Şimdi Ara

İştah Açıcı İlaç Tavsiyesi ? Yeni Konu 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Sayın DH sakinleri 17 yaşındayım 1.70 Boyunda 50 kiloyum. Kendimi bildim bileli zayıfım kilo almak istiyorum. Uzun zamandır fitnessla uğraşıyordum fakat kilo olmadığı için bıraktım.

Dahiliye uzmanına gidip bu konuyu söyledim, troid, metabolizma vs. bütün testleri uyguladı fakat bir sonuç çıkmadı sağlıklısın deyip gönderdi.

Bu konuda ne yapabilirim ??? İştahım da çok fazla yok gerçekten etkili iştah açıcı ilaç tavsiyesi bekliyorum... Şimdiden teşekkürler.

• Şimdi yan etkisi iştah açma olan bir ilaç alacaksın. O ilaç da diyelim ki x hastalığına iyi geliyor. Durmadan o ilacı içeceksin. Bir gün x hastalığına yakalanacaksın ve içtiğin ilaç fayda etmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan etkisi iştah açıcı olan bir ilaç aramıyorum kardeşim, iştah açıcı ilaç arıyorum farkindaysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa232 -- 10 Ekim 2015; 1:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip 18 yaşındayım 175 im 50 kiloyum bende kilo alamamaktan muzdaribim ve herhangi bir sağlık sıkıntım yok

• Ben vücut çalışıyorum valla antrenmandan sonra doymuyorum sürekli yemek yemeyi düşünür oldum.Bu arada başladığımda 58 kiloydum ben de başlarda zorluk çektim ama alıştıktan sonra yiyebiliyorsun.Başlarda zorlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISEE

supradyn all day
    Araştır, iştah açıcı vitamin takviyesi

Supradyn daha çok vitamin takviyesi ve iştah açtığını ilk defa duydum bazıları biraz iştah açtı yazmış bazıları da iştah açmayı bırak hiç bir işe yaramadigini yazmış kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Ben vücut çalışıyorum valla antrenmandan sonra doymuyorum sürekli yemek yemeyi düşünür oldum.Bu arada başladığımda 58 kiloydum ben de başlarda zorluk çektim ama alıştıktan sonra yiyebiliyorsun.Başlarda zorlaman lazım.

Ben fitness yaptığımda beslenmeme dikkat ettim bayağı bi zorladim 56 ya kadar çıkabildim ama çok zorlamistim yemek konusunda sonra daha fazla devam edemedim ve aldığım kiloyu geri verdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.