Şimdi Ara

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi vs. Celal Bayar Üniversitesi (Tıp için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
8.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Hocalarım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kararım %90 Celal Bayar olucak zaten.
    Tek isteğim ben tercih listesine Katip Çelebiyi gönül rahatlığı ile yazmamak. Onun için uğraşıyorum.
    Onun için siz ve sizden sonraki tüm arkadaşlar görüşlerinizi nedenlerinizle bildirirseniz bende kafam rahat tercih listesi oluştururum.

@askop Hocam özellikle fark atar dediğiniz yerleri bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Pişman oldurtacak kadar mı kötü Katip Çelebi ? :)
    @HaftaiçiBogaziçi Hocam sizin neden kesinlikle yazdığınızı da bilmek isterim :)

Hayır.Katip çelebi üniversite bile sayılmaz.Özel tıplarıda boşver.İzmirde yaşıyorum.İzmire gelme ben kurtarmak istiyorum kendimi.Celal bayar ile katip çelebi arasında kaldıysan kesinlikle katip çelebi.Eğer ailemin yanında kalmak istemiyorum diyorsan arklarında ev tutar orda kalırsın :)

arkadaş özetlemiş kardeşim katip çelebi uni. bile sayılmaz imkanları kısıtlı pişman olursun. Nerden biliyorum yakın arkadaşım orada diş hekimliği okuyor.

• pembeterlik P kullanıcısına yanıt
    Hocam sende Alanyada yeni açılan fakülteyi yaz.
    Yeni olması biraz sıkıntı ama 2 seneye sistem kurulur.
  • askop kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim Katip Çelebi yazmayacağım büyük ihtimal.
    Evimde önünde Tıp varken sırf İzmir diye dershaneden bozma bir yere gitmek istemiyorum.
  • Alanyayi yazmami ailem istemiyor ya ilcede okumak lisede okumak gibi olur uni hayati yasayamazsin buyuksehirler en iyisi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıralaman nasıl ?

Yakınız galiba sıralamada ben öyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Sıralaman nasıl ?

Yakınız galiba sıralamada ben öyle anladım.

8892 ya acikcasi nereyi yazsam cok kararsizim akdenizi istiyordum olmayacak gibi selcuk tipi yazabilirim ama emin olamiyorum

Benimde 8996 ama sadece deniz kenarı olan yerleri birde manisayı yazıcam gerçekten üniversite ortamları buralarda.

Büyük ihtimalle tercih listem.

1)Manisa
    2)Çanakkale
    3)Aydın
    4)Muğla olucak.

Geri kalanı da diş hekimliği falan yazarım ama zaten 4 ünden biri tutar :)
  • Evet bencede tutar senin ilk 4 yerden biri hatta manisa:) acikcasi bende deniz kenari bir yer istiyorum ama annem babam konyali selcugu yaz diyorlar tabi benim pek istedigim soylenemez puanima en yakin yer oluncada istemesemde yazicak gibi gorunuyorum

• Çanakkale Aydın Muğla çok güzel yerler Konyada çürüme derim
  • Benimde sıralamam 5900 . Dokuz Eylül'ün gelmesi biraz zor göründüğünden ben de senin kaldığın ikilemde kaldım (cbü-katip) . Bizzat gittim gördüm katip'i. Kampüs falan yok tek başına bir bina etrafında işaat dolu , binanın üstünde daireler var , sonradan fakülteye çevrilmiş büyük ihtimal. 3 katlı bir bina 1. katı diş hastanesi gibi bir şey 3. katı ise tıp fakültesi sınıflar falan normal gibi görünüyor , fiziksel olarak sorun yok ama en büyük dezavantajı hastane konusu. Üniversite hastanesi için temel atılmış 5-6 yıla biter diyorlar , zaten o Zaman'a mezun olucan ve Atatürk - tepecik arasında sürünüp gidicen. Sekreter gibi bir kadınla konuştum tıp fakültesinde anlattım işte durumumu , ben senin yerinde olsam cbü yazarım dedi. (bu arada Manisa'da cbü Tıp'ın yakınında oturuyorum.)
    karar senin benim sıralamam şöyle olucak Ege-Dokuz Eylül-Cbü-(devamı mühendislikler)

• Batdal Gazi B kullanıcısına yanıt
    Bende Celal Bayarın üstüne Ege , 9 Eylül , Akdeniz yazıcam (gelmez ama bulunsun)

Katip Çelebi bilgileri için gerçekten teşekkürler :)

Mühendislikler hangi mühendislikler hocam ?
  • Sen Celal Bayar'ı yaz hem evinede yakın olacak.İzmire sık sık gezmeye gelirsin
  • kgzeli K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal böyle olucak tavsiyeler için sağolun :)
  • Konu güncel up!
  • Celal Bayar Üniversitesinin hocaları çok iyi.
  • bu gidişle bizim cbü zora girecek
  • Arkadaşım katipte mühendislik okuyor.Okul Çiğli civarlarında kafe için falan Küçükpark'a geliyorlar.Ve yeni bir okul pek bir şey diye biliyorum.
  • Evet ya biz okulca geziye gitmiştik Celal Bayar Üniversitesine hepsi Ege , 9 Eylül ve daha iyileri okullardan mezun hocalar alanlarında çok iyi insanlar sorunum üniversite ile değil zaten sorun evde yaşamak. Ben 4 sene devlet yurdunda kaldım ve yurtta kalmak gerçekten çok eğlenceli. Ama Celal Bayar olursa yurda çıkmam çok saçma olucak.Çünkü hastaneye dolmuşla yada arabayla 5 , yürüyerek 15 dk mesafedeyim.Tek aklıma yatmayan kısım burası :'(
  • -DarmaDuman- kullanıcısına yanıt
    Girmez girmez rahat ol sen kasma.
  • Callejoon C kullanıcısına yanıt
    Hocam ya Katip Çelebi Tıpla ilgili bilgiye o kadar ihtiyacım var ki bilgi verirseniz dmden çok sevinirim :)

Yeni bir okul diye yazmak istemiyorum ama sonrada yazmadım diye de pişman olmak istemem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.