Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Şuan elimde 23 Gb boyutunda wav dosyası var (aşağı yukarı 250 adet). Hepsi ders ile ilgili ses kayıtları. Şuan bir üst sınıfa geçmem nedeni ile uzun bir süre ihtiyaç duymayacağım ama silmekte istemiyorum. Fazla kaliteden ödün vermeden sıkıştırabilieceğim bir proğram önerebilir misiniz? Veya başka bir formata da çevirebilirim.
Başka format veya sıkıştırma programı önerilerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.
(Not: 200 mb olan bir dosyayı mp3 e FormatFactory 3.3.5 programı ile çevirdim sonuç 140 mb oldu bana yine fazla :( )
VSDC Audio Converter ve onun gibi diğer programlardan bitrate, sample rate yi düşürün ve amr formatını deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
VSDC Audio Converter ve onun gibi diğer programlardan bitrate, sample rate yi düşürün ve amr formatını deneyin.
ilgilendiğiniz için teşekkürler. Önerdiğiniz programla da Format factory ile de çevirdiğim zaman aynı boyutta oluyor dosyalar hız farkıda göremedim. Dosyaları da 52 kbps 44.1 kHz ye dönüştürüyorum sanırım 4 gb gibi bir yer tutacak. iyi günler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme