Şimdi Ara

İstanbul'da 220 bin lira altı bin lira kira getirili daire arıyorum. Yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 200 bin tl civarı nakitim var.banka Kredi faiz işine girmek istemiyorum. Acaba yatırım için Kocaeli İstanbul izmir bursa illerinden prim yapma ihtimali yüksek bir bölgeden sıfır yada yeni oturulmamış, kira getirisi yüksek, talep gören bir bölgeden daire alabilirmiyim. Şu 5 yıl sıfır faiz olayınada girebilirim. 5 yılda 100 bin TL ödeyebilirim. Yani 300 bin civarı bir daire olabilir. Bu sıkıntılı dönemde Fiyatı şişirilmiş daire istemiyorum. Bu saydığım illeri ve gelişen bölgeleri pek bilmiyorum. Kıymetli tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatırımlık bende düşünüyorum ancak fiyatlar inanılmaz şişmiş bahçe katları bile 200binden aşağı değil.
  • Aylık en az 1000 tl getirili bir yer size çok daha uygun fiyata tavsiye edebilirim. İlgilenen özel mesaj atsın telefon ile detayları vereyim.

Dip not: emlakci komisyoncu vesaire değilim sadece zenginler zaten bir şekilde kazandığı için ihtiyacı olanlar kazansın istiyorum o yüzden yardımcı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

yatırımlık bende düşünüyorum ancak fiyatlar inanılmaz şişmiş bahçe katları bile 200binden aşağı değil.

Hiçbiri satamıyor o fiyata.Özellikle bodrumlara 150binden fazla vermeyin.
  • fatih fındıkzade bölgesinde dairem var kira getirisi 1500-1750 arası
    ilgilenen olursa pm atsın yardımcı olayım
  • 220 bine istanbul maltepede 1100 tl kira garantisiyle daire verebilirim.Muteahhitim.Düşünürseniz iz pmden yazin.

• xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Daire Maltepe'nin hangi mahallesinde?

Hayırlı alışverişler.
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkral

Merhaba,

Daire Maltepe'nin hangi mahallesinde?

Hayırlı alışverişler.

Zumrutevler

• Merhaba dostlar konu basliktan anlasilacagi gibi malumunuz. Butcede recizyona gidiyorum 2+1 için 240-50 3+1 icin 280-90 binlik butcem var. Kurbandan sonra harelete gecme karari aldim. Muhit olarak öncelik anadolu yakasi olmak uzere kira getirisi 1100-1300 olabilecek daire arayisindayim. 2. Kat ustu ve dikdortgen ve karanlik odasi olmayan daire ariyorum yardimlariniZi bekliyorum

• Ben de benzer bir arayıştayım (ne tesadüf!)

Mecidiyeköy Trump arkası bölgeye bakıyorum. Kuştepe'ye yakın fakat "sakat" olmayan bölgeler; Minibüs yolu/Dereboyu caddesi üzeri kısımlar nispeten temiz gibi görünüyor. Yeni inşaat 2+1 daireler 250bin civarı. Eşyalı olarak piyasası 1400-1600 gibi görünüyor.

Hesap gerçek olamayacak kadar iyi, o nedenle biraz daha araştırıyorum, gerçekten kiracı tutar mı orada, o parayı verir mi diye ama olabilecek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Ben de benzer bir arayıştayım (ne tesadüf!)

Mecidiyeköy Trump arkası bölgeye bakıyorum. Kuştepe'ye yakın fakat "sakat" olmayan bölgeler; Minibüs yolu/Dereboyu caddesi üzeri kısımlar nispeten temiz gibi görünüyor. Yeni inşaat 2+1 daireler 250bin civarı. Eşyalı olarak piyasası 1400-1600 gibi görünüyor.

Hesap gerçek olamayacak kadar iyi, o nedenle biraz daha araştırıyorum, gerçekten kiracı tutar mı orada, o parayı verir mi diye ama olabilecek gibi duruyor.

O bölgeler bonzai yuvası belirteyim, ancak çok fazla yeni bina yapılıyor 5-6 yıla temizlenir diye düşünüyorum, beşiktaş metrosuda açıldımı bayağı değişir. Belirttiğiniz bölgede hem çalışıyorum hem oturuyorum bu arada 250bine bulabilirseniz durumunuzda varsa kaçırmayın. Trump avm, bilgi üniversitesi hep yakınında kiracı kolay bulursunuz ancak 1600 zor gibi 1200-1300 ortalama rahat kiracı bulabilirsiniz.

• Kolay gelsin arkadaşlar. İstanbul gaziosmanpaşa'da merkezi yerde 2+1 dairemi satıyorum emlakci ya vermeyeceğim ve internet e koymadan önce eş dost olanlara tavsiye ediyorum. Eşyasız kira getirisi 1.000 tl eşyalı ise 1.500 e kadar çıkar. Memur bir arkadaş 1.300 tl den boş halde istedi yer bulamamış açıkta kalmıştı fakat babam yurt dışında olduğu için ev 2 sene boş durdu herhangi bir kiracı kullanmadı. Düşünen arkadaşlar var ise yatirim için bana ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Kolay gelsin arkadaşlar. İstanbul gaziosmanpaşa'da merkezi yerde 2+1 dairemi satıyorum emlakci ya vermeyeceğim ve internet e koymadan önce eş dost olanlara tavsiye ediyorum. Eşyasız kira getirisi 1.000 tl eşyalı ise 1.500 e kadar çıkar. Memur bir arkadaş 1.300 tl den boş halde istedi yer bulamamış açıkta kalmıştı fakat babam yurt dışında olduğu için ev 2 sene boş durdu herhangi bir kiracı kullanmadı. Düşünen arkadaşlar var ise yatirim için bana ulaşabilir.

Not ekleme: İsteyene 2 sene garantili aylık 1.000 tl kiracıyı da ben getirir 2 sene sözleşme yapar eve yerleştiririm komisyon vesaire olmadan kendi dairem çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Ben de benzer bir arayıştayım (ne tesadüf!)

O bölgeler sakat hocam it,kopuk,esrarkeş,balici,hırsız,gaspçı başın ağrır uzak dur derim.Gelen kiracı durmaz 2 ay dolu 2 ay boş olur ev ayrıca kuştepede 1400-1600 kirayı yabancılar dışında kimse vermez.İstanbul genelinde kiralar ucuzladı.Siz kimsenin benim evim şu kira eder dediğine bakmayın yerli kiracılarla görüşün direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 23 Eylül 2017; 18:22:44 >

• Başakşehir ve civarından ev düşünürseniz PM atın görüşelim sizlerle.
  • Arkadaşlar Küçükçekmece Sefaköy'de gayet merkezi konumda ki dairemi satıyorum. Yatırımlık daire arayanlar bakabilirler.
    Evin Fiyatı 225.000 e koydum pazarlıkla 215.000'e kadar indirebilirim.
    Kira getirisi 1300 lira civarlarından başlıyor.Yakında ki ev sahiplerinden de teyit edebilirsiniz.
    Daire 4. kattadır ..

Detaylı bilgi için ilan linki : Küçükçekmece Satılık Daire
  • ben beylikdüzü tarafındayım bu bölgede dediğin şekilde daireler var
    hatta 150 160 bine 1.100 1.200 getiren dairelerde var bende aynı şeyi kovaladığımdan biliyorum
  • Merhaba hala ev ariyorum butcem 250-260 oldu

• çamır kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-ntowers-2-plus1-kacirilmaz-firsat-449477933/detay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.