selam arkadaşlar benim bi sorunum war. k700i kullaniyorum. benim 2 tane hattım war. ikisindende wap a bağlanabiliyorum. ama java tabanlı programlardan sadece aveadan bağlanıyor.turkcelden msn opera gibi uygulamalara giremiyorum. java ayarlarından turkcell i seçmeme rağmen girmiyor. acaba sorun ne olabili?
Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data
Menü/Bağlantı/java ayarlarındaki profili kurduğumuz interneti seçioz sonra açın programnı bağlanırısız
Ayrıca, NOT: BU AYARDA AVEA-TURKCELL FARKETMEZ HAT İNTERNETE ÇIKIŞI VARS BAĞLANTI YAPARSINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: utkuts
selam arkadaşlar benim bi sorunum war. k700i kullaniyorum. benim 2 tane hattım war. ikisindende wap a bağlanabiliyorum. ama java tabanlı programlardan sadece aveadan bağlanıyor.turkcelden msn opera gibi uygulamalara giremiyorum. java ayarlarından turkcell i seçmeme rağmen girmiyor. acaba sorun ne olabili?
mini.opera.com adresine gir opera mini indir internet profili java akış seçeneğini internet sweç k700iciler topiğinde aradığın bilgi mevcutr
4 5 sene bekleyince wap a gerek kalmaz sorun çözülür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme