Şimdi Ara

İzlediğinizde hayatınızı, yaşam tarzınızı değiştiren filmler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarz filmler önerelim birbirimize.
    Benim en büyük önerim, zaten büyük ihtimal herkesin izlemiş olduğu "Fight Club"

• Uskudarlii U kullanıcısına yanıt
    Para avcısı

şuanda fikirlerime yön veriyor geleceğimide etkileyeceğine eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FavellaS

Para avcısı

şuanda fikirlerime yön veriyor geleceğimide etkileyeceğine eminim
    Fight Club
  • Flashbacks of a fool

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 12 Mart 2015; 23:39:10 >
  • Bilmiyorum yamakasi olabilir bide 3 idiots
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bilmiyorum yamakasi olabilir bide 3 idiots
    Fight Club hayatınızda ne değiştirdi çok merak ediyorum. Dün enseye tokat yerken bugün anüse şaplak falan mı atıyorsunuz? Bazısı da V for Vendetta der şimdi. Dünya görüşünüzü, kültürünüzü etkiler neyse. Hayatını, yaşam tarzını ne derece etkileyecek. Her ay Tinto Brass filmi izlerim bir kere bile hayatım o yönde değişmedi. Bırakın böyle şeyleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Fight Club hayatınızda ne değiştirdi çok merak ediyorum. Dün enseye tokat yerken bugün anüse şaplak falan mı atıyorsunuz? Bazısı da V for Vendetta der şimdi. Dünya görüşünüzü, kültürünüzü etkiler neyse. Hayatını, yaşam tarzını ne derece etkileyecek. Her ay Tinto Brass filmi izlerim bir kere bile hayatım o yönde değişmedi. Bırakın böyle şeyleri..

Alıntıları Göster
    Flimler hayatınızda birşeyi değiştirmez eğer değiştiriyorsa o kişinin ruh halinden şüphe etmek lazım.ama bazı flimler hayata bakış açınızı bir nebze değiştirebilir.

• quote:

3 sene önce izledim. Yaşım 15ti o zaman. Ondan önce korkak, sünepe bi çocuktum. Bu filmi izledikten sonra hemen olmasada yavaş yavaş değişmeye başladım. Çoğu şeyde daha korkusuz oldum, kimseden çekinmeyen, hakkımdaki eleştirileri takmayn biri oldum. Biraz umursamaz bi insan oldum. Bide yapmak istediğim herşeyi sonunu düşünmeden yapıyorum. Bunlar hepsi o film sayesindemi oldu diye sorarsınız haklısınız ama evet o film sayesinde oldu. Bi film hayatımı tamamen değiştirdi nerdeyse. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Bugün olsa bişey değiştirmezdi hayatında belki. Ama yaşımın küçüklüğünden olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uskudarlii -- 13 Mart 2015; 1:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uskudarlii

quote:

3 sene önce izledim. Yaşım 15ti o zaman. Ondan önce korkak, sünepe bi çocuktum. Bu filmi izledikten sonra hemen olmasada yavaş yavaş değişmeye başladım. Çoğu şeyde daha korkusuz oldum, kimseden çekinmeyen, hakkımdaki eleştirileri takmayn biri oldum. Biraz umursamaz bi insan oldum. Bide yapmak istediğim herşeyi sonunu düşünmeden yapıyorum. Bunlar hepsi o film sayesindemi oldu diye sorarsınız haklısınız ama evet o film sayesinde oldu. Bi film hayatımı tamamen değiştirdi nerdeyse. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Bugün olsa bişey değiştirmezdi hayatında belki. Ama yaşımın küçüklüğünden olmuş olabilir

Alıntıları Göster
    Hayatımı değiştiren film olmadı, lakin bazı yapımlar nasıl olmam gerektiğini bana öğretti ,bence bir insanın kişiliği huyu suyu neyse ölene kadar o olucaktır, popüler kültürün etkisinde kalan gençlik malesef izlediği yapımlardan etkilenip o filmin büyüsüne kapılıp işde bende böyle olmak istiyorum gibi sükse yaratıyor kendine ,hayır yanlış, bence bir insan nasılsa öyle yaşamalı, film kültürü insanı değiştirmez adı üstünde film, gerçi filmlerde gerçek pay vardır iyi veya kötü döngüler vardır ,ama değil film için hiç birşey sizi kendinizden alı koymasın neyseniz kimseniz öyle yaşayın kasmaya gerek yok.

• Uskudarlii U kullanıcısına yanıt
    Cevabini kendin vermissin belki suan izlesem degistirmezdi diye yani filmle alakasi yok, bir film bir insanin yasamina nasil etki edebilirki. Tam degisme,farklilasma doneminde normal olarak degismissin ve bunu filme baglamissin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Cevabini kendin vermissin belki suan izlesem degistirmezdi diye yani filmle alakasi yok, bir film bir insanin yasamina nasil etki edebilirki. Tam degisme,farklilasma doneminde normal olarak degismissin ve bunu filme baglamissin sadece.

Yok öyle değil. Sen anlamamışsın benim anlattığım şeyi ama öyle değil yani senin düşündüğün gibi değil
  • quote:

quote:

Hocam o zamanlar ergenligin verdigi durumlardan dolayidir . Buyuyosundur ergenlik bitiyordur cekingenlik gider sende filme baglamissin. Hep cekingen olcak degilsin ya 30 yasinda bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Suge Knight

quote:

quote:

Hocam o zamanlar ergenligin verdigi durumlardan dolayidir . Buyuyosundur ergenlik bitiyordur cekingenlik gider sende filme baglamissin. Hep cekingen olcak degilsin ya 30 yasinda bile

Laf anlatamıyorumki. Neyse, dediğiniz gibi olsun

• Interstellar
    Bu filmden sonra ufkum açıldı diyebilirim
    Önceden de uzaya ilgim vardı ama bu filmden sonra çok arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Interstellar
    Bu filmden sonra ufkum açıldı diyebilirim
    Önceden de uzaya ilgim vardı ama bu filmden sonra çok arttı.
    Interstellar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruuChainz

Interstellar.

Alıntıları Göster
    Hobbit üçlemesi , bizden farklı olanlara saygı göstermemi sağladı mahallede ne zaman bi hobbit görsem gider başını okşarım cebine 5-10 lira bişe koyarım bu film beni derinden etkiledi...
  • Kardeşim ergenliğin veridiği bir şey olsun olmasın . Adam o zamanlar yani 15 yaşında izlemeseydi hala böyle olurmuydu diye soru çıkar . Zaten erenlik dönemi hayatımıza yön veren bir dönem . Ergenlik döneminde etrafından gördüğün şeyler hemen hayatını şekillendirir . O filmi izlemiş ve film daha iyi düşünmesine olanak sağlamış . Umursamaz olmayı daha iyi bir şekilde anlatmışdır film . Etrafındakilerin düşüncesine göre değil istediği şeyi yapmaya itmişdir . Evet erenlikde izlemesi bu arkadaşa yol göstermişdir . Birinden bir tavsiye gibi düşünün . Film buna gerçekleri göstermişdir . Arkadaş etkilenmişdir işte bu kadar sade . Fikm hayatımızı temelli olarak değişdirirmi hayır . Ama yön verebilir . Arkadaşada yön vermiş . Para avcısı filmini izler ve öyle olmak istemeye adım atar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

Kardeşim ergenliğin veridiği bir şey olsun olmasın . Adam o zamanlar yani 15 yaşında izlemeseydi hala böyle olurmuydu diye soru çıkar . Zaten erenlik dönemi hayatımıza yön veren bir dönem . Ergenlik döneminde etrafından gördüğün şeyler hemen hayatını şekillendirir . O filmi izlemiş ve film daha iyi düşünmesine olanak sağlamış . Umursamaz olmayı daha iyi bir şekilde anlatmışdır film . Etrafındakilerin düşüncesine göre değil istediği şeyi yapmaya itmişdir . Evet erenlikde izlemesi bu arkadaşa yol göstermişdir . Birinden bir tavsiye gibi düşünün . Film buna gerçekleri göstermişdir . Arkadaş etkilenmişdir işte bu kadar sade . Fikm hayatımızı temelli olarak değişdirirmi hayır . Ama yön verebilir . Arkadaşada yön vermiş . Para avcısı filmini izler ve öyle olmak istemeye adım atar .
    Truman Show Filmini izleyipte içinden "Ulan Acaba.... " demeyen adam yoktur sanırım

• Interstellar. Bir film hayatı etkilemesi saçma bir düşünce gibi geliyordu, ama bu film net hayatımı degistirdi
  • Aynen hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.