Bildirim
İzmir'deki yeni mobese kameraları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok yakında, bu sinemada...
Dikkatli olunuz. -
Ankara asfaltına koyarlarsa tam işkence olur. Ama özellikle yeşildereye koyarlarsa çok şikayet etmem. Daha geçen gece bi getz soldan kaptırmış gidiyordu aha dedim virajı alamaz, bi kontra iki kontra hoop spin araba pert. Durdum adamın bişeyi var mı diye adam alkol var mı bilader sen kullanıyo gözüksene arabayı dedi direk ne soğukkanlılık be kardeşim Biz de az biraz alkol alıp sürüyoruz araba ama ona göre temkinli gidiyoruz -
Aman dikkat beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha devreye girmediler.
Sanırım ilerde ortalama hızı gözleyecekler İzmre hayırlı olsun ne diyelim -
yeşildere yoluna koysunlar kesınlıkle ! -
Babuşlar bu kameraların hız ölçmeye başladığını nasıl öğreneceğiz? Hız sınırı tabelası koyarlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım
Babuşlar bu kameraların hız ölçmeye başladığını nasıl öğreneceğiz? Hız sınırı tabelası koyarlar mı?
Gaziemir'de ikamet ediyorum. Hız sınırı dediğiniz yerlerde 70. Süratli gitme ihtiyacı neden? Benim de kullandığım bir yol. Kendinizin ve BAŞKALARININ hayatlarını tehlikeye atmayalım lütfen. -
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım
Babuşlar bu kameraların hız ölçmeye başladığını nasıl öğreneceğiz? Hız sınırı tabelası koyarlar mı?
Gaziemir'de ikamet ediyorum. Hız sınırı dediğiniz yerlerde 70. Süratli gitme ihtiyacı neden? Benim de kullandığım bir yol. Kendinizin ve BAŞKALARININ hayatlarını tehlikeye atmayalım lütfen.
Haklısınız ben de 120 ile gitmiyorum zaten oralardan.Ama 80 ile geçerken de ceza yemek istemiyorum -
Flaşş gelişme:
İzmirde köy yollarına konulan 50 radar levhalarının 1 2 hafta akabinde radar cezaları plakaları yazılmaya başlamış dikkat edin diyorum -
Burdan da izleyebilirsiniz arkadaşlar birkaçı mevcut.
=> izmir mobese -
quote:
Orijinalden alıntı: chorock
Burdan da izleyebilirsiniz arkadaşlar birkaçı mevcut.
=> izmir mobese
Bunlar yeni takılan trafiği kontrol eden mobese kamerası değilki. Yıllardır kullanılan izmirden birkaç canlı görüntü veren kamera.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X