Şimdi Ara

İstanbul Beşiktaştan Çorlu'ya Nasıl Gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben İstanbul Beşiktaş'ta oturuyorum.Burdan Çorlu'ya servisler olduğunu duydan sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı ? Beşiktaştan Çorlu'ya gidcem akşamda geri dönücem bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

• Beşiktaştan servis var mı tam bilmiyorum ama yenibosna kuleli den çorlu servisleri var kullanabilirsin.Yenibosnaya da zincirlikuyudan metrobüsle yarım saatte gidersin.
  • Sana iki adım mesafe Kabataştan Tranway ile Yenibosna ya git. Çorluya devamlı araba var..Başka yol Beşiktaş tan Esenler otogar otobüsüne bin . Esenler Otogardan Çorlu ya her saat otobüz var...
  • beşiktaşta istanbul seyahatin bürosu ve servisi var. istanbul seyahatin'de çorluya otobusu var.
  • Beşiktaş'tan sadece otobüs yoluyla gidebilirsin.Ayrıca servisler kaldırılmadı mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Sana iki adım mesafe Kabataştan Tranway ile Yenibosna ya git. Çorluya devamlı araba var..Başka yol Beşiktaş tan Esenler otogar otobüsüne bin . Esenler Otogardan Çorlu ya her saat otobüz var...

Bu arada Yenibosnadan Çorlu' ya arabaları kaldırdılar bayagı oldu hem de bırkac yıl. Beşiktaş' tan İstanbul seyahatin ya da metronun servisleri var ordan otogara gidip binilebilir.
  • hergün o yol çekilir mi la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.