Şimdi Ara

Jack wolfskin L beden erkek outdoor mont (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
9.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyati cok uygun L giyen kacirmasin bence hatta söyle söyliyim Almanyada bu fiyata satilmiyor:)

• Neredeyse yerel marka fiyatlarına geliyor
  • L nin büyük gelmiceğini bilsem alırdım , genelde M-L arası giyiyorum kalıpları hakkında fikri olan yok mu

• kompocyo kullanıcısına yanıt

haydaa uzdu bu hocam. ben de siparis gectim bir tane umarim buyuk olmaz.

bu arada bu monta cirkin diyenlerin ne giydiklerini cok merak ettim Jack wolfskin L beden erkek outdoor mont 

• Helly Hansen'de M giyiyorum, normalde L. L bana uyar mı ki?

• kısaca yazmıştım ama anlaşılmadı sanırım. kaban olarak alıyorsanız çok kötü bir ürün. dışında sözde su geçirmez ince bir mont var. içinde ise polar ceket var. herhangi bir dolgusu vs yok. düz texapore kumaş çok kötü su geçirmezliğe sahiptir. 5 dakika orta yağmurda ıslansanız 10-15 dk sonra içine işler. 800 lira az para değil. 1000 liraya mountain hardwear sattı boyner geçen gün. quicksilver kayak-snowboard montları da oluyor bu paraya. en azından 10.000 üzeri su geçirmezlik ve kendinden dolgusu olur.

ben iyi malın parasına acımam. bu iyi mal değil. türkiyede jack wolfskin ve columbia gereğinden fazla itibar görüyor. herhangi bir mont niyetine alıp giyin. kesinlikle kaban değil. içinde polar ceket var diyorum. giyerken çift fermuar kapatacaksınız. kişisel görüşüm şudur: bu tip 3'ü 1 arada mont alınacaksa dış katmanı kesinlikle çok iyi su geçirmezliğe sahip olmalı. o zaman havaya göre içine canınız ne isterse onu giyersiniz.

çoğunuz öğrenci ya da gençsinizdir diye bunları yazıyorum. biraz forumu kurcalayın çok bilgi paylaşıldı yıllardır. ne tür ürün almanız gerektiğini bulursunuz. gerçi bu kış sokağa pek çıkılmayacak gibi gözüküyor ama yine de alanlar güle güle giysin.

• XL giyiyorum 190 boy 105 kgyum umarim olur. siparis verdik.
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Hocam benim boy 1.87 kilo 91 bana tam oldu.
  • Bu ürün şuan Boynerde 1800 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 17 Kasım 2020; 20:50:34 >
  • bedenler arasında bu kadar fark olmamalı fiyat açısından.

Bence bu fiyata bunu alacağınıza (1600 civarı olan bedenler için ) Jack wolfskin Stormy M var S bedeni bile bana büyük oldu. Bununla iyi bir polar alıp kombin yapın kendi 3in 1 iniz olsun.

Mesela norhface triclimate de aynı çok soğuk havalarda üşütüyor kendi poları olmasına rağmen tavsiye etmem.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

hocam yagmurdan soz etmissiniz tesekkurler, peki soguktan koruma konusunda nasil bir performans saglar?

Hocam 800 tl bu ürun için değmez demişsiniz bir kaç saat sonra indirimden kalkacak peki sizin bu paralara öneriniz nedir acaba Türkiye şartlarında! Ankara da yaşıyorum itfaye meydanında bu ürünlerin çakmalarina bile 500 den aşağı satmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 17 Kasım 2020; 22:26:32 >
    Ben ikna oldum açıkçası. Samimi uyarılarınız için çok teşekkürler.

“numaralı siparişinize ilişkin iptal talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçiyoruz.

Siparişinizdeki şu ürünü/ürünleri iptal ettik:

JACK WOLFSKIN Iceland 3 In 1 Erkek Ceketi, Siyah (Siyah 6000), (Üretici ölçüsü:L)

Lütfen unutmayın: Bu siparişte iptal edilen ürünler için bir para iadesi gerçekleştireceğiz. Para iadesi, kullanılan orijinal ödeme aracına yapılacaktır.

Sizi en yakın zamanda tekrar görmeyi dileriz.

Saygılarımızla,

Müşteri Hizmetleri
    Amazon.com.tr.”
  • jusufk kullanıcısına yanıt

mont 3in1 yazıyor. Dışı sadece tek kat bir ceket. İçinde fermuarlı polar ceket var. Bildiğiniz kaban değil yani. İkisini bir giyseniz işte üstü örtülü polar giymek gibi iyi ısıtır ama bir kaban değil. Soğuk yerde naparsanız yapın mutlaka kaz tüyü kaban alın. Marka farketmez. Dolgulu olsun. Suya fazla dayanmaz ama karda falan ıslanmaz zaten. Bu 2 kat bir ürün. Bence iyi Isıtsa da tat vermez. Üşütmez ama 2 mont giymek gibi işte. Bir deneyin elinizdekilerle.

cevap icin cok tesekkurler ama mutlaka kaz tuyu kaban alin kismi olmadi maalesef. keske insanlik olarak doganin bize sunduklariyla yetinsek ve fazlasini istemeyi, masum canlara zulmetmeyi biraksak. :)

Jack wolfskin L beden erkek outdoor mont
  • jusufk kullanıcısına yanıt

bazı firmaların bu konuda hayvanlara eziyet etmediklerine dair sertifikaları var onları tercih edebilirsiniz. Benimki timberland mesela, aldığımda üzerinde bir döküman vardı. Bir şekilde bu coğrafyada hayatta kalmamız lazım polyester kaban üretiminde de dereler denizler zehirleniyor. Isınmak için, bu yaşamı sürdürmek için bir sürü canlı yok ediliyor. İnsanoğlunun yaptığı her şey başka canlıya zarar. Doğada ilkel insan olarak yaşasak yine bir canlı öldürüp kürkünü giyecektik.

evet haklisiniz, eskisi gibi ilkel kalsaydik hayvanlara bugun oldugumuzdan daha cok muhtac olacaktik. bilim ve teknolojinin sayesinde bu mecburiyet ortadan kalkiyor, alternatif urunler ve yontemler gelisiyor, dediginiz gibi hala mukemmel degil, yaptiklarimiz tukettiklerimiz dogaya cok zarar vermekte. ayrica sahip oldugumuz bu guc eskisinden katbekat daha zalimce seyler yapmamiza yol aciyor. mesela kurkune mecbur oldugumuz icin bir hayvani oldurup kurkunu giymenin, tuyune mecbur olmadigimiz halde bir hayvanin tuylerini yolmaktan, ustelik canli canli yolmaktan cok daha ahlakli bir davranis oldugunu dusunuyorum. neyse, dedigim gibi alternatifler her gecen gun gelisiyor, dikkatli ve bilincli olmak o alternatiflerin daha da gelismesine ve en sonunda etrafimiza minimum zararla yasamimizi surdurmemize yol acabilir. herkesin faydalanmasi icin firmalarin insan ile hayvan haklarina ve cevreye ne kadar duyarli oldugunu paylasan ve puanlandiran bir sitenin linkini paylasiyorum.

https://goodonyou.eco/

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

trol mesaj diye beyaz yazdım

• Bugün ürün elime ulaştı mağazada denedigim gibi cikti sorun yaşamandım teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompocyo

Bugün ürün elime ulaştı mağazada denedigim gibi cikti sorun yaşamandım teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa.

Kaç günde geldi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.