Şimdi Ara

İTÜ - ODTÜ - BOĞAZİÇİ - YTÜ mühendisliklerini bitirip de boşta kalan var mıdır sizce ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
12
Favori
43.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahahahahahahaha hic bi sey bilmeyen odtulu olsaniz yetermis sgsdtsgzgsgsgsx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektörde bilkent odtü itü boğaziçi yıldız hacettepe sabancı koç üniversiteleri işverenin gözünde saygın üniversiteler olarak görülüyor. Başıboş niteliksiz bir kişilik olmadığın sürece bu ünilerden mezun olup işsiz kalma riskin yok. Tobb, iyte, gtü üniversitelerinin de yakın zamanda saygın bir konuma ulaşması muhtemel. Onun altındaki üniler için durum kişinin ekstra çaba göstermesine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 16 Temmuz 2015; 8:13:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ates su toprak tahta olmus bu dörtlü

• Güzel konu

• Lan bi sallamayın o üniversiterde Boşta kalırsan o zaman mühendis alınmaması Lazım

• Dayim ODTÜ EE Mezunu ve şuan işsiz. 17 yıl bossa çaliştiktan sonra bossa taşınırken işten cıkardılar.
    Bir dahada bir yerde çalişmadi şuanda kafe işletiyor.
    Ciddiyim. İsteyene kanıtlayabilirimde.
  • Raphaël kullanıcısına yanıt
    Hocam iyte saygın olması muhtemel demişsiniz.Açıklar mısınız?İyteyle ilgili ne biliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Dayim ODTÜ EE Mezunu ve şuan işsiz. 17 yıl bossa çaliştiktan sonra bossa taşınırken işten cıkardılar.
    Bir dahada bir yerde çalişmadi şuanda kafe işletiyor.
    Ciddiyim. İsteyene kanıtlayabilirimde.
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 29 Ocak 2018; 18:28:55 >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    suan tek yaptiği eşiyle kafe işletmek. arada bir arkadaşları geliyor tanıdıklarına elektrik panosu satiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

suan tek yaptiği eşiyle kafe işletmek. arada bir arkadaşları geliyor tanıdıklarına elektrik panosu satiyor
    ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 29 Ocak 2018; 18:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

Abim YTÜ - Metalurji Malzeme Müh. son sınıfta. Şuan staj görüyor ve daha diploma almadan 2.000 TL maaş alıyor. Yukarıda bir arkadaş ytü seçkin üniversite sayılmaz demiş bayağı güldüm Senin o "seçkin" sandığın üniversiteler ytü nün yanından bile geçemez. Onların sadece adı var

Su an abin ne alemde isler nasil
    ?

• İTÜ inşaat mühendisliğinden mezun oldum 6 ay önce, hala işsizim 1500ü kabul ettim ona rağmen ve ingilizce + programları biliyorum, avrupada staj yaptım
  • Ve tarihi up

• Var odtü maknine müh okul 3 .sü işsiz. şaka deil. genelde teklif edlenleri beğenmiolardır adama 3 bin 2.5 bin dersen kendine yediremez tabi
  • victorysan V kullanıcısına yanıt
    Bu seçkinlik tanısını koyanlar zaten genelde orayı tutturamayanlar oluyo hocam zaten :)
  • İTÜ Makine istiyordum ama sınav yaklaştıkça biraz korkum arttı YTÜ de yedeklerde dursun dedim. YTÜ Makine mezunlarından maaş konusunda beni rahatlatabilecek var mı? Ben çalışacağıma inanıyorum zaten sevdiğim bir alan. Başarılı olacağıma inanıyorum ama maaşda önemli
  • Muhtemelen iş başvurusunda kabul edilme ihtinali yüksektir o kadar. Herkese hemen hemen aynı parayı teklif ederler. Sen şirkete ekstra yarar sağlıyorsan patron daha çok kazanıyorsa parayı alırsın ortalama bir iş yerinde

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

İTÜ inşaat mühendisliğinden mezun oldum 6 ay önce, hala işsizim 1500ü kabul ettim ona rağmen ve ingilizce + programları biliyorum, avrupada staj yaptım

üzdün ya itü inşaat mezunu bile işsizse 50-100k ile mühendis olanlar ne yapsın
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Hocam buradakilerin alayı troll siz İTÜ, YTÜ, ODTÜ mezun sayfalarına girip neler yaptıklarını görebilirsiniz. Zaten İTÜ mühendislik mezunu istatistiğinde devlete girme oranı %2-3 olması bile asıl meseleyi gösteriyor. Devletteki 5 bin tllik maaşı istemiyor üretmek çalışmak istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.