Şimdi Ara

ITÜ KİMYA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim pek olmadığından daha çok AYT'ye yoğunlaşacam(TYT olarak ise Türkçe). Okul sınavlarından dolayı 12 AYT çalışıyorum da sizce full AYT biter mi? Sayısalcıyım ve hefedim ITÜ Kimya.(Taban puanı:424 Sıralama:77177)

• size yetecek kadarı biter hocam siz bütün gün çalışın daha iyi bir sıralama bile gelebilir.

• hocam bende de durum öyle hedefim 45k itü fizik müh. son 3 ayda ayt'ye yoğunlaşacağım yetişeceğini düşünüyorum

• Bi de bişey sorucam dogalgaz ve petrol mühendisliği nasıl? Çok para var diyorlar. Tabi araştırma fırsatı buldum ilgimi çekmedi değil ama detayını pek bilmiyorum? Yine aynı şekilde tutturursam ITÜ okuyacam
  • CanKhrmn C kullanıcısına yanıt
    Kimya daha geniş bir alan hocam. Önceliğiniz kimya olsun bence
  • kimya okunmaz

• Matematik, Fizik, Kimya gibi Fen-Edebiyat fakültesi bölümleri sizi hiçbir piyasaya özel olarak yetiştirmez, bu bölümler bilim insanı yetiştirmeye yönelik müfredatlara sahip, yani eğer kimya ile uğraşırken büyük bir zevk almıyorsan, kimyaya birşeyler katmak istemiyorsan çok zorlanacaksın bölümde.

Mühendislik bölümleriyse ikisini birden yapıyor, istersen bilim insanı olursun istersen çıktığın gibi piyasaya atılacak halde olursun, eğer derdin bir numaralı önceliğin maddiyatsa ve kimyayı "o sıralamada bari İTÜ olsun" diye yazarsan çok canın yanacak, İTÜ basit bir okul değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.