< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 14 Temmuz 2024; 9:1:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
java ilanına 10 bin kişinin başvurması
-
-
Kombi ustası ayda 100-200k arası kazanıyor, illa akademik olarak yürümen gerekmiyor.
illa üniversite okuyacağım diyorsan fen bilgisi öğretmenliği veya ilgi duyduğun başka bir branş yaz şu zamanda atanırsan en yatış ve rahat meslek.
Veterinerlik de yazabilirsin.
-
öğretmenliğin uzun bir süre böyle gideceğini sanmam eskiden kutsal meslek diye diye kakalıyorlardı da artık insanlar uyanıyorlar 3 ay tatilin hesabını soruyorlar. Devlette yakında düzeltecektir muhtemelen yazları öğretmenlerin çalışacağı düzene geçilir.
Veterinerlikten biraz çekiniyorum hayvanlardan korkuyorum yapabilir miyim emin de değilim ama gelişmiş ülkelerde saygın bir meslek ve türkiye de gelişmekte olan bir ülke dersek doğru bir yatırım olabilir.
Temel bilimlerden mat fizik vs. yazaraktan adam olunabilir mi?
Okumadan olunabilecek mesleklerde iyi para olduğunun farkındayım ama üniversite hayatı yaşamak istiyorum. Bu süreçte yan gelir için uğraşırım belki voleyi vuracak bir iş fırsatı yakalarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazılımlı bölümlere o kadar mesafeli durma. Bilişim sektörü çok geniş.
Hayvanlara alışırsın korkacak bir şey yok da okuması kolay değil. İş olanakları da çok geniş aslında sadece hayvanlardan ibaret değil, medikal/ilaç sektöründe beyaz yakalı falan da olunabiliyor.
temel bilim yazma, top üniversitelerde idealist kişilerin okuması mantıklı. Matematiğe büyük ilgim ve yeteneğim olmasına rağmen ben bilkent matematiği yazmadım. Master doktora yapmak lazım. Akademide tutunmak zor olmasına rağmen çok karlı bir kariyer yolu değil.
öğretmenliğe bir şey olmaz aklında bulunsun o da. Hele pdr’ciler hiçbir şey yapmadan iyi maaş alıyor ama işte atama mevzusu sıkıntılı.
Uludağ üniversitesindeki puanının yettiği mühendislikleri de bir araştır, biyomedikal vs. Bilgim yok onlar hakkında pek, belki iyidir.
-
Ogretmen akademisi cikti
Insallah 3 ay tatilde ellerinden. alinir
Yusuf tekin ne dediyse yapiyor sozlerini tutuyor
Acimadan vuruyor iyi de yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kocaeli gebze taraflarında çoğu fabrikada yeni giren mühendisin 25-28k civarında aldığını biliyorum, beğenmezsen yerinde olmak isteyen binlerce kişi var.
-
Sen niye kafanı yoruyorsun ki, 150 bin sıralamayı bile geçemeyen birisin. Torpil olmadıkça herhangi bir meslekte de iş bulamayacaksın. BİM,A101'e kasiyer olarak başla.
-
Yazık la hevesini kırma garibanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
infernix yine kimden tel no istedin
Zaten gebze de şöyle bi uygulama var yeni çıktı eğer ctis mezunuysan 50k ile başlıyorsun ve maaşın daha çok artıyor.
bilkente gelirsen bizimle tanışma şerefine ulaştırabilirim seni, gelebilirsen tabi
-
uygulama doğru ama gebzede değil
-
ulan her ctis okuyan infernix mi?
o arkadaş 3k ile ctis yazdı geçen sene.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X