Şimdi Ara

Istanbul Anadolu Yakasinda MTB Parkuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktanda anlasilabilecegi gibi Anadolu yakasinda MTB parkuru var mi acaba ? Hafif parkurlar ozellikle, kullanacagim bisiklet Rotwild R1

• maltepe sahil dolgu alanı veledromu..
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Oraya gittikte 2 kisi fazla sarmadi. Belki az oldugumuz icin ama bilemiyorum, baska yer var mi bildiginiz ?
  • Stiv Bey kullanıcısına yanıt
    Aydos ormanı'nı da deneyin. Hem yemyeşil doğa içinde, hemde mtb'nin hakkını verdirecek yolları mevcut.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Valla oturdugumuz yerden dolayi oraya nasil gideriz bilmiyorum fakat oyle bir plan var. Bisikletle gidilebilecek sadece Maltepe var galiba. :( Bu arada Bisiklet Evimi bilen var midir burada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stiv Bey

Valla oturdugumuz yerden dolayi oraya nasil gideriz bilmiyorum fakat oyle bir plan var. Bisikletle gidilebilecek sadece Maltepe var galiba. :( Bu arada Bisiklet Evimi bilen var midir burada ?

bostancı da kafesi olan yer?
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Evet. Bilenler varmis demek ki :)
  • quote:

Evet. Bilenler varmis demek ki :)

çok şekil bi yer duruyor, fiyatları da öyledir diye uğramadım bile hiç :D
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Aslinda gayet ucuz bir yer, her fiyata bisiklet bulunabiliyor. Isterseniz 10 bin TL ye alin isterseniz 500-600 TL ye.
  • Ben çok yer gezdim yakın mesafede,sultanbeyli,kutköy çevresi felan ama parkur yok gibi gibi
    bak bunlarda örnek videolarım,

• quote:

Basliktanda anlasilabilecegi gibi Anadolu yakasinda MTB parkuru var mi acaba ? Hafif parkurlar ozellikle, kullanacagim bisiklet Rotwild R1

Birde çekmeköy de var galiba ama bilmiyorum tam yerini
  • Aydos a gitme planimiz var gibi bir sey fakat simdi degil. Karar verdik yarin gene Veledrom a gidiyoruz. 1 de orada 3-4 kisilik bir grup gorurseniz o bizizdir.

Bu bisikleti ne kadar zorlamam gerekir abilerim, birde fiyati ne kadar biliyor musunuz ?

http://i.imgur.com/uinuhHD.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stiv Bey -- 2 Ağustos 2014; 0:36:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.