Şimdi Ara

İstanbul'da 220 bin lira altı bin lira kira getirili daire arıyorum. Yardım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selamlar hocam..Başlıkta fiyat güncellemesi yaparak daha iyi sonuç alabileceğinizi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 18 Nisan 2018; 20:5:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamır

Merhaba hala ev ariyorum butcem 250-260 oldu
    Dostum önceden de yazmıştım gene yazayım. Yaklaşık 90 m2 2+1 şeklinde tuvalet banyosu ayrı dairem hâlâ duruyor. Şu anda içinde kiracı mevcut. Boş şekilde kiraya verdim ve 1.000 tl üzerinden 12 bin tl senelik kirasını toptan aldım. Ev İstanbul > Gaziosmanpaşa'da olmakla beraber Forum İstanbul'a 15 dakika yürüme mesafesinde, üst sokağından Topkapı - Mescid-i Selam tramvay hattı geçiyor. Minibüs yolu da aynı şekilde. Medical Park Hastanesine 2 dakika yürüme mesafesi, meydana 5 dakika yürüme mesafesinde. Yani yeri merkezi olarak çok güzel bir konuma sahip. Hâlâ düşünüyor isen veya aklında varsa kiracısının kontrat birimine yakın kaldı, toptan 1 sene gene kontrat yeniler paranı almaya devam edersin. İletişim için özel mesaj ile numaranı yollarsan geri dönüş yapabilirim.( Özel mesaja geri dönemiyorum forumda bir açıktan ötürü yöneticiye söyledim telefon güncellemesi ile ilgili sıkıntı var o yüzden direkt numara atarsan sevinirim düşünürsen tabii ) Rastgele..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.