kimine göre dünyanın en güzel kimine göre en kötü yeri siz istanbul hakkında ne düsünüyonuz
Paran warsa dünya da yaşanacak en iyi yer ama yoksaa hapis gibi yaşanır
quote:
Orijinalden alıntı: selcukbay25
Paran warsa dünya da yaşanacak en iyi yer ama yoksaa hapis gibi yaşanır
abi 13 milyon insan ığğ yaa her tip den insan var...sahsen yaşanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: DaddyCooL88
abi 13 milyon insan ığğ yaa her tip den insan var...sahsen yaşanmaz
Alıntıları Göster
göçlerle çok kalabalık bi şehir oluyor, günden güne dahada berbatlaşıyor, en güzeli ege taraflarında yaşamak.
quote:
Orijinalden alıntı: bazza
göçlerle çok kalabalık bi şehir oluyor, günden güne dahada berbatlaşıyor, en güzeli ege taraflarında yaşamak.
Alıntıları Göster
Cok kaLabaLık insanı boguyor sahsen sakin ve okdar kaLabaLık oLmayan bi yerde yasamayı yegLerim Ege tarafLarında meseLa.. Marmaris feLan ( gerci burda yasıyorum o ayrı )
quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
Cok kaLabaLık insanı boguyor sahsen sakin ve okdar kaLabaLık oLmayan bi yerde yasamayı yegLerim Ege tarafLarında meseLa.. Marmaris feLan ( gerci burda yasıyorum o ayrı )
Alıntıları Göster
ben türkiyenin birçok yerine gittim ve gördüğüm manzara şu oldu
Ya İstanbul yada İzmir abi başka yaşanacak yer yok bence , bide alışkanlıklarda onemli
quote:
Orijinalden alıntı: AppleWolf
Ya İstanbul yada İzmir abi başka yaşanacak yer yok bence , bide alışkanlıklarda onemli
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bkalaz
İstiklal Caddesi'nde dolaşmadan, Beyazıt'ta iki tur atmadan, Emirgân'da çay içmeden, -Anadolu yahut Rumeli farketmez- Kavak'ta balık yemeden, Salacak'ta Kız Kulesi manzarasıyla güneşin batışını seyretmeden, Süleymaniye'ye uğramadan, Galata Kulesi'nde bol köpüklü kahve höpürdetmeden, Küçük Armutlu'ya gidip yol sormadan, Piyer Loti'de Haliç'e karşı bacak bacak üstüne atmadan, Kanlıca'da yoğurt yemeden, Çınaraltı'nda oturmadan, Eyüp'te iki rekat şükür namazı kılmadan, Boğaz Köprüsü üzerinden geçerken camları açıp Karadeniz ve Marmara'dan esen rüzgârları aracın içinde birbirine karıştırmadan İstanbul yaşanmış sayılır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: galaksi
İstiklal Caddesi'nde dolaşmadan, Beyazıt'ta iki tur atmadan, Emirgân'da çay içmeden, -Anadolu yahut Rumeli farketmez- Kavak'ta balık yemeden, Salacak'ta Kız Kulesi manzarasıyla güneşin batışını seyretmeden, Süleymaniye'ye uğramadan, Galata Kulesi'nde bol köpüklü kahve höpürdetmeden, Küçük Armutlu'ya gidip yol sormadan, Piyer Loti'de Haliç'e karşı bacak bacak üstüne atmadan, Kanlıca'da yoğurt yemeden, Çınaraltı'nda oturmadan, Eyüp'te iki rekat şükür namazı kılmadan, Boğaz Köprüsü üzerinden geçerken camları açıp Karadeniz ve Marmara'dan esen rüzgârları aracın içinde birbirine karıştırmadan İstanbul yaşanmış sayılır mı?
Alıntıları Göster
beyoğlu kadar güzel bi yer varmı
quote:
Orijinalden alıntı: CEGO
beyoğlu kadar güzel bi yer varmı
Alıntıları Göster
önce beyoglunda istiklalde gezip sonra laleliye gittim.Lalelinin istanbulun kötü beyoğlununda iyi tarafı olduğunu anladım
quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
+1 ben daha sınırından içeri girdiğim anda boğuluyorum. Hele Kapalı çarşı falan hiç anlatmıyım düşündüğümde bile bunalıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: [emk]mycomputer
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
+1 ben daha sınırından içeri girdiğim anda boğuluyorum. Hele Kapalı çarşı falan hiç anlatmıyım düşündüğümde bile bunalıyorum.
Alıntıları Göster
istanbul
quote:
Orijinalden alıntı: istanßul
istanbul
Alıntıları Göster
BURASI BEN0M HAYAT0M
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.shady
BURASI BEN0M HAYAT0M
Alıntıları Göster
burnumda tütüyor
quote:
BURASI BEN0M HAYAT0M
Alıntıları Göster
İstanbul'dan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Orcunsau
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
NEDEN die sormayacagim
quote:
quote:
NEDEN die sormayacagim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.shady
quote:
NEDEN die sormayacagim
öfff be o zmn .iktir ol git bela mısnsen ya şu attığın msja bak defol git diorm sana bu forumdan
quote:
Orijinalden alıntı: King_Arthur
quote:
quote:
NEDEN die sormayacagim
öfff be o zmn .iktir ol git bela mısnsen ya şu attığın msja bak defol git diorm sana bu forumdan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
quote:
quote:
NEDEN die sormayacagim
ah bende bi b.k eksik diyodum oda geldi
quote:
quote:
quote:
quote:
NEDEN die sormayacagim
ah bende bi b.k eksik diyodum oda geldi
Alıntıları Göster
PM attım oraya gel senn bi .zına ..çıyım ben
quote:
Orijinalden alıntı: King_Arthur
Alıntıları Göster
quote:
sen bu seviyesizlikle onuda yapars1n suraya bak pmde ana avrat düz gidiyo bide kendini bisey san1yo herif