Şimdi Ara

Jant Boyanir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler elimde 2013 f30 kasa bmw var siyah jant kirmizi kaliper yaptiricam jantlar malum 1000 lira ve uzeri, maslakta birini onerdiler 450 ye piano black boyarim dedi, kafama takilan sey jant çelik oldugu icin boya atar mi bir sure sonra ve 450 lira uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal körü körüne atacak kadar acemi değildir boyacı; önce zımparalar. Risk almayayım diyorsanız, plasti dip denen malzemeyle kendiniz kaplayabilirsiniz. Youtube'da bolca video mevcut.
  • Kaliteli bir şekilde jant boyamak kolay bir işlem değil. Biraz araştırın ona göre gidin. Adama da sorun bunları bunları yapacaksın değil mi diye. Önce zımparalanıyor sonra ezik çizik yeri varsa macun atılıyor sonra tekrar ince zımpara vurup önce astar sonrasında boya işlemine geçiliyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi net şekilde öğrenin.

Bizim yollara plastidipin dayanacağını sanmıyorum Malum yıkık göçük veya mucurlu veya da yoldan dışarda olan rögar kapakları vs gibi etkenler kısa sürede iz yapar. Forumda Lancer'ın önüne yapan bir arkadaş vardı. O da, kısa sürede yıprandığını ve videolardaki gibi kolayca sökülmediğini aksine parça parça zorla söküldüğünü yazmıştı hatırladığım kadarıyla. @Aytürk

• 120-150tl ye boya + fırın diye biliyorum
  • Kaliteye bagli bence iscilik ve malzeme iyi olursa atmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu fake.

Kanıt: f30 alabilen adam sıfır jantla, boyama arasındaki 550 TL'yi hesaplamaz.
  • angel_f!re kullanıcısına yanıt
    Adamın krediyle vs. alıp almadığını nerden biliyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz şirkette kendi jantlarımızı boyadık çokda güzel oldu. Ama 4 tane janta 450 tl çok bence. Biz o paraya 2-3 kasa malzeme boyuyoruz :)
  • ben birini blokladıysam kesin ergendir durup dururken kimseyi bloklamam
  • Cevaplar için saolun beyler, konuştuğum yer atatürk oto sanayide otoking adında bir dükkan baya da büyük. Arabaya m şerit çektirmiştim ordaki adam önerdi orayı ilk başta 750 lira fiyat çekti biraz zorlayınca 450 ye düştü çoksa biraz daha araştırayım.

@angel_f!re

o 550 tl ile 4 lü egzoz yapılıyor arabaya, insanın parası olması saçması gerektiği anlamına gelmez, ek olarak bu mod işlerinde yeniyim bu zamana kadar pek bulaşmadım, biliyosun türk esnafı adamı ayakta uyutur temkinli olmak lazım
  • 4 jant 450 normal fiyat maslak ta, boya atmaz ama darbe almaması lazım jantın

• Aklıma bu geldi nedense. Fiyatını veya Türkiye'de olup olmadığını bilmiyorum ama gerçekten çok hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.