Şimdi Ara

JAPONLAR''TAKLİTÇİMİ TAKLİT EDİLENMİ'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GS 300'e ABD'de bindim dediğim gibi.. Türkiye'de 81.700EU'dan başlıyor A6 3.2 FSI.

Bu arada Carrera GT'yi geçti demiyor daha iyi hızlanma değerlerine sahip diyor. Aradaki hp ve de hacim farkndan dolayı Carrera GT'nin maximum hızı daha yüksek..
  • Bu kadar konuştuk ama şunu beklemezdim senden son hıza bakarak geçip geemeyeceğine karar vermeyi...
    quote:

accelerates faster than the Porsche Carrera GT! ( carrera gt den daha cabuk hızlanıyor)
  •  JAPONLAR''TAKLİTÇİMİ TAKLİT EDİLENMİ''

Hibrid Wankel.Teknoloji bu.
     JAPONLAR''TAKLİTÇİMİ TAKLİT EDİLENMİ''

• haha daha supersport car ları bile yok anca gidip drift yapsınlar
    neymiş 1. olan firma en cok satan en cok kar eden firmaymışmışta olduuu
    ferraridende iyi bu japonlar mersodan iyi hatta mclarenden da da iyi demi?
    nede olsa ferrari cok kar yapamıyor ama off şimdi bi 5 yıl sonra corollada efsane demeye başlarsınız siz off hem efsane hem en cok satan araç hem en cok kar eden firma bitirdiniz olayı yahu
    yahu audi bmw volvo saab gibi markalar varken japonlara anca nasıl taklit edicez diye toplantılar kalır...
    onlar arabalarını geliştirmek yerine kamera geliştirip dünyanın en küçük kamerası ile milletin teknolojilerini çalmaya kassınlar
    bi avensisle bmw 3 serisi 1 olurmu?
    yahu bu boru değil sınıfının en esnek en performanslı ve 3.16i den tutup 3.18 3.20 3.25 3.30 m3 gibi onlarca performans motoruna sahip olan firmayla birmi tutuyorsunuz kendinizi
    hee diyip geçicen anlaşılan

• quote:

bi avensisle bmw 3 serisi 1 olurmu?
    yahu bu boru değil sınıfının en esnek en performanslı ve 3.16i den tutup 3.18 3.20 3.25 3.30 m3 gibi onlarca performans motoruna sahip olan firmayla birmi tutuyorsunuz kendinizi
    hee diyip geçicen anlaşılan

Gözünü seveyim biraz araştırda gel..

almanyada bile avensis tutuluyosa sana söyleyecek söz kalmaz heralde o konuda...

şunuda ekliyim almanyada avensisle 3 serisi fiyatları hemen hemen aynı seviyede..

quote:

ferraridende iyi bu japonlar mersodan iyi hatta mclarenden da da iyi demi?
    nede olsa ferrari cok kar yapamıyor ama off şimdi bi 5 yıl sonra corollada efsane demeye başlarsınız siz off hem efsane hem en cok satan araç hem en cok kar eden firma bitirdiniz olayı yahu

silindir hacmine göre en yüksek beygiri üretmenin neresini algilayamadın?

quote:

audi bmw volvo saab gibi markalar varken japonlara anca nasıl taklit edicez diye toplantılar kalır...
    onlar arabalarını geliştirmek yerine kamera geliştirip dünyanın en küçük kamerası ile milletin teknolojilerini çalmaya kassınlar

bu kadar basit düşünemez bi insan...

• japonlar belki taklitçi değil modelleri özgün fakat kesinlikle avrupa markalarından çok gerideler.
  • quote:

kesinlikle avrupa markalarından çok gerideler

çok geridelermiş...
  • freestyle kendi düşüncelerini gülerek yada sadece yok saçma olmaz gibi kelimelerle anlatman biraz garip...
    yazıya dökemiyorsun heralde düşüncelerini o yüzden tek kelime ile yol almaya kasıyorsun...
    almanyada yok avensis ile BMW 3 serisi aynı fiyatmış gel bi başlık aç 2 araba arasında kaldım diye...
    başlık şöyle olsun...
    avensis 2.0 vs bmw 3.20i arasında kaldım hangisini önerirsiniz diye
    bak bakalım sabit salınım ve diğer japonculardan başka kim avensis diyecek istersen ben açayım başka bir nick alıp ok?
    hee birde bu nickle açamam kusra bakma bunca insana kendimi güldüremem
  • Slazer baştan sona bir oku konuyu..

Ben girmiyorum artık bu topic e japonlara taklitçi geri kalitesiz diyen zihniyetler toplansın...

Ben burada 3 serisi ile avensis i prestij yönünden karşılaştırmıyorum size kalsa 3.16i bile BMW oldugu için japonları geçer

3 serisinin sınıfı tabiiki Lexus is serisidir.. ama avensisin bile Almanyada aynı seviyede oldugunu söylemeye çalışıyorum..

Ayrıca müşteri memnuniyetinde de önde olma gibi SAÇMA SAPAN bi özelliği var Allah ın japonunun nedense??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 21 Ocak 2006 16:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Slazer baştan sona bir oku konuyu..

Ben girmiyorum artık bu topic e japonlara taklitçi geri kalitesiz diyen zihniyetler toplansın...

Ben burada 3 serisi ile avensis i prestij yönünden karşılaştırmıyorum size kalsa 3.16i bile BMW oldugu için japonları geçer

3 serisinin sınıfı tabiiki Lexus is serisidir.. ama avensisin bile Almanyada aynı seviyede oldugunu söylemeye çalışıyorum..

Ayrıca müşteri memnuniyetinde de önde olma gibi SAÇMA SAPAN bi özelliği var Allah ın japonunun nedense??

evet ozaman konuyu avensis 2.0 yada bmw 3.16i olarak aç gene herkez 3.16i der
    kimse japonlara kalitesiz ve geri demedi...
    oldukçada kaliteliler...
    ben hiç bir markaya ülke ye laf atmam...
    hiç bir firmanında probagandasını burda yapmaya niyetim yok olsaydı eğer gelip burda sadece 3 kelime ederdim...
    eğer senin gibi fanatizm yapsa idim babamın arabası olan merso muhteşemdir 1.numaradadır yada kendi arabam olan ford muhteşemdir 1 numaradır yazardım...
    ama yapmam her malın bir alıcısı vardır...
    arabaya ülkemizde normal kesim (aşşırı zengin değilsen) bazı şeylerden ödün vererek alıyorlar...
    araba ülkemizde bir lüks olarak sayılıyor (orta sınıf arabalar yüksek sınıf her zaman lüks tür) bu durumda bunca emekle zor bela araba alan kişilere (ki bende dahilim) dandik senin araban geri senin araban demem kimse de diyemez bu hakarettir benim için...
    toyotaya hondaya mazdaya bir lafım yok...
    ama cıkıpta toyota 1 numaradır şu 1 numaradır diyenleredir lafım(yani sana)
    lada bile zorla almış adam için 1 numaradır kendisine...
    bende 12 milyarlık astra gsi varken yola parketmeye kıyamaz park parasını öderdim...
    başkası yeni alınmış mersosunu alıp yolun ortasına affedersin ama şeyine takmadan bırakır...
    yani herkesin arabası kendine özeldir herkesin arabası kendi gönlünde 1 numaradır...
    ama cıkıpta böyle bir bölümde (kendi duygularınla değil) herkesin paylaştığı bir ortamda benim arabam hepinizin arabasından süperdir diyincede tabiki sözümüz olucak...

• dünyadada teknoloji varsa ilerleme varsa bu taklitçilikle sağlanmaktadır.herkes amerikayı keşfetmeye kalkarsa birşey olmaz.

biri bir yenilik mi getirdi gerek teknoloji,gerek otomotiv diğerleri o aracı alır inceler,kendine uyacak şekilde taklit eder ya da iyileştirmeye çalışır.
    japonlarda taklit yapar mercedesin bmw nin bulduğu konfor özelliklerini taklit eder ama bunda suçlayacak kadar bir sakınca yoktur.
    japonların ürettiği motorlar da taklit edilmektedir.bir gdi ,vvti bunlar taklit edilerek çoğaltılmaktadır.
    bütün konularda herkes herşeyin en iyisini icat edemez,çeşitli yerlerden çeşitli yenilikler gelerek ürünler ilerlemektedir.
    düşünün ki siz motor üreteceksiniz istemezmisiniz bir vvt i ı olsun bir gdi si olsun,,siz de alır bakarsınız böyle motorlara kullanır kendinizden birşeyler ekleyebilecek teknolojiniz varsa ekler yoksa kendi standartlarınıza göre değişkler yaparak kopyalarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

GS 300'e ABD'de bindim dediğim gibi.. Türkiye'de 81.700EU'dan başlıyor A6 3.2 FSI.

Bu arada Carrera GT'yi geçti demiyor daha iyi hızlanma değerlerine sahip diyor. Aradaki hp ve de hacim farkndan dolayı Carrera GT'nin maximum hızı daha yüksek..

Sen ABD ye ne zaman gittin?
  • 2005 yaz tatil sonu eylül başı, okullar açılmadan enişte ve ailemle beraberdik, focuslarda 2.5lt motorlar var bayağı ilginç + benzin çok ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Bu kadar konuştuk ama şunu beklemezdim senden son hıza bakarak geçip geemeyeceğine karar vermeyi...
    quote:

accelerates faster than the Porsche Carrera GT! ( carrera gt den daha cabuk hızlanıyor)

Demek istediğim sen çok uzun düz bir yol koysan evo çok çabuk hızlancak ama türk tabiriyle "uzamada" carrera gt'nin hacim ve hp avantajı olduğu için bir süre sonra evodan daha yüksek bir hıza ulaşcak, geçer-geçmez diyemem o piste bağlı. virajı var sürücüsü var freni var vs.
  • JAPONLAR ŞU ANDA ALMNLARDAN SONRA EN İYİ KALİTEDE ARAÇ ÜRETEN ÜLKELERDEN BİRİSİ HATTA BAZI JAPON MARKALARI ALMAN FİRMALARA EŞİT KALİTEDE ARAÇ ÜRETEBİLİYOR.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.