Şimdi Ara

İstanbul Anadolu Yakası Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba kendım bankada guvenlık gorevlısıyım ve anadolu yakasında ev satın almak ıstıyoruz.Öyle bır ilçe ve mahalle onerısı ıstıyorum kı mumkun olursa anadolu yakasının hemen hemen tum semtlerıne maksımum otobus metro vapur tramway yoluyla 1 saatten fazla surmesın ıstıyorum.Esımım ısten rahatca gelebılcegı mahallesı duzgun ıstedıgım tarzda semt onerınız nelerdır

• Kartal Yakacık Uğurmumcu tarafları olabilir. isteğiniz baya zorlu açıkcası öyle yer bulmak baya zor
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Ya guvenlık oldugum ıcın acıkcası sube degısıklıgı ıhtımallerıde oluyor bankada olmuskende duzgun bır ılce ıstıyorum esımın aılesı Icerenkoydeler ama orasıda bıraz tuzlu geldı acıkcası bızde Maltepe taraflarına bakıyoruz bıraz Zumrutevlerde cok satılık denk geldı ama adı var zumrutevler o yuzden cekıncemız var cok kararsız durumdayız
  • en iyi yer bence maltepe ama bütçede önemli tabi
  • Açıkcası bızde maltepeyı dusunuyoruz hem kadıkoye nıspeten yakınlıgı kendı sahılı vs ama burda hangı ılceler daha uygundur onlarıda merak edıyorum gezerek tercıh edılcek bıyer degıl cunku
  • Ümraniye Çakmak, Tepeüstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler. Ataşehir mustafa kemal mahallesinde ama örnek mahallesine yakın olan kısımda bir daire bulduk kiralık kültür merkezine 7 8 dk lık mesafede daire ama bir arkadaşım oralar çok tehlikeli dedi bilgisi olan var mıdır acaba başımıza iş gelir mi terör olayları veya işe gelip giderken acil yardım lazım bu konu da.

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    m.kemal den uzak dur demişti geçen gün ümraniyeli bir abi
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    Hocam örnek mahallesi kültür merkezine 5 6 dk mesafe sorabilir misiniz acaba?

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Olabilir diyor hocam

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam çok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.