Şimdi Ara

İŞTE ŞOK !! POWERCOLOR PCS+ 4850-4870 STOKLARDA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gigatek in fiyatları üyelikte indirimli oluyor. onun için senin verdiğin bilgi indirimsiz fiyatı içeriyor.
    Konu başlığındaki fiyatlar doğrudur.

quote:

Orjinalden alıntı: Rain_of_Pain

Bana bi akıl verin ya bu hafta alcağım
    bu kartların artı eksi leri nelerdir

1.POWERCOLOR PCS+ 4870..... 299+kdv
    2.MSI GTX260 O.C....................315+kdv

Daha ucuza daha çok performans istiyorsan düşünmeden 4870 al yerine göre gtx 280 e kafa tutan bir kart.
    Sadece CRYSİS te geri kalıyor.
    1Gb belleğe yükzek çözünürlük monitörü olmayanlar için gerek yok. HD olarak oyun oynayanlar için 1Gb iyidir ama R770 te çözünürlük ve detayda o kadar peformans düşümü olmadığını da bilmek gerekir. Bu mimari için 512 idealdir.

• 4870in gtx280e kafa tuttugu falan yok gtx260 oc 4870den daha performanslı bir karttır....

4870x2 incelemesınde 4870de var 7 oyunun hiç birinde gtx280e 4870 kafa tutamamiştır hatta gtx280 crysıste 4870x2yı geçıp son ıkı oyun testınde de 4870x2ile kafa kafa sonuçlar vermiştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

normal fiyatlar.şok olmadım açıkçası
    neredeyse aynı fiyata his'in icq modeli var 4850 lerde.alcak olsam bu seçimim olmazdı

his icq4 216$
    powercolor 295$ arada 20$ var iyi bi seçim olabilir
  • 290 ytl iceq4 aldım dün exadan.. 10 milyon fark war nesi şok anlamadım
  • piff daha pahalıya referans kart aldım. tabi başka firmadan almıştım mecburiyetten
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

neredeyse aynı fiyata his'in icq modeli var 4850 lerde.alcak olsam bu seçimim olmazdı

his icq4 216$

vatanda peşin veya maximum karta taksit 207 dolar ıcq4.bu yüzden şok etkisi yaratmamış olabilir.
  • Böle kart aldımmı büyük kutulu olacak ne bu böle sanki fx5200 alıyomuş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

Böle kart aldımmı büyük kutulu olacak ne bu böle sanki fx5200 alıyomuş gibi

Sapphire in toxic kutusu süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: Rain_of_Pain

Bana bi akıl verin ya bu hafta alcağım
    bu kartların artı eksi leri nelerdir

1.POWERCOLOR PCS+ 4870..... 299+kdv
    2.MSI GTX260 O.C....................315+kdv

gtx260 alman daha mantıklı bir seçenek

Ben kartı beğendim 4870 olanın memory hızı 3800 Çekirdek hızıda 800 GTX 260 ı sollar hemde ondan daha ucuz

• quote:

4870 olanın memory hızı 3800 Çekirdek hızıda 800 GTX 260 ı sollar hemde ondan daha ucuz

Elimdeki 260 756/1512 grafik işlemci hızlarında AtiTool testini uzun süre götürüyor (ne kadar dayanıyor bilmiyorum, denediğim kadar baktım) ("core değeri belki biraz daha gidebilir; fakat bunun için pararlel işlemciyi 1566 yapmak gerekiyor ve 1566'da sapıtıyor paralel işlemci). %31,2 - %21,7 hız aşırtma demek bu (ki grafik işlemci hız aşırtımı en önemli, hatta bazen tek belirleyici etken oluyor, 260'ta). Bellek ise 2600'e çok yakın hızda 1,5 dakika gidiyordu (düz hâli 1998'dir). Tabii bunlar kararlı olduğunu iddia etmediğim değerler, ama gene de etkileyiciler.
    Düz hâliyle de düz 4870'ten iyi olduğu oyunlar fazla sayıda ve üstüne bellek miktarı avantajı mevcut (Radeon'un bellek yönetimi daha iyi, ama 512 - 896 farkına çare üretecek kadar değil:) ve 512 Radeon'a karşı bu durumu, özellikle ciddi oyuncular için önemli olan değişimler sağlayabiliyor. Gözlemlerim böyle diyor.

260 sahibi olarak takıntı yapmıyorum, dediklerimin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşündüğüm için GTX 260 aldım zaten. 315 dolar + KDV'nin (MSI OC) 260 için hayli iyi fiyat olduğunu düşünüyorum ve bana göre çok iyi bir seçenek, 260. Kaldı ki MSI OC'nin hızları 621/1296/2160'tır. Hangi 260'ı ne kadar solladığı önemli oluyor.

4870'in özel soğutmalı (gerçi havayı kasa içine bırakıyor, ama yine de iyi bence) sürümünün bu fiyatla gelmesi Türkiye için çok güzel bir durum. 4870'in iyi olduğu durumlara önem verenler özellikle, hiç düşünmeden tercih edebilir. Ben de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2008; 15:34:41 >

• Bir yerde pcs+ ların sorunlu olduğunu okumuştum eğer o yazıyı bulursam mutlaka buraya yazarım ama fake bir yazıysa bu powercolor pcs+ lar çok güzel tasarım olarakta fiyat olarakta alınabilir bir durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

4870 olanın memory hızı 3800 Çekirdek hızıda 800 GTX 260 ı sollar hemde ondan daha ucuz

Elimdeki 260 756/1512 grafik işlemci hızlarında AtiTool testini uzun süre götürüyor (ne kadar dayanıyor bilmiyorum, denediğim kadar baktım) ("core değeri belki biraz daha gidebilir; fakat bunun için pararlel işlemciyi 1566 yapmak gerekiyor ve 1566'da sapıtıyor paralel işlemci). %31,2 - %21,7 hız aşırtma demek bu (ki grafik işlemci hız aşırtımı en önemli, hatta bazen tek belirleyici etken oluyor, 260'ta). Bellek ise 2600'e çok yakın hızda 1,5 dakika gidiyordu (düz hâli 1998'dir). Tabii bunlar kararlı olduğunu iddia etmediğim değerler, ama gene de etkileyiciler.
    Düz hâliyle de düz 4870'ten iyi olduğu oyunlar fazla sayıda ve üstüne bellek miktarı avantajı mevcut (Radeon'un bellek yönetimi daha iyi, ama 512 - 896 farkına çare üretecek kadar değil:)

260 sahibi olarak takıntı yapmıyorum, dediklerimin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Böyle düşündüğüm için GTX 260 aldım zaten. 315 dolar + KDV'nin (MSI OC) 260 için hayli iyi fiyat olduğunu düşünüyorum ve bana göre çok iyi bir seçenek, 260. Kaldı ki MSI OC'nin hızları 621/1296/2160'tır. Hangi 260'ı ne kadar solladığı önemli oluyor.

4870'in özel soğutmalı (gerçi havayı kasa içine bırakıyor, ama yine de iyi bence) sürümünün bu fiyatla gelmesi Türkiye için çok güzel bir durum. 4870'in iyi olduğu durumlara önem verenler özellikle, düşünmeden tercih edebilir. Ben de öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Peki HD4870'lerdeki Bios sorunu çözüldü mü bunu biliyormusunuz
    Ben İnventus'a mail atıp bu modeller gelecekse sorunsuz olduğunu kesin bilmeden getirtmeyin dedim beni dinlediler

Eğer sorunsuz olsaydı 4870 PCS+ alacaktım ama geç kaldı GTX260 aldım bile neyse artık bi dahaki sefere Ati yine öne geçerse onu alırız

başlıgı görür görmez bios sorunu çözüldümü dedim bende birtek sen yazmışsın
    arkadaşlar zamanında haberi çıkmıştı powercolorlarda bios sorunu var diye

• quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

4870in gtx280e kafa tuttugu falan yok gtx260 oc 4870den daha performanslı bir karttır....

4870x2 incelemesınde 4870de var 7 oyunun hiç birinde gtx280e 4870 kafa tutamamiştır hatta gtx280 crysıste 4870x2yı geçıp son ıkı oyun testınde de 4870x2ile kafa kafa sonuçlar vermiştır

araştırmadan yorum yapmayalım
    1.cisi düşük çözünürlükte crysiste x2 yi kıl payı geçmiştir(ki bunu dh testleri içn söylüyorum.yabancı forumların bazılarında x2 bu çözünürlükte de geçmiştir).1900 ve2000 li çözünürlükte x2 geçmiştir.x2 gtx280 den %20 ila %50 arasında daha iyi bi karttır.
    2.cisi default halde 4870 gtx260 dan iyi bi karttır.oc li halde de şimdiki veriler kafa kafaya olduğunu göstermektedir.ve henüz 4870 özel soğutmalı modeller yeni çıktı 900 mhz yi bulan kişler var yabancı forumlarda .fiyat olarak da 20$ 4870 daha ucuzdur.
    ama sonuçta gtx260 da alınabilir düzeydedir şuan için.ama ikisinin de şu koşullarda birbirine bariz üstünlüğü vardır denemez.(trde yeni yapılan indirimle beraber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 2 Eylül 2008; 15:40:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

his icq4 216$

vatanda peşin veya maximum karta taksit 207 dolar ıcq4.bu yüzden şok etkisi yaratmamış olabilir.

bi de vatana kazıkçı dersinizne güzel fiyat işte 207 $ bu arada millet özel soğutmalı modelleri 230$ dan aşağı beklemiyodu.özellikle his icq4 çok güzel fiyattan girdi.
    Ayrıca 4870 in özel soğutmalı çözümleri için pahalı olur diyodu bazı nvidacılar.bende 4850 de yaptığı süprizi yapabilir demiştim ati.gördüğünüz gibi yine iyi fiyatlardan girdi 4870 özel soğutuculu modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 2 Eylül 2008; 15:58:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Düz hâliyle de düz 4870'ten iyi olduğu oyunlar fazla sayıda ve üstüne bellek miktarı avantajı mevcut (Radeon'un bellek yönetimi daha iyi, ama 512 - 896 farkına çare üretecek kadar değil:) ve 512 Radeon'a karşı bu durumu, özellikle ciddi oyuncular için önemli olan değişimler sağlayabiliyor. Gözlemlerim böyle diyor.

4870'in özel soğutmalı (gerçi havayı kasa içine bırakıyor, ama yine de iyi bence) sürümünün bu fiyatla gelmesi Türkiye için çok güzel bir durum. 4870'in iyi olduğu durumlara önem verenler özellikle, hiç düşünmeden tercih edebilir. Ben de öneririm.

Yani sen şimdi Gtx 260 O.C edition 4870 pcs+ dan hızlı mı diyorsun ??

• bu kartı alacak olanlar okusunhttp://forum.donanimhaber.com/m_25965352/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

Bu kötü oldu işte
    3 hafta önce Powercolor 4870 almıştım ; ne yapsam satıp da pcs+ mı alsam ?

Bence Değmez..

tabiki değmez fps mi artıyo yani değişince anynı kart
  • Bence fanlar sakat.Zaten çok ısınıyor bi de bu havayı kasanın içine yayacak .iceq her şekilde tercih edilmeli .Sıcak havayı dışarı atan bir fan olmalı yoksa durum kötü
  • Arkadaşlar bence de GTX260 oc. editionu da dikkate alın.

Yani şahsen ben olsam hiç düşünmez GTX260 bu fiyattayken onu alırdım.

Ama kim ne derse desin standart ayarlarda iki kartta çok yakın sonuçlar veriyor GTX260 ve HD4870.

Ama GTX260 benim gözümde;

1) Driver la artan performans ( çoğu site testinde GTX260 lar performansın daha düşük olduğu eski sürümlerle test edilmiştir. daha Big Bang 2 gelecek. Abartıldığı kadar olur mu bilmiyorum ama sonuçta bir avantaj)

2) PhysX desteği ( İlla ki kart aldıracak bir özellik değil ama sonuçta bir artı)

3) Muazzam Oc. potansiyeli ( HD4870 de Oc oluyor yazanlar olabilir, ama bu konuda GTX260 deli gibi önde bu açık)

4) Ram miktarı daha fazla.

Performansı çok yakın 2 kart ve birinde yukarıda saydığım avantajlar var. Bana GTX260 daha mantıklı geliyor. Zaten Tuğer hoca da böyle düşünmüş almış kartı ki, Buda benim için büyük referanstır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.