Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marophat

Lanet olsun böyle futbola. Zaten geçen maç taraftara da kıl olmuştum İzlanda'nın tezahüratını çaldılar diye. Gerçi imam ve cemmatin osurması meselesi. Teknik direktörü bir şey yaratamayan takımın taraftarı kendi tezahüratını nasıl yaratsın. Eline sağlık İzlanda!

Hangi tezahürat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Bu takımı teknik direktörler kurtaramaz. Kimse olayı Arda'nın olmamasına vs. bağlamasın. EURO16'da Arda vardı da ne oldu? Çocukluğumdan beri Türk takımları hep dayan dayan futbolu oynuyor. Büyük takımlarla oynadıkları maçları hep şansa kazandılar. Hayatımda rahat kazanırız dediğim bir büyük maç olmadı. Türkiye'de oyuncu yok. Oynayanlar tanıdıkla torpille bir yerlere gelip medya tarafından ilahlaştırılanlar. Türk ırkı olarak futbola yatkın değiliz desek bir avuç Almanya Türk'ünden bizdekinden daha iyi oyuncular çıkıyor ki milli takım da neredeyse onlardan oluşuyor. 80 milyonluk ülkeden 18 kişi çıkaramıyoruz. Bunun nedenini sorgulamamız lazım. Tanıdığı, torpili ortadan kaldırıp tekniği, taktiği bilen en az üniversite eğitimi almış bilinçli altyapı hocalarıyla bu sorun çözülür. İşi bilen, hangi öğrencinin hangi dalda başarılı olacağını kestirebilen ve çocukları ona göre yönlendiren özverili Beden Eğitimi öğretmenleriyle çözülür bu sorun. Parayı beş para etmez başarılar için prim diye dağıtan federasyonlarla değil, altyapıdaki çocukların eğitimine, barınmasına, yemesine, içmesine harcayan federasyonlarla bu sorun çözülür. Devir artık gaz vermeyle maç kazanma devri değil.

Walla hocam yerden göğe kadar haklısın ama ne yazıkki bşta tüpçüler ve gazcılar var malesef :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Lanet olsun böyle futbola. Zaten geçen maç taraftara da kıl olmuştum İzlanda'nın tezahüratını çaldılar diye. Gerçi imam ve cemmatin osurması meselesi. Teknik direktörü bir şey yaratamayan takımın taraftarı kendi tezahüratını nasıl yaratsın. Eline sağlık İzlanda!

Usta o tezahürat İzlanda'ya da ait değil yalnız. =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadroyla kosovayı bile yenemeyiz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ara sıra milli maça baktım , Cs go dünya şampiyonası kesinlikle daha zevkli .

11-0 dan 11-16 yaptık hocam inan kat kat zevkli

Yok 14-16 yaptık baya iyiydi o maç.

Daha güzel hocam zevkli ve çekişmeli en azından

• Milli takıma çağırılanlar; Ömer Toprak, Enes, Yasin, Tolga.
    Çağırılmayanlar; Gökhan Töre, Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz.

gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

konya taraftarı ve mehter yok, hep ondan..

Krds ne alaka simdi

Konya da bi gazla şansa bala bişiler yapıyolar onun dışında bi numara yok, onun esprisi..:)

• Emre Mor u kıskanıp kötülemeye çalışanlar lan diğer oyuncuları görmüyor musunuz? 2.gol ukrayna maçındaki 2.golle aynı tam mal bir defans yapımız var hatta hiç bir şeyimiz yok orada tek Emre Mor oynayıp ileri taşımaya çalışıyor gelip çocuğa laf ediyorsunuz ulan kıskanmayın da diğer oyunculara bakın hepsi yeteneksiz sürüsü
  • BİLGİ | Fatih Terim kovulursa alacağı ücret: 25.893.960 TL.
  • adam başarılı,çekemiyorsunuz,geçen 3-0 bugün 2-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ara sıra milli maça baktım , Cs go dünya şampiyonası kesinlikle daha zevkli .

11-0 dan 11-16 yaptık hocam inan kat kat zevkli

Aynen ilk maçtı o izledim onu zaten . Cs go forumunda konusu var orda yazdım hep :D
  • Volkan Demirel
    Arda Turan
    Selçuk İnan
    Gökhan Gönül
    Gökhan Töre
    Burak Yılmaz

Bu oyuncuları kendi egoları yüzünden milli takima almıyor. Sonuç ortada. Ayrıca bugün oynanan maçta F.T kadar oyuncularda suçlu. Hırs yok istek yok ruh yok. Keşke şehitlerimiz için kollarına taktıkları siyah bandı yüreklerine taksalarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 9 Ekim 2016; 23:51:53 >
  • Counterda şampiyon olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

bu kadroyla kosovayı bile yenemeyiz :)

Bidaki maç kosovalıyım

Forewer KOSOVA!!!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün kaos olan dedikodu olan ortamdan başarı gelmez. Pisliğe batmış ülke futbolu, adam en formda en yetenekli topçuyu kadroya almıyor ve bir allahın kulu bunun sebebini bu adama açıklatamıyor, herkes sinmiş, sesini kimse çıkaramıyor, lanet olsun bunların bu iğrenç düzenlerine

• 300-400 bin nüfuslu ülke ne hale getirdi helal olsun adamlara.

Terim bağıra bağıra kovun beni 8 milyon $ cik kovma bedelimi alıp gideyim diyor, paraya yazik diye kovabilen yok.

Biraz ülkesini düşünse kendisi istifa eder, ama para tatlı biz kerizler sağolsun..

• CS GO konusuna gidelim beyler konu dışında. Burda boş muhabbet yapmayalım

• hep aynı şeyler anlat anlat bi daha anlat yıllarca anlat hep aynı

-sürekli ama sürekli ayrıca ısrarlı hatta ölümüne hatta yine ölümüne büyük bir disiplin ve özveri ile yapılan pas hataları

-ne yaptığını bilmeyen ilk defa tanışmış gibi oynayan 11 kişi (takım demiyorum bak)

- pas hataları

- gereksiz yere hakeme itiraz etmeler , gereksiz sarı kartlar

-pas hatası

-her zamanki gibi o bana şunu dedi şu ona bunu dedi töre bana silah çekti, arda prim dedi, burak bunu beğendi, terim hepsini kesti biçti

-pas hatası demişmiydim?
  • İzlanda paralı askerleri hezimete uğrattı.Tebrik ederiz.
  • Çokkkkkk kotuydukkkkk beeeeee

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.