Şimdi Ara

İSTANBULDA MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ YARDIM!!!!!111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene izmir ege üni de inşaat mühendisliği kazandım fakat meslektende,şehirdende hiç memnun değilim o yüzden seneye yatay geçişle hem bölümü hemde okulu değiştirmek istiyorum.ailem ve arkadaşlarım istanbulda olduğu için tercihimi burda yapıcam.istediğim bölüm makine mühendisliği ve bu senenin puanlarına baktığımda puanımın yettiği ünilerin başında istanbul üni marmara üni onlardan sonrada ışık okan (burslu) var.sizce istanbul üniyi tercih etmelimiyim eğitimi imkanları nasıldır? özel ünilerin imkanları dahamı fazla ?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

not:2016 lys puanım 426.750

• inşaat mühendisliğini bırakmamın bi sebebide makine mühendisliğinde ülkeye daha çok yarar sağlayabileceğimi düşünmem hedefim aselsan gibi şirketlerde çalışmak bunun için üniversitenin önemi çok etkilermi bu hedefde kendimi geliştirmeye çalışıcam fakat sınava tekrar girmekte istemiyorum.
  • Bende egeden ktu makinaya gecmeyi dusunuyorum.Kesinlikle istanbul veya marmara oncelikli tercihin olsun.Cunku iyi egitimi var.Bu arada burslu uatay geciste girebiliyor musun o dedigin yerlere?Bazilari yatay geciste burslu kabul etmiyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam madem bir idealiniz var iyi bir makina muh olmak. Yil kaybini goze alip seneye sinava girin derim ben. Bi itü makina degildir bu saydiklariniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.