Şimdi Ara

jak girişleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben yeni bir kulaklık aldım ama bu kulaklık tek girişli benim bilgisayarım ise biri mikrofon biri hoparlör olmak üzere çift girişli size sorum ben bunu bilgisayara nasıl bağlarım tamam takıyorum hoparlör girişine kulaklığı ama sorun şuki ses geliyor ama benim sesim gitmiyor eğer bunun bi parçası varsa gönderin burdan alıyım takıyım eğer ses kartı farklı alınıcaksa link verin alıyım ama şu problemi çözmem lazım bilgisayarımın 3 girişi var biri pembe biri mavi biri yeşil cevaplarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: asdteamasd

merhaba ben yeni bir kulaklık aldım ama bu kulaklık tek girişli benim bilgisayarım ise biri mikrofon biri hoparlör olmak üzere çift girişli size sorum ben bunu bilgisayara nasıl bağlarım tamam takıyorum hoparlör girişine kulaklığı ama sorun şuki ses geliyor ama benim sesim gitmiyor eğer bunun bi parçası varsa gönderin burdan alıyım takıyım eğer ses kartı farklı alınıcaksa link verin alıyım ama şu problemi çözmem lazım bilgisayarımın 3 girişi var biri pembe biri mavi biri yeşil cevaplarınızı bekliyorum...

arkadaşım sana şu ürün lazım yanılmıyorsam:http://www.ebay.com/itm/Headphone-Mic-Combine-Adapter-3-5mm-male-2-in-1-female-for-headset-PC-Laptop-/271255245958?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item3f28129486

türkiyede sanıyorum yok. geçen aylarda bende honkong'dan getirtmiştim. 2-3 dolar gibi bir ücrete alabilirsin ama kargo 1 ay sonra geliyor haberin olsun.

• ARKADAŞIM SANA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SİPARİŞ ETTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdteamasd -- 13 Eylül 2014; 13:28:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.