Otobusle 6 saati bulur yanılmazsam. Cunku biz erdekten araba ile 4 saatte falan gitmistik.
Otobuslerin tam nereden kalktıgını bilmiyorum ama feribot cevresinde degil, otobuse yada taksiye binilip gidilir anca. İdo iskelesinin hemen dibinde bir durak var, surekli teminale giden ozel halk otobusleri kalkıyordu. Cok sık otobus kalkıyordu; demek otobusle hemen gidiliyor.
O kadar uzun demek..Bandırma-Ayvalık 6 saatse ( +2 saat feribot) , belki İstanbuldan direk otobüsle gitmek daha mantıklı olabilir (8 saat)
Konuyu meşgul ettim kusura bakmayın,
Cevaplar için teşkkür ederim
Rica ederim. Ama tabi ben kesin olara 6 saat demis olmıyım otobusle hic gitmedim cunku. Yinede siz gorusurseniz otobus firmasına da sorun kac saat surecegini, onlar tam bilgi verirler. Hayırlı yolculuklar simdiden.
bana göre 190 tl fahiş bir fiyat, ben nerdeyse o fiyata altınoluka gidip geliyorum. size tavsiyem çanakkale-ezine-altınoluk-ayvalık yolunu tercih edin, feribota kilitbahirdan binin. istanbulda trafijm olmayacak saatde cıkarsanız 6-7 saatde gidersiniz
İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ( Bahçelievler ) Hafta içi olduğu için Yenikapı - Bandırma seferleri 19.00'da son buluyor ve işime yaramıyor. Pendik'e gidip oradan Yalova'ya geçmem mi mantıklı olur ? Var mı önerisi olan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme