Şimdi Ara

İstanbul sınırının dışına çıkınca çok huzurlu oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizede oluyomu bilmiyorum ama istanbulun il sınırlarının dışına çıkınca o kadar mutlu huzurlu oluyorum ki anlatılmaz yaşanır.Trafiğinden kalabalığından kurtulmak mükemmel bir şey sizdede oluyomu?

• 2 gün istanbul dışında dursam hemen canım sıkılır.istanbulu özlerim.mesela izmirde 4 günü zor geçirdim.ben de istanbul dışında huzursuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

2 gün istanbul dışında dursam hemen canım sıkılır.istanbulu özlerim.mesela izmirde 4 günü zor geçirdim.ben de istanbul dışında huzursuz oluyorum.
    istanbul dan çıkmak hapishaneden çıkmak gibidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

istanbul dan çıkmak hapishaneden çıkmak gibidir

Alıntıları Göster
    aynen.izmit bile olsa istanbuldan çıktığımı bilmem ytiyor anlamadığım şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

aynen.izmit bile olsa istanbuldan çıktığımı bilmem ytiyor anlamadığım şekilde..

Alıntıları Göster
    istanbulu gezdim gördüm istanbulda adeta insan büyüleniyor. megakent işte
    ama mersini hiç bir kente degişmem küçük sakin kızkalesinede 45 dakka ucuz temiz v.s.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

istanbulu gezdim gördüm istanbulda adeta insan büyüleniyor. megakent işte
    ama mersini hiç bir kente degişmem küçük sakin kızkalesinede 45 dakka ucuz temiz v.s.....

Alıntıları Göster
    ist ank falan gittim de adana gibisi nedense cok sevdim ünide oraya gitmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin38

ist ank falan gittim de adana gibisi nedense cok sevdim ünide oraya gitmek isterim

Alıntıları Göster
    Aynen. İstanbul dışına çıkınca bir huzur doluyor içime. Hayatın daha güzel olduğunu anlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

Aynen. İstanbul dışına çıkınca bir huzur doluyor içime. Hayatın daha güzel olduğunu anlıyorum.

Alıntıları Göster
    bende tam tersi hayatın dışında kalmış gibi hissderim istanbul'un dışındayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknby

bende tam tersi hayatın dışında kalmış gibi hissderim istanbul'un dışındayken

Alıntıları Göster
    Ne güzel o zaman bahaneyle şehrin nüfusuda azalmış olur gidin başka yere.Hatta şu memleketini özleyenlerde gitsin o zaman keyfim yerinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Ne güzel o zaman bahaneyle şehrin nüfusuda azalmış olur gidin başka yere.Hatta şu memleketini özleyenlerde gitsin o zaman keyfim yerinde olur.

Alıntıları Göster
    taşı toprağı altın normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

Alıntıları Göster
    Sen mi ben mi. Ben artık İstanbuldan nefret edecek dereceye geldim. İSTANBULDAN derken şehrin gürültüsünden kalabalığından trafiğinden, doğasızlığından falan işte. Özellikle son 1 senede iyice arttı bu antipatim. Sırf her yer bina. Boğuluyo gibi oluyorum. Daha sessiz daha sakin yerler daha güzel. Mesela izmiti istanbuldan daha çok seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mclarenmercedes

Sen mi ben mi. Ben artık İstanbuldan nefret edecek dereceye geldim. İSTANBULDAN derken şehrin gürültüsünden kalabalığından trafiğinden, doğasızlığından falan işte. Özellikle son 1 senede iyice arttı bu antipatim. Sırf her yer bina. Boğuluyo gibi oluyorum. Daha sessiz daha sakin yerler daha güzel. Mesela izmiti istanbuldan daha çok seviyorum.

Alıntıları Göster
    Paran varsa İstanbul'da huzur bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adidasci

Alıntıları Göster
    bende istanbula ne zaman gitsem dönüşte adam olmuşsun lan diyolar

bursaya gelip biraz takıldıktan sonra yine bozuluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

bende istanbula ne zaman gitsem dönüşte adam olmuşsun lan diyolar

bursaya gelip biraz takıldıktan sonra yine bozuluyorum

Alıntıları Göster
    Sevdiğim İstanbul da İst. Dışına çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. İstte tekim ailem memlekette.... Pfff Özledim ailemi de ama istide bırakamıyorum bakalım sonumuz ne olacak hadi Hayırlısı....

• quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Sevdiğim İstanbul da İst. Dışına çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. İstte tekim ailem memlekette.... Pfff Özledim ailemi de ama istide bırakamıyorum bakalım sonumuz ne olacak hadi Hayırlısı....

Alıntıları Göster
    bende de tam tersi. İstanbul dışına çıktığımda kendimi huzursuz hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

bende de tam tersi. İstanbul dışına çıktığımda kendimi huzursuz hissediyorum.

Alıntıları Göster
    İstanbul dışına çıkınca kendimde bir eksiklik hissediyorum.Bağımlıyım İstanbula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestM

İstanbul dışına çıkınca kendimde bir eksiklik hissediyorum.Bağımlıyım İstanbula.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bendede tam tersi var memleket'e gittim resmen battım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Kardeşim bendede tam tersi var memleket'e gittim resmen battım ya.

Alıntıları Göster
    Son 2 senem bu istanbulda ..
    Burada yaşanmaz arkadaş.İnsanlık ölmüş desem yeridir .. Cana yakın insan yok denecek kadar az herkes çıkar peşinde , En azından benim etrafımdakiler gördüklerim ..
    Son 2 yıl daha çekecem seni istanbul.
    Sonra temelli dönüş memleketime .. Bi daha istanbula uğrarmıyım bilmem ama yok istanbul bana göre değil insan doğduğu toprakları özlüyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Son 2 senem bu istanbulda ..
    Burada yaşanmaz arkadaş.İnsanlık ölmüş desem yeridir .. Cana yakın insan yok denecek kadar az herkes çıkar peşinde , En azından benim etrafımdakiler gördüklerim ..
    Son 2 yıl daha çekecem seni istanbul.
    Sonra temelli dönüş memleketime .. Bi daha istanbula uğrarmıyım bilmem ama yok istanbul bana göre değil insan doğduğu toprakları özlüyor ..

Alıntıları Göster
    Tekirdağa gidince kendimi çok huzurlu hissediyorum. Orda yaşamak isterdim. İstanbulada yakın işin olduğunda atla arabaya gel. İstanbuldan nefret etmeme rağmen onsuzda olmuyor malesef. En iyisi İstanbula yakın bi yerde yaşamak. Tekirdağ, İzmit, Bursa gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.