Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi HUKUK FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmirliyim, bu okulu düşünüyorum. Burslu biraz zor gibi ama ücretli büyük bir ihtimal gelicek görünüyor (79 binle kapamış geçen sene) Okulun konumu, ulaşımı , imkanlarını biliyorum ama eğitimi, burs bilgileri, ücret artırımı vs konuları bu okulla ilgili detaylı bilgisi olan veya bir tanıdığı orda okuyan arkadaşlardan bekliyorum. burayıyazsam pişman olur muyum? Hukuk okumak çok istiyorum ama en uygunu burası oluyor bana(evime de yakın) Netlerimi de yazayım:

ygs5 puan 356 91 bin..

lys1 40 net

lys3 54 net okuldan 63 gelicek ....
    Buna zar zor ikna ettim zaten evdekileri(yıllık 13.800 tl)

• Güncel ++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumiyetkarinesi -- 15 Temmuz 2011; 0:54:38 >
  • Dandik bir vakıf üniversitesi orası, ama hukuk okuduğun için çıktığın okulun pek fazla önemi yok, senin nasıl laf yaptığına bakar her şey. Bence git.
  • teşekkürler..evetçokyeni bir üni ama türkiye vakıf üni sıralamalarında çok kötü bir yerde değil diye biliyorum.. dediğin gibi hukukta farketmiyor okuduğun üni...
  • sen çok takıldın buraya takip ediyorum ben seni.Ben gidip gördüm ünv güzel ama ünv gibi değil.Ücretlerini bilmiyorum ama Yaşar falan düşün nede olsa parayı basıcan
  • Hukuk senin becerine bağlı olacak bir bölüm nereden mezun olduğun avukatlık gibi mesleklerde ikinci planda kalıyor kanımca önemli olan senin beceri, düşünce gücü ve kabiliyetin...
  • Güncell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.