Şimdi Ara

İsveç'ten 1 Yıllık Schengen Vizesi Aldım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk Schengen vizemi İsviçre'den 9 gün alabilmiştim. İkinci vizeme İsveç'ten başvurdum ve 1 yıllık multi girişli vize aldım. Konu hakkında sorularınız olursa yanıtlamak isterim. Instagram hesabımda takipçilerimle yaptığım anket sonucu, Schengen vizesini en çok nereden ve ne kadar süreyle almışlar. Bu bilgileri de sitemde yazdığım yazımda paylaştım. Okumak isterseniz tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yancybrown -- 24 Ekim 2019; 17:51:15 >

• 1 yıllık multi vizesi olanlara kıskanarak bakıyorum:))
    iyi gezmeler
  • messuth M kullanıcısına yanıt
    Valla ben de öyle bakıyordum hocam :) büyük özgürlük vize çıkar mı vs düşünmeden direkt bilet alıp gidebilmek :) teşekkürler darısı başınıza :)
  • yancybrown Y kullanıcısına yanıt
    Para olmadıktan sonra 10 yıllı vize olsa ne yarar... Vizeden ziyade para önemli. Para olunca vize gelir bi şekilde.
  • messuth M kullanıcısına yanıt
    Vize Danışmanlık Firmam bulunmaktadır isterseniz ekip arkadaşlarımızla internet ve ya telefon iletişime gerek hizmet desteği alabilirsiniz.
    www.helpvize.com

canlı destek hattımız sabah 09:00 - 22:00 arası
  • Allah herkese Yeşil pasaport nasip etsin.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Ucuz gezme yöntemleri olunca yurt içinden bile daha uyguna gelebilen geziler mümkün hocam. Biraz fırsat kovalamak vs. gerekiyor.
  • Yukarda arkadaş dogru demiş senin burda biriktirdigin 7 birimlik para oraya gidince 1 birim oluyo. Seyahatin iyisi kötüsü olmaz alırsın x den y ye 10 Euro'ya uçak bileti hostelde kalırsın aksamlarida KFC MC Donaldsta yemeğini yersin dönersin ülkene. Bu mu seyahat peki ? Git gez gör dilediğin gibi seyahatin iyisi kötüsü olmaz orasida ayri konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Bizim paramız hep değersiz olacak hocam. Paramız değersiz diye evde oturup bunu bahane etmek yerine ben de kendime göre bir yöntemle geziyorum. Herkesin kendi tercihi şikayet etmek yerine çözüm üretmek lazım.
  • Bir ülke çok veriyor diye hurraa oraya abanırsanız hüsrana uğrayabilirsiniz. Başvuru artmaya başlayınca daha sıkı davranmaya başlıyorlar bu sefer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

1 yıllık multi vizesi olanlara kıskanarak bakıyorum:))
    iyi gezmeler
    Almanyadan 3 yıl aldım.En kolay Almanya verir.
  • emir341907 kullanıcısına yanıt
    En iyi verenlerden biri doğru fakat bu işin bir formülü vs olmadığından en iyi verir demek yanlış yönlendirme olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yancybrown

En iyi verenlerden biri doğru fakat bu işin bir formülü vs olmadığından en iyi verir demek yanlış yönlendirme olacaktır.
    1-Vize veren makamı geri döneceğinize inandırmanız lazım.

2- Aile bağlarınızın kuvvetli olması lazım.

3- Sigorta geçmişininiz tam ve eksiksiz olması lazım.

4- Banka hareketlerinizin düzenli ve bakiyeli olması lazım.

5- Vize aldığınız ülkeyi paravan olarak değil gerçekten o ülkede işininiz olduğunu kanıtlamanız lazım.

vs.vs.

Bunları yerine getirirseniz vize kolay ve uzun süreli olur.

5 yıl önce ilk pasaportumu çıkardım. 40 yaşındayım şuanda .

İlk pasaport ve ilk vize başvurum Amerika oldu.Yukarıdaki maddeler tam olduğu için boş pasaportuma 10 yıl vize bastı Amerika. 12 gün Newyorkta kaldım ve geri geldim.

Pasaportumda 2.vizem Almanya. ilk 6 Ay sonrakinde 1 yıl ve en son vizemde 3 yıl aldım Almanyadan.

Bu süreçte yaklaşık 8-9 kere Almanyaya girişim var. 1 kere İtalya 2 kerede Romanya.

Ayın Kasım 9 da tekrar Almanyaya gidiyorum.

Adamları kandırmamak lazım. Vize alırken verdiğiniz sözleri yerine getirirseniz sorunsuz vize alırsınız.

İnşallah 2 yıl sonra Almanya vizem bitince tekrar başvuracağım ve Büyük ihtimal 5 yıl vize alacağım.

• emir341907 kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk Amerika'dan aldım. İlk schengen'im de İsviçre'den yalnızca 9 gündü. Dediğiniz gibi tutarlı olmak çok önemli. Herhangi bir şüphede reddi basıyorlar zaten. 2. vizemin İsveç gibi bir ülkeden 1 senelik olması kolay değildi. (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.