Şimdi Ara

İstanbula Taşınma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atasehıre yakın olanlar hangılerı serıfalı dısında pek bılmıyorum cunku hangısı daha yakındır
  • 16 yaşımdayken ailem ile birlikte Antalya'dan İstanbul'a taşındık. 18 yıl yaşadım o lanet şehirde. Bazen başka şehirde yaşayamam herhalde diye düşündüğüm olmuştu. Sonra iyiden iyiye boğmaya başladı. 5 sene önce memleketim olan Antalya'ya ger dönme kararı aldım. Hayatımda verip, verebileceğim en doğru kararmış. Seçme şansın varsa gitmeni tavsiye etmem. İzmir'de kendi evim var diyorsun. İstanbulda kiralar müthiş pahalı. Oradaki iş imkanından ekstra elde edeceğin para muhakkak kira farkına gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Hocam bu saydıgın İllerden daha cok iş imkanı var İzmirin buraya gıtcek olduktan sonra İzmirde kalırım helekı Manısaya Allah tabı buyuk konusturmasın ama memur olmadıgım surece adım atmam.Ben İstanbula mecburı gıdıyorum bı nevı İş potansıyelım ( Silahlı Güvenliğim ) İzmirden daha cok ve çalısmayı dusundugum bankalar kesınlıkle Izmır alımı yapmıyo alımlar hep ıstanbul o yuzden bazı seylere katlanmak gerekıyor
    alıcağın para ile uc uca geçinirsin istanbulda ,tarfiği kaosuda üzerine ,karar senin
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle soleyım calısmak ıstedıgım projelerın alımları sadece ıstanbul oraya bıkere gırdıgım zaman bu ısın bı suresı var sehır gecısı ıcın ben zaten o sure sonunda tekrar ızmıre donerım eger donmek ıstersem ama işte ilk adım ıcın mutlaka bunu yapmamda gerekıyo benım tek avantajım suan zammı bellı olmayan suan 2300 maas alan bı annemde benımle gelmek ıstıyo.Evet tek basıma gıtcek olsam 3000 3500 4000 le dedıgınız gıbı veya ben calısmıyo okuyor olsam 2300 + emeklı zamlarıyla gıtcek olsak dedıgınızde haklısınız ama ıste artı yanım benımle her ay sabıt gelırı olan ve buna 6 ayda bır zam eklenen bı aile ferdımın gelmesı
  • Beylikdüzüne bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenik kullanıcısına yanıt
    Secme sansım olsa ınan gıtmem zaten calısmak ıstedıgım projelerın işe basladıktan sonra tekrar sehır degıstırme avantajları var onu zaten kullanırım ama ilk adımı atmamda gerekıyo ıste tek avantajım konumu tam okuduysan eger emeklı maası olan annem ve maası suan ıstanbulda ev gecındırmeye calısan ınsanlar kadar ilk 6 ay 1 sene evı kıraya vermıycez olur ya gıderde yapamazsak dıye ama sonrasında oturdugumuz evıde kıraya verıp o sekılde devam edıcez
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam orasıda ıstanbul degıl ya en yakın Avrupa yakasına ulasmak bıle saatler alacaktır kı Avrupa yakasındakı bı projede calıssamda ulasımım zor olacaktır.Oturulmazmı oturulur oturan oturuyo ama ne bıleyım hanı beylıkduzunde ısım olmadıgı surece veya cevresındekı hemen yakın ılcelerde pek tercıh etmem
  • cagdas9292 C kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni eşya işi hikaye dünya parası o yüzden sen elindekilere sahip çık
    İstanbul güzel şehir ben 2 yıl yaşadım seviyorum İstanbul’u

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence umraniye ev satin alacaksiniz degerleniyor
  • esoturko E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bekara avrat bosaması kolay derler ama yasamasakta bende severım ıstanbulu duzenlı gıderım 1 2 hafta kalırım dezavantajları kadar avantajlarıda var yok dersek ayıp ederız.1500 2000 naklıye neyse ver beyaz esyalarını getır dıyosun yanı hocam bıtek koltuk takımı yatak bıde ıste perde halı ıvır zıvırları ordan alırım onlar burdada cok yenı degıl ama beyaz esyalarım cok yenı
  • 36 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hayat ne getırır bılmıyorum suankı evımızde degerlenen bolgede satıs asamasında bellımı olur orası satılır ıstanbulda tutunursak bı ev ordan alırız
    Hocam hayat pahalı İstanbul’da daha da pahalı o yüzden söyledim perde eski falan deme koy götür zaten başta masrafın çok olacak diğerlerini de zamanla değiştirirsin
    Ben Gaziosmanpaşa da yaşadım bol aktivite olan bir yer her gün kavga dövüş vurdu kırdı ama memnundum hayatımdan ev işe yakınsa sıkıntı yok azıcık da dikkatliysen bence yaşanır
    Her bütçeye uygun sosyal aktivite var ankaradayım yapacak hiç bir şey yok avm kasıyoruz o avm bu avm geziyoruz

• Kardeşim istanbul dışında iş bakmaya devam et. Doğma büyüme istanbulluyum kendi evim var. En yakın zamanda buradan gidiyorum. Bu hatayı yapma gelme.

• İstanbul'da Avrupa veya Anadolu Yakasında olması pek farketmiyor. İki yakada da yaşanabilecek semtler ve yaşanabilecek evlerin kirası min. 1500 TL ki ortalama 1800-2000 TL.

• Kartalda E-5'e 5 dk yürüme mesafesinde 1100 tlye kiraya verdim yüksek girişli evimi.Sadece 1 depozito kira bedeli aldım. Zorlasam belki 1400 tl ye falanda verebilirdim ama karşında ki insanıda düşünmek elzemdir diye düşünüyorum. Kendim başka şehirde yaşıyorum, burada da 850 tl kira veriyorum.
  • 6 ay önce yerleştim Esenyurt'a(şimdilik mecburen esenyurtta oturmak zorundayım). Abi ben böyle bişey görmedim şehir inanılmaz kalabalık. Hanımı çocuğu aliyim gezmeye gidiyim diyorum gidene kadar çocuk bizi arabada rezil ediyo. Bi yere gitmek inanılmaz zor ve yorucu. Oturduğum yerde insanlar o kadar saygısız ve nankörki. Kaldırım yok, otopark yok. Ben bunlara insan demeye utanıyorum. Hayvanlıktan çıkmamış bazı mahlukatlar balkonda sigarasını içip aşağıdaki arabaların üstüne kül döküyor. Çayın son fondipini çekip aşağıya döküyorlar. Sıfır arabam vardı inanın şuan tanıyamıyorum. Neyse daha çok anlatırdımda, sabretmem gerek 6 7 ayım kaldı. İnsanca yaşayabileceğim uzak bi yere taşınırım.

validene çok güvenme derim, hayat çok garip zira başıma geldi...
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    Ya aslında kıracıya gorede davranmak gerek kıracı bu devırdekı en buyuk kumar belkı 1400 e dede verırdınız ama cıkarken ole zararlar ole masraflar yapıyolar kı hayret edıyoruz duzgun kıracı buldunmuda her turlu ımkan ve kolaylıgı saglamak gerekıyo zamanında dedemde kendı catıya 1+1 yaptı kendı evının alt katı kıraya verdı 200 lıra fazla alcak dıye bı dunya zarar verdırdı sız ıyısını yapmıssınız
  • Baroscope B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen tam yerıne gıtmıssın ya haber kanalları olaylı haberlere esenyurt dıye baslar hep gercı orda senelerce oturup memnun olanlarda var ama cok sıkıntılı yere dusmussun en kısa zamanda ınsancıl bıyere tasın
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hocam babama bıle guvenmem yerı geldıgınde o yuzden adım atarken hep A B C D E planlarım yapılıdır.O yuzden 28 yasında sehır degıstırme kararı verdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.