Şimdi Ara

İTÜ ÖĞRENCİSİ ÖZEL DERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy, Üsküdar çevresinde özel ders veriyorum. İstenirse referans gösterebilirim. 3-4 yıllık tecrübem var. LYS, YGS, KPSS, DGS, ÜNİVERSİTE DERSLERİ,İLKOKUL,LİSE, İNGİLİZCE DERSLERİ hepsini veriyorum. Her birisi için ayrı referans verebilirim. İTÜ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ öğrencisim, aynı zamanda MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ ile çap yapıyorum.Tanıtım yazım aşağıdadır.

Derslerim hızlı ve akıcı geçer. Daha çok ben anlatırım ve arada sorular sorarım. Sabırlı pes etmeyen bir yapım var. Öğrenilemeyecek bir konu olduğuna inanmıyorum.Sınav odaklı ve öğrenme odaklı ayrı ayrı çalışma ve çalıştırma tekniklerim var. Ders sonucunda mutlaka öğrencinin aklında bilgiler kalır. Sınav sisteminde başarılı olduğumdan dolayı her türlü yönteme hakimim. Problem üzerinde çalışmak en önemli önceliklerimdendir. Ders çalışırken ne yaptığımız farkında olmalıyız ve herşey açık olmalı. Amaçsız çalışmanın ve ders işlemenin verimli olduğu kanısında değilim.

Daha önce bir çok yaş grubundan öğrenciye ders verdim.Tüm okul hayatım 1 yıl dışında hep başarılı geçti o da tercihen, okula ara vermek istedim. Şuan İTÜ'de Elektrik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, aynı zamanda Makina Mühensiliği çift anadal öğrencisiyim. Genel olarak sürekli ders çalışan biri değilim. Yukarıda belirttiğim gibi özelliklerim var. Genelde 5 dk önce derslere gelirim.

Hiperaktif, yerinde duramayan, enerjik, okulu sevmeyen öğrenciler için özel olarak belirtmek istiyorum. Daha önce çok böyle öğrenciyle çalıştım, neye ihtiyacı olduklarının farkındayım. Asla sert yöntemler kullanmam, arkadaş havasında geçer tüm derslerim. Bazı çocuklar çok fazla meşgul oluyorlar, ders çalışmakta zorlanıyorlar, dinlemek dahi istemezler, hallerinden anlarım ve ona göre tavır takınabilirim. İstenirse vizyonda kazandırabilirim.

Lise ve Üniversite öğrencileri için de belirtmek isterim ki, bu yollardan geçtiğim için neye ihtiyaç var neye yok, nasıl yapmak lazım, ne kadar olmalı çoğuna hakimim. Gözle görülür ilerleme olmadığı taktirde anında dersi kesebilirsiniz. Şuana kadar böyle bir taleple karşılaşmadım.

Daha önce sosyal sorumluk projelerinde ve tiyatro ortamında bulundum. İletişim konusunda kendime güveniyorum. Önemli olan karşıdaki insanı anlamak ve ona göre hareket etmektir, gerektiğinde yeni öğretme teknikleri araştırmak uygulamaktır.

Profilim için:http://www.ozelders.com/ders-veren/emre-a-305717

İletişim için: 0534 927 48 70 (Whatsapp'tan yazabilirsiniz)

Ücret: Profilimden bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrearan -- 15 Haziran 2017; 21:41:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.