Şimdi Ara

jet konusunda yardım edebilecek kimse yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jet kullanmayı bir türlü beceremiyorum, joystick taktım biraz oldu gibi ama tuşları kullanamadım, mouse ile bir türlü yönetip uçak vuramıyorum; hayrına benim için jet ile 20 kill ve 3 jet ribbon alacak kimse yok mu?:D

güncelleme: oynaya oynaya stealth jet deki tüm özellikleri açtım ama kill sayısı toplamda 1, o da karambolde herkes garibanın birine ateş ediyordu ben de ettim kill i bana verdi:P skill düştü 90a, origin şifresini vereyim iyi oynayabilen birisi varsa bi yardım etsin:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kochalil06 -- 7 Nisan 2014; 3:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

jet kullanmayı bir türlü beceremiyorum, joystick taktım biraz oldu gibi ama tuşları kullanamadım, mouse ile bir türlü yönetip uçak vuramıyorum; hayrına benim için jet ile 20 kill ve 3 jet ribbon alacak kimse yok mu?:D

Dönüşlerde throttle abanmıcan.Sol elinle deneyebilirsin.İşe yarayanlar var dedi.cevabını bekliyorum kardeşim umarım ribbonları alırsın
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    hocam bu throttle ne demek? oyun içinde bakıyorum sanki öndeki jete kitlenir gibi takip edip vuruyorlar, ben takip etmeye kalkayım ilk manevrada kaybediyorum:) kkontrol edemediğim için haritanın dışına çıkıp öldüğüm çok oldu:D
  • quote:

hocam bu throttle ne demek? oyun içinde bakıyorum sanki öndeki jete kitlenir gibi takip edip vuruyorlar, ben takip etmeye kalkayım ilk manevrada kaybediyorum:) kkontrol edemediğim için haritanın dışına çıkıp öldüğüm çok oldu:D

AHAHAHA throttle derken ara gaz veriyorsunya jete ondan bahsediyorum. kontrol edemiyorsun işte sol elinle bi dene bakalım ne olacak.
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    olmuyor:( denedim 0 kill, 9 dead.. zar zor birine hedefi kitliyorum yine kurtuluyor:D
  • dostum attack jeti alıp öyle dene.iyi değilsen stealth jetle vurman baya zor.attack jetle en azından yerdekileri daha rahat vurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attack jet ile yerdekileri vurunca da jet fighter ribbon kazanılıyor mu? bir de jet bulmak normal oyunda zor, ben air superiority ile oynamaya çalışıyorum ki daha hızlı jet bulayım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kochalil06 -- 7 Nisan 2014; 11:40:01 >
  • quote:

attack jet ile yerdekileri vurunca da jet fighter ribbon kazanılıyor mu? bir de jet bulmak normal oyunda zor, ben air superiority ile oynamaya çalışıyorum ki daha hızlı jet bulayım:D

kazanılıyor sonuçta ikisi de jet.jeti kapmak için de pusuda bekleyeceksin yapacak başka bir şey yok.
  • anladım hocam ama çok zor bu dediğin, jeti kontrol edemiyorum ki ben, dağa taşa uçup gidiyorum, manevra olmuyor, bakıyorum nerdeyse u çiziyor adamlar ama yok çok zor benim için kontrolü:( yani pusuda beklesem çok çabuk kaybedecem jet i, tekrar pusuda bekle felan gerçekten uzun iş:(
  • Tankda uzmanım iyi Helikopter sürerim ama jeti bende süremiyorum.

ha bu arada kimseye verme şifreni.
  • Test rangee gir orda alistirma yap ilk. Vehicle sensivityi dusur. Pitch up yani burnu kaldirmayi space tusuna ata. Kolay gelsibln.

En hizli manevra icin hizi 305 315 arasi tutmak gerek ama bunu simdilik bosver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 7 Nisan 2014; 14:04:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladım hocam ama çok zor bu dediğin, jeti kontrol edemiyorum ki ben, dağa taşa uçup gidiyorum, manevra olmuyor, bakıyorum nerdeyse u çiziyor adamlar ama yok çok zor benim için kontrolü:( yani pusuda beklesem çok çabuk kaybedecem jet i, tekrar pusuda bekle felan gerçekten uzun iş:(

sen bilirsin dostum önce test rangede iyice alış sonra serverlara geç naval strike oyna oradaki maplerde anti air yok rahat edersin bir de 64 kişiliklere girme 24-36 olanlara gir kolay değil illa assigmentı yapacaksan önce en azından orta seviye kullanmayı öğrenmen lazım yoksa zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q ve space tuşlarına Pitch up-pitch down atayabilirsin en çok kullanılan yöntemlerden birisidir.Bir de alışmaya bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pitch up ve pitch down gerçekten önemliymiş ama q tuşuna atayınca olmuyor, ben de w ve s tuşlarına atadım, w ve s de olanları mouse un ileri geri tuşuna ayarladım, dönüşler ve manevralar acayip değişti, çok kısa test ettim, en azından istediğim alana dönebiliyorum, herhalde alışırsam daha rahat daha iyi oynarım gibime geliyor:) 24-36lık serverlarda rahat kullanırım gibi:)

yalnız vehicle sensivity nedir anlamadım, optionstan göremedim öyle bi ayar?
  • Optionsu oyunda actiginda ilk yerde. Normal sensitivitynin altinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    tamam vehicle mouse sensitivity yazıyor, şimdi farkettim:) 15 e çektim onu da, şimdi çıkacam şöyle bi baktım daha iyi gibi, akşam gelince oyuna girip test edecem:D ama eskisinden çok daha iyi oldu:)
  • TamamdiR. Gerisi antrenman yapmana kalmis. Soru olursa soravilirsin yardimci olmaya calisirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    daha 6 kill oldu, valla oyundan soğudum ya, artık eve gelince bf i açasım gelmiyor.. bi görev veriyolar adam sanki illa jet kullanmak zorunda sabah akşam oyunu yapanlara sövmeye başladım:D

dostum tavsiyeler için çok sağol gerçekten işe yaradı, kullandıkça en azından nerde nasıl hareket edeceğini felan daha iyi anlıyor insan, uçakların peşine takılıp takip edebiliyorum artık:) 21 uçak düşürdüm, ama jet fighter ribbon hiç alamadım, artık onun içinde uğraşmayacağım; ucav da olmasın şimdilik:Pp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kochalil06 -- 21 Nisan 2014; 19:26:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.