Şimdi Ara

JENERATÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

otomatik kapı derken.?. bu kapı kaldıraç sistemli'mi.?.

veya raylı redüktör sistemli'mi.?.

şayet kaldıraç sistemli'ise 1.5 kv motor var

hayır, raylı redüktör'lü sistem derseniz.3 kw dan aşağı motor gücü olmaz

kuyu motoru.... 3 kw

kaldıraçlı ......1,5 kw raylı redüktörlü 3 kw

aydınlatma 0200 kw....

kaldıraçlı olursa...?.4.7 kw toplam güç sarfiyatı..10 kw lık jeneratör çok çok fazlalıkla idaal

raylı redüktör'lü olursa 3+3=6 kw yani size her'harkulâde 10 kw lık bir jeneratör almanız gerekli görünüyor..

jeneratör marka ve sistem olarak tavsiyem 4 zamanlı marşlı dizel ve aksa öneririm..

nedeni ise ,yerli garantili yedek parça servis sorunu olamayan bir marka..???..

umarım yardımcı olabilmişimdir..

sevgiyle kalın...

efsanemühendis.....zkz...

• Merhaba,

Kayınvalidem Beylikdüzü Gürpınar'da oturuyor ve çok sık elektirik kesintisi yaşıyorlar. Hatta geçen karda 26 saat süren elektrik kesintisi yaşandı, evin sıcaklığı 9 dereceye kadar düşmüştü. Bu sebeple ben de bir jeneratör almak istiyorum.

Yakıt taşıma ve depolama problemleri olmayan doğalgaz jenaratörleri hakkında maliyet, kullanım rahatlığı, artıları eksileri vb konularda araştırma yaptım ama çok birşey bulamadım. Bu konuda bilgi paylaşamı yapabilecek olan varsa çok sevinirim .
  • Merhaba arkadaslar ben jenerator almayi dusunuyorum.eve ne almam lazim pc tv ps4 icin tavsiye ne edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinbar C kullanıcısına yanıt
    genelde tercih edilen modellerden birisi budur : http://fgwilson.com.tr/urunler/index.php?s=products&p=2.1.0
    dizel jeneratörlere göre elbette yakıt taşıma gibi sorunları olmadığından dolayı ev ve bu tür alanlarda daha çok tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylansozbir -- 22 Mayıs 2015; 10:29:59 >
  • deniz kenarında ufak ahşap bir teknenin bakımını yapmak için üzerinde 1100watt yazan boch marka avuç içi taşlama zımparalama kesme makinesini çalıştırmak için nasıl kaç KW lik bir jeneratör önenrirsiniz.
  • Merhaba,

Maximum Enerji: 152 joule

Maximum Güç Kullanımı: 3.500 Watt

yazan bir cihaz için aşağıdaki jeneratör yeterli olur mu?

JENERATÖR
  • merhaba arkadaslar ben JENERATÖR

alcam ama soyle istiyorum sadece tv pc modem

icin nasil birey almam lazim

birde oyun konsolum var
  • Palmera Rother Kama bu üçünden hangisini tercih edersiniz? 5KVA gücünde otomatik dizel jeneratör alacağız da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.