Şimdi Ara

iw_oo.iwd Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.3 patch indirdim . Sonra iw_oo.iwd hatasıyla karşıılaştım bu dosyayı nerden indirebilirm biri linki yazabilirmi.

• Dosya inan aşırı büyük.Hatanın gitmesi için CD ni değiş.Çünkü iw_00.iwd dosyasını düzeltsen iw_05.iwd dosyan bozuk çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Dosya inan aşırı büyük.Hatanın gitmesi için CD ni değiş.Çünkü iw_00.iwd dosyasını düzeltsen iw_05.iwd dosyan bozuk çıkacak.

hayır iw_00 160 mb ve ben bu forum üyeleri için daha büyük dosyaları bile koydum riplenmiş haline bakcam şimdi
  • İyi upload et ama sadece iw_00.iwd yi upload etmekle bitmiyor,daha sonra iw_05.iwd hata vericek,onu düzeltince iw_08.iwd,08 düzelince iw_12.iwd ve en sonda iw_15.iwd.

Kolay gelsin sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Dosya inan aşırı büyük.Hatanın gitmesi için CD ni değiş.Çünkü iw_00.iwd dosyasını düzeltsen iw_05.iwd dosyan bozuk çıkacak.

hayır iw_00 160 mb ve ben bu forum üyeleri için daha büyük dosyaları bile koydum riplenmiş haline bakcam şimdi

sen mi ?
  • Ben Alésta'ya 3'ünü upload ettim baktık düzelmiyor pes ettik.
  • banada hata veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

quote:

quote:

sen mi ?

evet pm den isteyenler olmuştu onlara verdim bu arada upload edemicem bunu ama upload etceklere bi taktik verim eer 2 tane aynı dosyadan var demesse (var derse ayrı ayrı birleştirin) winrar ile açın dosyayı çıkarın sonra uha ile ppm olarak sıkıştırın sonra upload edin tahminen 50 mb dan çok daha küçük olur ondan sonra görünümden formatları gör ü işaretleyin işte ondan sonra .uha dan çıkarınca dosyayı rar a koyun iişte ondansonra .rar ı .iwd yapın ve işlem tamam
    denemedim ama benzer oyunlarda farklı dosyalarda işe yaramıştı iwd lerin sııştırınlmamasının nedeni winrarla olan alakası olabilir

• quote:

bu arada upload edemicem bunu

demin edicem diyordun niye şimdi 360 derece döndün ?
  • HORTTTT
    360 Derece dönersen bulunduğun noktaya gelirsin yani birşey değişmez

Aynı Sorun bendede varYardım edecek biri varmı?
  • Sorun şurdan kaynaklanıyor bu dosyalar oyunun multiplayerı için olmaz ise olmaz dosyalar fakat Tahtakale ve Yazıoğlu'nda ki "girişimciler"in büyük çoğunluğu multiplayerı kim oynar mantığı ile yerden kurtulmak için bu dosyaları CD lerin içine koymuyorlar.

Bendeki CoD2 ilk aldığımda 6 CD iken şimdi 2 CD.Aradaki farkı görün.Bu dosyalar çok büyük.Tekinin upload+download süresi 1 mbit'te 2 saat sürüyor.

Oyunu sağlam oynayabilen birinden CD'ye atıp öyle temin edin.
  • Öğlen 2 den beri cod 2 yi indiriyordum indirdim ve bu hatayla karşılaşyım kafayı yiyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.