< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 12:8:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 12:8:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 17:55:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 18:27:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hem Xe hem de Xj modellerine bir ara kafam gitti benim de daha önce. Xe şu anki aracımdan daha iyi bir araç değil, sadece heves için almış olacaktım onun için, Xj için de olası bir sorunda işin ehli kimseyi bulamayacağımı düşündüğümden, mevcut aracımdan da fazlasıyla memnun olduğum için vazgeçtim araç değiştirmekten. Fakat birçok farklı sorun duyup, okumuştum Jaguar ile ilgili. Özellikle Türkiye gibi bir yerde çok az tercih edilen bir marka olduğundan paranızla rezil olma ihtimaliniz yüksek. |