ITÜ KİMYA!!!!
-
-
size yetecek kadarı biter hocam siz bütün gün çalışın daha iyi bir sıralama bile gelebilir.
-
hocam bende de durum öyle hedefim 45k itü fizik müh. son 3 ayda ayt'ye yoğunlaşacağım yetişeceğini düşünüyorum
-
Bi de bişey sorucam dogalgaz ve petrol mühendisliği nasıl? Çok para var diyorlar. Tabi araştırma fırsatı buldum ilgimi çekmedi değil ama detayını pek bilmiyorum? Yine aynı şekilde tutturursam ITÜ okuyacam -
Kimya daha geniş bir alan hocam. Önceliğiniz kimya olsun bence -
kimya okunmaz
-
Matematik, Fizik, Kimya gibi Fen-Edebiyat fakültesi bölümleri sizi hiçbir piyasaya özel olarak yetiştirmez, bu bölümler bilim insanı yetiştirmeye yönelik müfredatlara sahip, yani eğer kimya ile uğraşırken büyük bir zevk almıyorsan, kimyaya birşeyler katmak istemiyorsan çok zorlanacaksın bölümde.
Mühendislik bölümleriyse ikisini birden yapıyor, istersen bilim insanı olursun istersen çıktığın gibi piyasaya atılacak halde olursun, eğer derdin bir numaralı önceliğin maddiyatsa ve kimyayı "o sıralamada bari İTÜ olsun" diye yazarsan çok canın yanacak, İTÜ basit bir okul değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X