilgiliydi. Kendisine teşekkür ediyorum gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. -
Ben tesekkur ederm hayirli olsun.
Kurumsal sirketler araciligi ile bu islemler gerceklesiyor guvenden dolayi hic bir zaman supeniz olmasin 3 yila yakindir bu proje ve hizmet sizlere sunulmaktadir.
Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 21 Ocak 2014; 21:17:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdenu
Sampiyonlar paketi taahhutsuz senelik 549 tl
Giris paketi taahhutsuz senelik 199 tl
Giris paketinde kurulum aktivasyon ucretsiz
Sampiyonlar paketi kurulum ucretsiz 30 tl aktivasyon var.
Şampiyonlar paketini alsam, paketteki şifreyi mevcut paketime fatura indirimi yaptırmak için kullanabilir miyim? Kullanabilirsem 549 TL'lik paket Digiturk'te kaç TL'lik indirim sağlar? LG'nin hediyesi olan paketlerde bu şekilde kullanım vardı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut üyeliğiniz eutelsat üzerindense mümkün örnekleri var ama müşteri hizmetlerine danışmakta fayda var,
normal fiyatı 839 tl olan paketi 290 tl hediye çekini düşüyoruz size senelik 549 tl geliyor taahhüt yok fatura yok kredi kartına 12 ay taksitlendirme yapabiliriz
aylık piyasa bedeli 75,99 olan paket size aylık 45,75 tl gelmiş olacak ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdenu
Mevcut üyeliğiniz eutelsat üzerindense mümkün örnekleri var ama müşteri hizmetlerine danışmakta fayda var,
normal fiyatı 839 tl olan paketi 290 tl hediye çekini düşüyoruz size senelik 549 tl geliyor taahhüt yok fatura yok kredi kartına 12 ay taksitlendirme yapabiliriz
aylık piyasa bedeli 75,99 olan paket size aylık 45,75 tl gelmiş olacak !
Mevcut faturama 839 TL indirim yaparlarsa mutlaka alırım. Konuyu Digiturk MH'ye sordum ama mevcut üyeye sadece Şampiyonlar Paketi olarak, paket şeklinde uzatma yapabileceklerini söylediler. 839 TL fatura indirimi şeklinde alabilen oldu mu, bilginiz var mı? Ona göre arayıp ısrar edeceğim, belki yanlış bilgi verilmiştir bana.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlis anlasilmaya sebebiyet vermeyelim paketin degeri 839 tl ama biz 290 tl hediye cekini dusuyor 549 satiyoruz bunu da axes,word,bonus kartlarina vade farksiz 12 ay taksitlendirme yapiyoruz aylik 45,75 tl
Eutelsat sisteminiz varsa eski uyeliginiz da buradan aliyorsaniz size verecegimiz sifreyi onun ustune yapan bir cok musterimiz oldu ama siz yinede isi saglama almak amacla musteri hizmetlerine sorunuz.
Tesekkurler,
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X